Şimdi Ara

Yaw İlk Oyun Ultima!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa Ultima İlk Oyun olabilir Ama size yinede Sorum olacak

Sizce Ultimamı:Gunz onlinemi:WoWOnlinemı:KnightOnlinemı

Siz Simdi Direk Ultimma Diceniz Oyuzden Dogru Dusunup Diyer Oyun Seylerinede Bakarak

Cvp verirseniz Sevinirim Ben Hangi Oyun Oynicamı sasırdımda
    Bye

• hepsini oynadım tartısmasız ultima ultimada diger oyunlarda olmuyan bir güzellik var oynarsan alarsın sende
  • Uo oynuyorum çünkü:
    Diğer iğrneç online oyunlar gibi 123ebas gitsin türü bir oyun değil.
    Tek bir char üstüne kurulu deil.
    Ölmek tam bir baş ağrısı(hele bide chapta ölür ve reslenemezseniz).
    Orta Dünya atmosferini en güzel yaşatan ve sınırsız rp imkanı sağlayan bir oyun.
    Actionlar tamamiyle göz fare ve klavye kombinasyonuna dayanıyor(o yüzden kimse oynayamaz kolay kolay)
    9-14 yaş grubunun anlayabileceği bir oyun değil(Buda bir başka neden)
    Ayrıca tamamen takım oyununa dayalı(Arkadaşlık hesabı:D)
    Grafiklerini çoğu kişi beğenmesede müthiş(bence)
    Actionda aldığınız ve verdiğiniz hasarı görmenizi sağlıyan müthiş bir kamera açısı var(Koda kim kaç damage vurmuş görmek için saçma bir kareye bakmanız lazım iğrenç:P)

Ama buna rağmen oynamayı beceremiyenler grafikleri bahane ediyorlar(ki sonbaharda kingdom reborn geliyor).Benim tavsiyem bu oyunu evde öğrenmeye çalışma uo oynanan bi cafe bul.

• Hepsini Oynayan Birisi Olarak ;

Uo ; El becerini,akıl becerini,kurnazlık isteyen bir oyundur.P.mage de üstüme az rakip tanıyom.çoğu kişi bütün serverlarda tanır.bıraktım artık.nkimi belirtmek istemiyom.

Ko ; Bağımlılığın ağlaaasıııı!!!Şuan bu oyunu oynuyorum...Kas kas kas kas kas nereye kadar.Cz yapma zevki var bu kadar...

WoW : 1 kere oynadım açıklayamıcam
  • Gunz hariç diger oyunların hepsini oynadım...
    UO da olan çok farklı şeyler var actionu, rp si vs....
    oynana bilirliği falan çok farklı

actionda gerçekten diğer arkadaşların dediği gibi hem parmakların hızlı olmalı vede oyun ekranını hızlı görüp düşünüp hamleni yapman gerekiyor... uzun zaman oldu UO oynayalı şuan oynamıyorum çok farklı oyunlar gezdim, oynadım ama hiç biri bana UO nun tadını vermedi açıkcası verceginide pek sanmıyorumm... öyle bi oyun çıkarsa söylerim =)

bir arkadaşımız 9 - 14 yaş grubunun anlaya bilcegi oyun degil demiş malesef, 9 yaş altında oynayanların olduğunu çogu kişi bilip şahit olmuştur genelimiz...maximun düzeyde anlayıp anlamadıgı tartışılır ama oyunu oynaya bilcek kadar anlayıyor ve oynuyorlar....

KO: İlk zamanlarında girip oynamıştım belli seviye kadar sonraki zamanlarda yeni oyunlar çıktı vs.. KO bana kısıtlı geldi ve bıraktım pek uzatmadan...

WoW: yaklaşık 1,5 sene önce başladım ve devam etmekteyim iyi bi arkadaş grubu ile oynandıgında boş zamanlarını güzelce geçire bilcegin bi oyun ama kendi adıma söyleyim arkadaş grubun olmadıgında, zaman zaman sıkabiliyor.. yapaçak olayın işin çok oldugunda fazla zaman geçirebiliyorsun...

Hiç UO oynamamış biri kesinlikle oynamalı bence ama mümkün oldugunda orjinalinde oynamalı bence yada sade bi serverda yoksa tadını tam anlamıyla alcagını sanmıyorum artık..

• wow tabiki ama beleş oynıcam diyosan uo
  • 4Ever Uo
    Cünkü Dier Tüm Online Oyunlarda Tek Bir Karakter Üzerinde Kasıyorsun ve Dier Tüm Online Oyunlarda Hep Savas Skilleri Var Ultimada Savas Skilleri Yanı Sıra Fisherman Scribe Crafter Taming Gibi Skillerde Var Aynı Zamanda Adam Gibi Rp Yapıldıgını Gördügüm Tek Oyun Dier Oyunlarda Olay Tamamen Pvp Üstüne Kurulmusken Ultimada Rp Önem Kazanmıstır Grafik Bakımından Cok Gzl Olmasada Oynamaya Basladıkdan Bir Süre Sonra Farkedeceksin Ki Oyunun Kendine Özgü Bir Tarzı Var Ve İşin En Sevdiim Kısmı Ultimada Saglam Bir Serverde İllegal Program Kullanılma Sansı %00.0 Ama Malesef Dier Oyunlarda Bu Söz Konusu Deil Belki Wowda da İllegal Program Kullanılmıyodur Cünkü Pek Oynamadım Ama Knight Oynuyorsan Eger Bilirsin K2 Ne Yaparsa Yapsın Koxpun Dupe nin Önüne Gecemiyor Ayrıca Uo Nun Güzelliklerinden Biride Türk Serverinde Oynuyacagın İcin Türk Olarak Küfür Yemessin Cogu Oyunda Türklere Küfür Ederler Ama Ultimada Gönül Rahatlıgı İle Oynaya Bilirsin Hatta Belli Bir Süre Oynadıkdan Sonra Ve Belli Olaylarda (Rp,PvP Gibi...) Ünlü Olursun Uo Da Sadece Oynadıgın Serverde Deil Tüm Serverlerde Ünün Yayılır Kendine Özgü Savas Taktiklerin Olur. Ayrıca Uo Sadece Player Olarak Oynanmaz Belli Bir Süre Sonra Tüm Uo Oyuncuları Gm ligi Mrk Eder Bazıları Basarır Bazıları Ugrasamaz Ama Bu İsi Beceripde Ünlü Olan Pek Cok Kisi Var Örnegin Sana 2 Tane Meshur Yetkili 1-)Noxier 2-)Cyclone Bu Kisilerin Bulundugu Bir Server Dogal Olarak Sadece Bu İsimlerden 50-60 Player Kazanır.

Kısacası:
    4Ever Ultima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 13 Mart 2007; 21:04:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dh-yeni oyun-
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten genelde uo savunulmu$ uo tartısılmaz. bi kere anlama zorlugun varsa hiç ba$lama arkada$ çevren yoksa gene ba$lama tek ba$ına çok sıkıcı gelir. bu kadar yeter
  • nebula north ilk göz agrım bnm:):)hiçbiri tartışılmaz kardeşim hepsinin kendi guzellikleri war ve herkezinde kendine gore zevkleri ve renkleri war :):) bnm fikrim bu :) boyle bi topicte insanlar birbirine düşer walla ya :):)
  • güzel bi oyuna benzio
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkimo

güzel bi oyuna benzio

Uo malesef göründüğü kadar şirin ve basit değil.Şöyle anlatayım kabaca sana sadece skilleri yazsam yaklaşık 1000 satır sürer sen hesap et...
  • çoğu oyun sadece savaş? ultimada savaşa dokunmadan istediğin gibi hayat yaşayabilirsin
  • Tek başınayken , bir yere kadar keyif verir daha sonra sıkıcı bir hale gelir ama arkadaş çevren varsa çoooooooook zevklidir. snn , nebula north , dark venue ne günlerdi off
  • Arkadaşlar size bir link verecem bakın lütfen çok beğeneceksiniz...

Buyrun :

http://www.defianceuo.com/

Nasıl buldunuz????

• bi
    quote:

Orjinalden alıntı: SoPlayboy

Arkadaşlar size bir link verecem bakın lütfen çok beğeneceksiniz...

Buyrun :

http://www.defianceuo.com/

Nasıl buldunuz????

bildiğin runuo server pek farklı birşey goremedim ama videolar hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 16 Nisan 2007; 17:10:13 >

• akrdaşlar ilk önce şunu söyliyim ben diğer mesajları okumadım direk cewap yazıyorum UO oynuyordum ama ondan uzaklaştırdılar neden ;
    çünkü hack war adam 2 senelik emeğimi 2 dakikada aldı ondan şu anda oynamıyorum ama gerçekten çok sewdiğim we seweceğim bir oyun elimde olsa keşkede güzel bi yerlere getirebilsem
    Sewiyorum çünkü Diğer oyunlardaki gibi kas kas kas derdi yok hee kas kas yapıosun ama bi yere kadar sonra onların zevkini çıkartıyorsun yani anlıcanız diğer oyunlardan 100 kat iyi ama işte dediğim gibi 2 3 kendini bilmez uzaklaştırıyor. we soğutuyor böyle oyunlardan.
  • uo yu anlatmakla bır yere varamayız
    hepımızın basına oyle olaylar gelmıstırkı bızım aklımızı basımızdan almıstır
    oyun sankı bır hayat mıs gıbı hersey yerlı yerınde devam etmekte sen olsan da olmasan da
    uo oynarken arkadaslarımızla karsılastıgımızda ılla kı anlatılacak hıkayeler olurdu bırbırımıze gun ıcınde olan olayları anlatırdık
    sankı hayat ultımadan ıbaretmıs gıbı
    okul bıter cafe ye gıdılır (o zamanlar adsl yok) senden once oyuna gırmıs olanları dınlersın sonra kendın oyuna gırer sende yasarsın ve sırası geldıgınde sende anlatırsın
    hıc bır gunun kopyası yasanmaz gulecek cok fazla hıkaye olay basına gelır
    ben devam edersem mıllet okumaktan sıkılacaktır dıgerlerı ıcın yorum yapmayacagım cunkı yaptıgın seyler kısıtlı ve bırbırının aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.