Şimdi Ara

Yaw demin Xp açılışta 14 gününüz kaldı dedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin elektrik gitti ve hemen geldi.Bilgisayarı açtım ama windows açılırken 14 gün içinde windowsu etkinleştirin dedi.Halbuki Xp'mi yüklediğim gün etkinleştirmiştim(kopyalar için kullanılan yöntem ile,telefon olayı..)Sp1'i int.ten çekebiliyorum,yani kesinlikle etkinleştirilmiş durumda ama böyle birşey diyor.Bu arada windows update'ten güncellemelerin çoğunu yüklü,acaba güncellemeler benim şifremi iptal mi etti.Windows kurulalı 28 gün oldu..Bundan nasıl kurtulabilirim..

• Kafa karıştırıcı bir sorun ama belli ki FAT32 dosya sistemi kullanıyorsun.Stabilite için NTFS yaparsan iyi olur,elektrikler gidip geldiğinde (az önce bende de oldu,Esk.'de) başın ağrımaz...
  • benimkinin ntfs'lik bir durum olduğunu sanmıyorum.windows'u yeniden kurmak istemiyorum,zaten kurarsam sorun kalmaz.Ama o da geçici bi çözüm olacak yeniden kurunca bir müddet sonra yine soracaktır,çözümü ne?
  • benim de ntfs ama ben de böyle bir sorun olmadı..bence tekrar aktivasyon işlemini yap.bi yer herhalde gözünden kaçmıştır.
  • rkadaşlar xp update'te virüs var biliyormusunuz?
  • Bence de.Daha önce de xp'de windows update yaptıktan sonra olmuştu.Windows updatelerin hiçbirini yapmazsam olur dimi? sp1 şart mı?
  • Hayır kesinlikle şart değil.Sen kendin sorunsuz kullanıyorsan,ihtiyaç görmüyorsan hiç de gereği olmaz.Elektrik gidip gelmesi dosya sistemi FAT32 ise kötü sonuçlar doğurabiliyor,onun için NTFS'i önerdim.Elektrikler gittikten sonra bazı sistem dosyaların bozulmuş olabilir.Ben kendi bilgisayarımda yaşadım bunu,bir keresinde 64 MB'lık bir kayıp dosya parçacığı çıktı,sistem dosyaları için ne kadar büyük bir rakamdır bilirsin...[frndsp]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben dedim 8 ağustos diye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas dogru soyluyor...ben de aktıve ettım hatta sp1 de yuklu ..sımdı her acısta gerı sayıyor...bırkac gunum kaldı ..bakalım ne olacakçç
    arkadaslar bu ısın hallını bılen yok mu ya:::???
  • tekrar etkinlestirmeyi denesene

baslat--calistir--
    oobe/msoobe /a

gir ve sonra anahtarini ilgili yere girip bilgisayari yeniden calistir

bilgisayari tekrar calistirip calistira ayni komutu girdiginde
    "oobe/msoobe /a"
    zaten etkinlestirildi mesajinin cikmasi lazim
  • xp sp1 de crack ı kıran bir yama var tekrar kırsanızda yaramaz sp1 siz xp leri kırabilirsiniz
    google a xp crack yaın inndirin :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.