Şimdi Ara

YAW BUNE YAW ADAM SEVGİLİSİ YERİNE BANA MSJ ATMIŞ MUAHAHAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç tanımadığım biri heralde mail adreslerini şaşırıp makaleyi bana yollamış bi okudum yarıldım gülmekten ve çok duygulandım muhahaha
    Buyrun bende sizinle paylaşmak istedim Çok Delikanlıymış be
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sana söylemek istediğim ama söyleyemediğim şey şu özge ben belki seni ortaokulda tanımış
    senle iyi denilebilecek bir şekilde arkadaş olamamış ve hatta kendi kendime saçma sapan
    hayaller kurmuştum...
    ama şunu bilmeni isterimki senin şu anda anlayacağın gibi ben sana asla bir sevgi bazında
    birşeyleri açığa çıkarmak için bu yazıyı yazmıyorum ama sana bunu gerçektende dogru söylüyorum
    belki inanmayacaksın ama zamanında bir konu hakkında çok büyük
    bir şekilde destek çıktın...
    doğru söylüyorsun ben senin gerçek arkadaşın olabilecek şekilde bir arkadaşın olamadım
    ve olamazdım da ama okulda kendime en yakın hissettiğim arkadaşım olarak kaldın sen!
    ama sakın bunu sevgi konusunda bir yerlere getirmeye bile çalışma çünkü sana o sebeble bu yazıyı
    yazmadığımı tekrar tekrar söylüyorum
    bana göre bir arkadaş olarakda seni kendime çok yakın hissediyorum
    ama sen şimdi bana dersinki: Git işine başka arkadaşmı yok dersin
    cvp ını verim : YOKKKKKKKKKKKK
    olsaydı seni mevzun olduğumuzdan bu yana rahatsız etmezdim
    ortaokulda bir derdim olduğu zaman sana söylerdim hatırlarsan
    işte şimdi tekrar söylüyorum ÖZGE

Çok büyük bir derdim var hemde gereğinden fazla büyük benim için bir dert.

En yakın Arkadaşım Öldü

senle bunu neden paylaşıyorum bunu bende bilmiyorum ama bildiğim bir tek şey var
    senin beni yazlız bırakmayacağındır

liseye başladığımdan beri girmediğim kötülük kalmadı AMA bu neden oldu arkadaş sayesinde

sana şunların bir kaçını söyliyim tabi seni sıkmassam:

Esrar,sigara,uyuşturucu v.b

dedim ya kullanmadığım hiç bir şey kalmadı diye bu benim için çok kötü oldu son 1 senedir bunların
    hepisini bıraktım arkadaş o bu şu artık hiç bir şey kullanmıyorum ne maddi nede manevi bir varlık olsun

bunlar başıma hep arkadaş yüzünden geldi ben ise bunların hiç birine
    o ana kadar bulaşmamış vede niyeti olmayan birisi idim
    ama son bir sene benim hayatımı değiştirdin
    okuma hissini tekrardan bende canlandırdı ve son sene teşekkur'le geçtim..
    hayatımı şimdiden kurdum sayılır.Yurt dışında kendime göre biş buldum orda başlayacağım

sana 2 sene önce bir olay olduğu için seni arayınca özür dilediğimde bana hiç beklemediğim
    şekilde cevaplar vermiştin ve benim canımı cok acıttın verdiğin cvp larla.Ben düşündüm
    acaba dedim ben bu kızı bu kadar kızdıracak ne yaptım ve ne yapıyımde bu kız benimle tekrar konuşsun
    diye gerçekten çok düşündüm ve sana msj atarak bunu dile getirmeye çalışmıştım ama sen benim canımı
    yaktıkça yakıyordun yaktıkça yakıyordun bende bunların üzerine giderek sana daha çok ulaşmaya çalıştım
    ve en sonunda seni aradım bunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama aradım ve sen beklediğim cvp ın
    bana tersini vererek beni çok sevindirdin

Bu yazdıklarım sana çok basit birşey hatta kayde alınmaz bir şeymiş gibi gelebilir
    ama şunu bilki bunlar benim için göze aldığımdanda önemli yazılar
    özge senle tekrar arkadaş olmak iştiyorum
    telefonda bizim senle hiç bir yakın arkadaşlığımız yoktu dedin
    bunun gibi bir arkadaşlık değil
    benim bir derdim olduğu zaman sana anlatabileceğim,paylaşabileceğim hatta bana bazı konularda akıl
    veren bir arkadaşım olmanı istiyorum senin benim hep yanımda olmanı istiyorum özge kendimi çok yanlız
    hissediyorum.
    Ama şiddetle belirtiyorumki bunu sevgi konusunda bir bağ kurmaya çalışan biri tarfından bana
    yazılmış aptalca yazılar demeni istemiyorum!!!

Sana yalvarıyorum beni yanlız bırakma:(

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yanında zeki mürenden bi parçada vermek lazım aslında
    Helal olsun çocuğa her kimse güzel yazmış kereta ana benim elime geçipte rezil olacağını anlayamamış pişman olcak her kimse süper bi yazı yaaa

• banada olmuştu ya bi kız atmış mesaj bana sewgilisi yerine yanlışlıkla bana gelmiş ''canım nasılsın istanbula ne zaman geliyorsun seni çok özledim'' yazıyodu.

benim kız da görmüş bunu az kalsın ayrılıyoduk valla.
  • Fakat bunun hikayesi güzele benziyo:))

• yazık çocua yaw bak yalnızmış ii de arkadaş mailleri nası karıştırmış acaba ya onu çok merak ettim
  • yaw baba yazık adama baksana özgeye ulaşmaya çalışıyomuş bari adama bi cevap yaz da adam başının çaresine baksın..yazık beağh...
  • Muahhaahh beyler bu adam çoştu baksanıza şimdide kızın resmini göndermiş yaw harbi den yaw benim mail im nerde erkek ismi göndereceği mail ise kız ismi muhahahahahahahahahh

Yalnız kız güzelmiş be ee benim anlamadığım bi konu var kıza niye resmini gönderiyo anlamadım
    He bide şey yazmış
    KENDİ ELİYLE ZİYANA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ NE şimdi bu

Ahanda Kız yaw ben bu kızın mail adresini bulsammmı:)
    Çocuğa ben o kızın rolü ile oyun oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 12 Temmuz 2005, 6:07:39 >

• kızı pek beğenmedim ben nie peşinden koşuyo ki bu adam o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben buna bi mail yazim ne yazim?
  • harbi yazık çocuğu , destan yazmış resmen , aynısını copy paste yapıp ona yolla bence , bi kere daha uğraşmasın , ayıp be ayıp köpek gibi koşturuyo bizi bu kızlar peşlerinden
  • sence bu yaptığın etik bişeymi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

sence bu yaptığın etik bişeymi????

Etik değilde bitik bişey
    Durun ben cocuga doğruyu sölimmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

sence bu yaptığın etik bişeymi????

Etik değilde bitik bişey
    Durun ben cocuga doğruyu sölimmm

çocuun tepkiyi mrk ediorum mail gelince yazarsın dimi

• Yazarım tabi
  • Ahanda Cvp ı
    çocuk delikanlıymış
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Kardeş ya neden şunu başından beri sölemedin kızdan cvp gelmeyince
    kızı aradım ve sordum bende ondan sonra düşündüm kimin ne yaptıgını kızın mail adresi senın kı ile cok benzıyo ben kız diye sana gondermısım kusura bakmada ınsan bi uyarır...
    Ama genede teşekkürler sende dursun saklı dursun artık sil desemde silmessin zaten
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Yaw bide çocuğa bu link imi versem ii ce yerin dibine girdikk emi

• Kızın bilgisayarından bu resmi çalmış yani trojen kızda inanmamış buda göndermiş
    altınada .:
    KENDİ ELİ İLE ZİYANA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ
    ne anlama geliosa artık yalnız bu DH link ini versem çııldırır...
  • Link verme Bozzo 66k olmuşuz.Yanaşık düzen duruyoz forumda zaten..Akraba_i talukatla gelir forumu basar.
    Etik,sinerji,evlad_ü iyal,ay yıldızlı bayrağımız derken topic kilitlenir.
    Yanlız topic sosyoloji tezi olacak gibi duruyo..
    Ben hassas delikanlıyım derken kısın makinadan resmi yürüt sen..Bak baak...Bir çuval inciri mundar etmiş.
    Kıs da oralı deil .. mi acaba..Uyanamadı sayende :)
  • Dostum bilgisayarına dikkat et vel hasıl ele geçirilmiş olabilir
  • ARKADASIM MANTIK HATASINA BAK

BU GENC TROJAN YARDIMIYLA KIZIN BİLGİSYARINDAN RESIMLERINI ALABİLİYOR FAKAT DAHA KZİN EMAİL ADRESİNİ BULAMİYOR YANLİS ADAMA YOLLUYOR.PUAHHAAHAHAA

ADAM BENCE SİZİ KEKLEMİS.
  • Yaw adam bi bok yapamaz bana
    O hackers a bizde lamer iz
    Yalnız kızın resmi silinmiş yaw acaba beğenmedilermide sildiler yada yediremediler çok güzel ya
    Adam'a bi sürü msj yolladım ama cvp yollamıyo

• Muhahhaha keşke kızın tel num falan isteseydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.