Şimdi Ara

Yavşaklardan kurtulma yöntemi lazım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başım yavşaklarla dertte arkadaşlar. olmadık zamanlarda ortaya çıkıp çıkıp sinirimi bozuyorlar. en kısa yoldan çaresi nedir bu işin çünkü birkaç gün daha sabrım kalmadı artık. kaşınıyorlar çok fena ne yapmam lazım?? şampuan falan dediler ama??

Yavşaklardan kurtulma yöntemi lazım???

yavşak dediysek bit yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 1 Eylül 2013; 15:59:31 >

• ağzını yüzünü sıkıca kapat, birisi saçına ya da o bitler nerendeyse oraya raid böcek ilacı sıksın, 15dk sonra yıkan geçiyor. yada direk 0 a vurdur kafayı.
  • Şimcik şöyle bir şey var sevgili forumdaşım , yönetici arkadaşlar kodlanmış program değil . Yani bu konuyu açma amacınızı , yavşağı hangi anlamda kullandığınızı sizin ve bizim kadar onlarda algılayabiliyor . Sizin şikayet edilmemenizi temenni eder iyi geceler dilerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Şimcik şöyle bir şey var sevgili forumdaşım , yönetici arkadaşlar kodlanmış program değil . Yani bu konuyu açma amacınızı , yavşağı hangi anlamda kullandığınızı sizin ve bizim kadar onlarda algılayabiliyor . Sizin şikayet edilmemenizi temenni eder iyi geceler dilerim .

bizim burada yavşak denir bu hayvana. sonradan ekledim bit demek istedigimi resimde koydum. sağol iyi dileklerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Şimcik şöyle bir şey var sevgili forumdaşım , yönetici arkadaşlar kodlanmış program değil . Yani bu konuyu açma amacınızı , yavşağı hangi anlamda kullandığınızı sizin ve bizim kadar onlarda algılayabiliyor . Sizin şikayet edilmemenizi temenni eder iyi geceler dilerim .

bizim burada yavşak denir bu hayvana. sonradan ekledim bit demek istedigimi resimde koydum. sağol iyi dileklerin için.

Rica ederim , sizde sağolun .
  • KARDEŞ BAŞLIK SAKAT

şuna istediğini verelimde gitsin (qapaq)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goleme çekmenin yeni yöntemi...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.