Şimdi Ara

Yavru Serçe Bakımı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, az önce dışarıda minik bir serçe yavrusuna rastladım muhtemelen yuvasından düşmüş, dayanamadım eve getirdim. Mümtaz'ın (ölen muhabbet kuşu) kafesine koydum serçeyi. Çok ufak tek başına doğada hayatta kalabilmesi imkansız ben bu kuşa bir müddet göz kulak olup daha sonra doğaya salmak istiyorum. Ne ile beslememi önerirsiniz, çabuk gelişmesi için veya rahat olması için bildiğiniz püf noktalarını açıklarsanız çok mutlu olurum

• Sinek,böcek, yuvarlatılmış küçük ekmek parçaları birazda arada su içirmek gerekli. Normalde insan eline düşen serçeleri annneleri zehirleyip öldürüyor. En iyisi çatı katı yada açık alan varsa (kedilerden uzak) kuşu salıp annesinin gelip almasını beklemek...
  • Ekmegi ıslat ufak parcalar halinde ver münkün oldugu kadar ürkütme cok hassastır serceler ölebilir kolay gelsin
  • fotoğraf koyabilir misin?
  • küçükse onlar yemek yemeyi bilmez. elinle ekmek tanelerini ıslatıp senin yedirmen gerekir. aynı bakımı yuvadan düşen kumruya yapmıştım.
  • Nasıl beslemeniz gerektiğini biliyor musunuz?Önemli olan bu?Bu yavru kuş daha yerden veya yem kasesinden yem almayı bilmiyordur.Elinizle yukarıdan doğru yiyeceği lokmayı uzatmanız gerekir.Islatılıp, yuvarlanmış küçük ekmek parçacıkları olabilir.Suyu da aynı şekilde yukarıdan parmağınızla damlatmanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi bakımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.