Şimdi Ara

YAVRU PİTBUL ALICAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bulunduğum yerde çok köpek aradım rottweiler felan ancak bulamadım ve pitbul denk geldi henüz yeni çiftleşmişler anne baba çok sağlam anne secerelıymış ve doğduktan 40 gün sonra felan alıcağım bu yavru için kuru mama tavsiyesi istiyorum bir site vardı ucuza mama satıyordu ve tester gönderme ımkanı vardı sectıgımız urunun testerını gonderıyordu adını unuttum o yerın adını bılen varsa ıyı olur protein ağırlıklı kuru mama yedirmeye başlayacağım yavruya

• Secere olayı yalan olabilir.temizmama da uygun fiyata iyi yemler satılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edriyınnn kullanıcısına yanıt
    Sitede soy ağacı görünüyor siteden pek emin değilim ama köpek doğru köpek peki bir bakayım temizmamaya sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Sitede soy ağacı görünüyor siteden pek emin değilim ama köpek doğru köpek peki bir bakayım temizmamaya sağol

Önemli değil.Secere olayını araştır ama o kadar takmana gerek yok dişiyle erkeğin çiftleştiği bir foto vs. varsa yeterli olur.Yanlış anlama ama ne kadar istediler senden ?
  • kıro
    Secereyi araştır derken neyi kast ettin acaba nasıl araştırayım açıklarsan sevinirim ? bu arada alıcağım pitbul aynı bulunduğum şehirde zaten rottweiler cane corso veya husky almamamın sebebı bulunduğum şehirde bulamamış olmam yavruyu görerek alıcağım henüz çiftleşmediler ama bugün yarın çiftleşirler şuan cilve yapıyorlar birbirlerine
    fiyat olarakta 550 TL istendi net. sanada anne babanın resmini ve secere denilen siteyi atıyorum yorumu almayı isterim açıkçası.
  • Sebep ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Kedi sahiplenicem fakat
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Secereyi araştır derken neyi kast ettin acaba nasıl araştırayım açıklarsan sevinirim ? bu arada alıcağım pitbul aynı bulunduğum şehirde zaten rottweiler cane corso veya husky almamamın sebebı bulunduğum şehirde bulamamış olmam yavruyu görerek alıcağım henüz çiftleşmediler ama bugün yarın çiftleşirler şuan cilve yapıyorlar birbirlerine
    fiyat olarakta 550 TL istendi net. sanada anne babanın resmini ve secere denilen siteyi atıyorum yorumu almayı isterim açıkçası.

Bahsettiğim olay bana yolladığın linktekiydi hocam.Eğer doğruysa 550 tl de iyi bir fiyat.Annenin agresyon seviyesinide araştır.eğer uysalsa kaçırma derim

Edit:Yazmayı unuttum anne çok güzel kafa yapısı filan gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriyınnn -- 18 Temmuz 2013; 2:13:34 >

• quote:

Sebep ? :)

ne bilim e30 cu tipler başka köpek istemezki ne bileyim sonra alırlar saldırgan yetiştirirler yada bakamayıp sokağa atarlar.
  • Ben o tiplerden değilim ne apaçiyim ne kıro nede o şahinci tiplerden dövüştürmek agresifleştirmek felan için almıyorum evde bakıcağım dost olması için
  • quote:

Evet arkadaşlar bulunduğum yerde çok köpek aradım rottweiler felan ancak bulamadım ve pitbul denk geldi henüz yeni çiftleşmişler anne baba çok sağlam anne secerelıymış ve doğduktan 40 gün sonra felan alıcağım bu yavru için kuru mama tavsiyesi istiyorum bir site vardı ucuza mama satıyordu ve tester gönderme ımkanı vardı sectıgımız urunun testerını gonderıyordu adını unuttum o yerın adını bılen varsa ıyı olur protein ağırlıklı kuru mama yedirmeye başlayacağım yavruya

Pitbull'a secere vermezler zaten ırkın kendisi melez laboratuvar ürünü ama soy ağacı varsa problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentolur

quote:

Evet arkadaşlar bulunduğum yerde çok köpek aradım rottweiler felan ancak bulamadım ve pitbul denk geldi henüz yeni çiftleşmişler anne baba çok sağlam anne secerelıymış ve doğduktan 40 gün sonra felan alıcağım bu yavru için kuru mama tavsiyesi istiyorum bir site vardı ucuza mama satıyordu ve tester gönderme ımkanı vardı sectıgımız urunun testerını gonderıyordu adını unuttum o yerın adını bılen varsa ıyı olur protein ağırlıklı kuru mama yedirmeye başlayacağım yavruya

Pitbull'a secere vermezler zaten ırkın kendisi melez laboratuvar ürünü ama soy ağacı varsa problem yok

Bilmediğiniz şey hakkında konuşmayın her köpek ırkı zaten birden çok ırkın çiftleştirilmesi sonucu çıkartılmış belli bir özellikleğe ulaştıktan sonra ırk kendi arasında çiftleştirilip belli bir sayıya ulaştırılıp ırk olarak kabul edilir.Benim secereyi araştırmasını istememin nedeni türkiye de bu ırkın üretimi yasak o yüzden hayvanı kısırlaştırılması isteniyor doğal olarakda saf ırk yok oluyor.Boş boş konuşup adamın aklını karıştırmayın

• Mentolur kullanıcısına yanıt
    Kimi saf pitbul'un tr de olmadığını american Staffıdshıre ve amstaff felan kırması olduğunu söylüyorlar secere ile soy ağacını kayıt eden aynı yer değilmi zaten ? arkadaş altta yazmış zaten ırk olarak kabul edildiğini.
  • Türkiye de amstaff bulamazsınız bulsanızda fiyat baya kabarık olacaktır.Amstaffla pitbull arasında hemen hiç fark yok diyebilirim birisi show köpeği diğeri ise game köpeğidir.Türkiyede pitbullun safını bulursunuz ama secere olayı filan çok azdır.Pitbullun da yavruyken kırma olup olmadığı çok zor anlaşılır.cılız,kırma gibi gözüken yavru büyüdüğünde heybetli bir pit olabilir.secere olayı kulüpler tarafından işlenir diye biliyorum

• quote:

Kimi saf pitbul'un tr de olmadığını american Staffıdshıre ve amstaff felan kırması olduğunu söylüyorlar secere ile soy ağacını kayıt eden aynı yer değilmi zaten ? arkadaş altta yazmış zaten ırk olarak kabul edildiğini.

Irk olarak kabul edilsede bakımı ve üretimi yasak olduğu için köpek ırk federasyonu tarafından secere verilmez hatta veterineriniz bilgili biriyse aşı karnesine melez veya başka bir ırk yazar senin başın belaya girmesin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentolur

quote:

Irk olarak kabul edilsede bakımı ve üretimi yasak olduğu için köpek ırk federasyonu tarafından secere verilmez hatta veterineriniz bilgili biriyse aşı karnesine melez veya başka bir ırk yazar senin başın belaya girmesin diye.

Hocam secere verilir ama köpeğin kısırlaştırılması istenir türkiye de bunun önüne geçmek içinde türkiye de ki çoğu pitbullun karnesinde boxer melezi vs. yazar

Benım köpeği alıcağım kişide ya veteriner di yada veterinerlik okuyor bunu hatırlattığınız iyi oldu bende boxer amstaff melezi olarak felan kayıt ettirebilirim.
  • quote:

Benım köpeği alıcağım kişide ya veteriner di yada veterinerlik okuyor bunu hatırlattığınız iyi oldu bende boxer amstaff melezi olarak felan kayıt ettirebilirim.

En iyi çözüm yolu o.boxer,labrador melezi yazdır yeterli olur

• 30 dan fazla yavru sahiplendirdim ist daki tum amerikan terier safkan korsan lar nerdeyse bnm yavrularim yavruyu al bn yardimci olurum sana ama sana tavsiyem sutu kesmeden almaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.