Şimdi Ara

YAVRU Kedim HAŞLANMIŞ YUMURTA YERMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
36.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONUYA GİREYİM: 2 AYLIK 2 TANE KEDİM VAR HAŞLANMIŞ YUMURTA VERİIORUM HERGÜN ZARARLIMI HERGÜN VERMEM YOKSA SADECE 3 GÜNDE 1 Mİ VEYA HAFTADA 1 Mİ VEREYİM ? SÜT EMİİLER HALA

• xKraLx123 X kullanıcısına yanıt
    Sadece sarısını verin, beyazı zararlı.
  • ben haşlanmış patates yiyen kedi bile gördüm
  • Direk Bırakıyordum 2 tane bütün yumurta 10 Dk Sonra geldiğim'de kırıntıları kalıyordu yerde. sarısınımı veriyim sadece yoksa beyaz+ sarısın birliktemi
  • Beyazını da verin kas yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde birşey sormak istiyorum Bu Kedileri Nasıl tuvalet eğitimi vermeliyim taa WC Ye Kadar gidip içine kadar edicek
    Daha kücükler 2 aylığa yakın. suanlar 3 aylıktamı eğitime başlıyayım böyle devam ederse ailem barınağa bıraktıracak
  • kıymalı yumurta yap o zaman gör bak tavayı da yemiyorlar mı.

kediler tuvaleti annelerinden görecekler. olmadı sağı solu eşelemeye çalışıyorlarsa kuma koy. ilk tuvaletleri zor olacaktır, katı mama yemeye başlayınca ertesi gün görürsün.

kedilere dandik mama verme, çok bayat taş gibi mama da verme. Tavuk, ciğer olabilir, yumurta sarısı olabilir, tamam?

evde ıslak mendil bulundur, şöyle 60'lı 90'lı olanlardan, müdahale etmen kolay olur. Kıçlarını halıya sürebilirler, biraz sabredin 1 yapar 2 yapar ondan sonra öğrenir zaten.

kedi kumu kullanıyor musun? rastgele toprak, kum ile olmaz o işler...

yavruların iştahı yerinde mi dikkat et, pireleri varsa 1 tane ense damlasını 2'ye bölüp 2 kediye sürebilirsin. Annelerine de yaparsan iyi olur. 2 aydan sonra ense damlası yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Ağustos 2014; 1:38:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Balık yemek
    2 ay önce açıldı
    hamile balık yemek
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma'da bi odam kediye ait kapı kapalı oldğundan bi kere tuvaletini odaya yabtı suan yavru kediler hep o odaya yabıor tuvaletini Serbest bıraktığım'da aynısı yine annesi WC YABIOR YAVRULAR YERE YABIOR. İYİKİ TEMİZLİORUM HEMEN AİLEM GÖRÜRSE TUVALETİNİ HERYERE YABTIĞINI BARINAĞA YOLLAR ? Kum kabıda denedim ama olmuyor
  • kedileri kapama.
  • Serbest bıraktığım'da Heryere sıcıyor, işiyor Kum Kapıda işe yaramadı , Ailem Gördümü Kedileri Direk Barınağı Ararl
    annesini Sokaktan almıştım Tuvalet Eğitimi yabtırmadım direk wc gidip yabıordu Sonra Hamile olduğu ortaya cıktı Malesef Doğurdu 2 Aya yaklasıklar, Sahiplendiremiorum heryerde ilan var Barınağa Bıraksam Benden iyi bakarlarmı yavrularını ?
  • Haftada sadece 1 kez verin, daha fazlası saglığını olumsuz etkileyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurt veya peynirde yiyebilirler.
  • Biz karşılıklı şalgam kebap yiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --silindi--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Ocak 2021; 15:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKraLx123

Birde birşey sormak istiyorum Bu Kedileri Nasıl tuvalet eğitimi vermeliyim taa WC Ye Kadar gidip içine kadar edicek
    Daha kücükler 2 aylığa yakın. suanlar 3 aylıktamı eğitime başlıyayım böyle devam ederse ailem barınağa bıraktıracak

2014 konusu ama gören olur diye yazıyorum.
    Kum almadan hayatta alıştıramazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• OLdukça zararlı yavru maması almalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.