Şimdi Ara

Yavru kedi sahiplendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün akşam saatlerinde sokakta aşağıda fotoğraflarını yayınladığım kediyi buldum. Apartman civarı olduğu için çevreyi biliyorum muhtemel annesinin olabileceği mekanlara baktım annesi ve kardeşleri yoktu. 50 mt ötede 8 yavrulu bir anne var onun sandım ilk ancak yanına götürdüğümüzde yavruyu öldürmeye çalıştı o nedenle onun yavrusu olmadığını anladık şimdilik eve aldık. Fakat şöyle bir sorun var evde 2si yetişkin 3 tane kedi var arka bahçede de 20 küsur yetişkin kedi var devamlı bakıyoruz o nedenle bizim burda yaşaması pek mümkün değil. Şimdilik yıkadık iyice bitlerinden vs baya arındı, dışarıya öylece bırakmak istemedim eğer aranızda yavru kedi arayan, kedi sahiplenmek isteyen, bakımını düzgün üstlenebilecek yardımseverler varsa konu altından irtibata geçerlerse sevinirim. Evdeki kedilerin de birisi tamamen kör, birisinin boynu sakat hal böyle olunca bizim evde bakım şansı azalıyor o nedenle yeni yuva arayışı içindeyim.

Edit: İstanbul Fatih'te ikamet ediyorum.

Yavru kedi sahiplendirme Yavru kedi sahiplendirme Yavru kedi sahiplendirme Yavru kedi sahiplendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 29 Temmuz 2015; 23:55:32 >

• Up up up görülsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam ben kedi sahiplenmek istiyorum daha önceden iran kedisi bakmıştım iran chinchilla veya himalayan cinsi kedisini sahiplendirmek isteyenler bana şu mailden ulaşabilir ardaevren2001@hotmail.com

Petshop değilim telefon numarası: 05367157674 iyi günler efendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekir kedi almayın
    5 ay önce açıldı
    evcil hayvan
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.