Şimdi Ara

Yavru kedi isteyen ?? / Yuva bulundu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minik kediye yuva bulunmuş. Umarım mutlu ve sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder.

Merhaba,

Yaklaşık 3 hafta önce bu minik yavruyu sokak ortasında yaralı bir şekilde bulmuştum.
    Derhal Veteriner Kliniğine götürdüm. Çekilen röntgen sonrasında kalçasında
    kırık tespit edildi. Ancak oradaki hayvansever hekimlerimizin çabası ve minik
    yavrucağın yaşama sevinci sayesinde kırık bölge tamamen tedavi edildi.
    Şu anda hoplaya zıplaya bir o tarafa bir bu tarafa koşturup duracak durumda
    sağlıklı.

Ancak tedavisi bittiği halde tekrar sokağa göndermek ne Veteriner Kliniğindeki Hekimlerin
    ne de benim istediğimiz bir şey. Şu anda onu gerçekten sevip tüm bakımını üstlenip
    sevgiyle evinde büyütüp sahip çıkacak yeni sahip arayışına girdik. Böyle bir sevimli yavru kedi
    arayışında iseniz aşağıdaki irtibat bilgilerinden Veteriner Kliniğindeki arkadaşlarımızla
    irtibata geçmenizi rica ederim.

Tam olarak hangi aşıları yapıldığını bilmiyorum ancak tedavi esnasında aşılar yapıldığı söylenmişti.
    Sanırım iç dış parazit aşıları olsa gerek.

Tahmini olarak 40 günlük ve dişi yavru kedi. Bir kaç resim çekmeye çalıştım. Bana anlatılan ve gördüğüm
    kadarıyla da en az bizim Scottish Fold kedimiz kadar oyuncu bir kedi ve dost canlısı. Ayrıca Scottish Fold'ların
    aksine bu kediyi kucağınıza alıp doya doya sevebiliyorsunuz.

Ek olarak, minik bir jest olarak kedi ile birlikte Mama ve Su kabı hediye edileceği söylendi.

İrtibat Bilgileri : Kedi İstanbul / Beylikdüzü'ndeki Petmania Veteriner Kliniğinde. Veteriner Hekim Özgür bey veya
    diğer asistan arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır. İsmim Kubilay. Benim getirdiğim çizgili yavru kediyi
    sorarsanız ( sanırım şu anda tek yavru kedi o ) zaten arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

http://www.klinikpetmania.com/

0212 873 93 23

-------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 5 Ekim 2010; 11:06:43 >

• inşallah iyi bir sahiibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

inşallah iyi bir sahiibi olur

Evet, inşaallah bu kediyi kısa süre sonra bahanelerle
    dışarı yollamayıp arkadaşlığını, sevgisini esirgemeyecek birisi olur.
  • ya biliyorum şu sölediğimden sonra bana bir çok kişi yüklenicek aslında asla art niyetimde yok..

ben istanbul - gaziosmanpaşada oturuyorum benim şahsen gördüğüm yavru hasta ve sakat hayvanlar dışında kedi köpek gibi hayvanların burda dışarıda sokakta rahatça yaşayabildiği tamam kedicik çok güzel yavruda bakıma ihtiyacı var doğrudur ama lütfen büyüyünce onu serbest bırakın gezsin dolaşsın benim g.o.p gördüğüm kedi ve köpeklerin sokakta daha rahat mutlu oldukları geçen fatihteki barınağa gittim sapasağlam köpekleri tıkmışlar oraya evet tıkmışlar diorum çünkü bırak abi o köpeği hasta değil bişey değil hasta olan sakat olan kediyi köpeiği topla sağlıklı köpeği sahipsiz die o barınağa tıkmak ne demek bırak gezsin hayvan sokakta emin olun orda olmaktan bin kat daha mutlu olucaktır..

konuyla alakası yok ama en azından bu kediciğide biri sahiplernirse kendine bakabilcek boyuta gelince serbst bırakılması taraftarıyım saygılar

• kuşlarım olmasa seve seve sahiplenirdim. ama malesef kuşları yemesinden korkyorum.
  • Yüklenecek bir şey yok üstad. Sonuçta siz fikrinizi belirtiyorsunuz. Ancak önümüz kış olduğundan ve kedi artık
    içerideki ortama alıştığından bir anda sokağa salmak sıkıntı verecektir. Maalesef sokakta o yaşlarda yemek bulamayıp açlıktan ölen
    ya da diğer yetişkin kedi ve köpekler tarafından yaralanan-öldürülen bir çok yavru kedi var. Özellikle son 1-2 aydır
    doğum zamanları olduğundan bir çok yavru kedi korunmak için altına girdikleri araçların tekerleklerine sıkışıp ya sakat kalıyorlar ya da ölüyorlar.
    Şu anda bir başka yere daha ilan verdim ve açlıktan ölmek üzereyken ya da araçlardan dolayı yaralanmış ve kurtarılmış yavru kedilerin olduğunu
    gördüm. Önümüz kış olmasa belki sizin de belirttiğiniz gibi yaşama şansları daha fazla olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

ya biliyorum şu sölediğimden sonra bana bir çok kişi yüklenicek aslında asla art niyetimde yok..

ben istanbul - gaziosmanpaşada oturuyorum benim şahsen gördüğüm yavru hasta ve sakat hayvanlar dışında kedi köpek gibi hayvanların burda dışarıda sokakta rahatça yaşayabildiği tamam kedicik çok güzel yavruda bakıma ihtiyacı var doğrudur ama lütfen büyüyünce onu serbest bırakın gezsin dolaşsın benim g.o.p gördüğüm kedi ve köpeklerin sokakta daha rahat mutlu oldukları geçen fatihteki barınağa gittim sapasağlam köpekleri tıkmışlar oraya evet tıkmışlar diorum çünkü bırak abi o köpeği hasta değil bişey değil hasta olan sakat olan kediyi köpeiği topla sağlıklı köpeği sahipsiz die o barınağa tıkmak ne demek bırak gezsin hayvan sokakta emin olun orda olmaktan bin kat daha mutlu olucaktır..

konuyla alakası yok ama en azından bu kediciğide biri sahiplernirse kendine bakabilcek boyuta gelince serbst bırakılması taraftarıyım saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

kuşlarım olmasa seve seve sahiplenirdim. ama malesef kuşları yemesinden korkyorum.

Düşünmeniz bile yeterlidir hocam. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.