Şimdi Ara

Yavru Kedi Buldum, Ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
15.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi bir iş yapıyorsun inşallah yaşar kedicik
  • Allah yardımcın olsun kardeşim
    İnşallah kedicik hayata tutunur
    Ellerin de dert görmesin çok hayırlı bir iş yapmaktasın.
  • benzer olay 3-5 gün önce başıma geldi sayılır bizim kedi annemin arabasında 2 gün dolaşmış kaputu açınca anladık annemde 2 gündür kedi sesi geliyodu sebebi bu demekki demişti :) Bizim kedi biraz daha büyük tahminen 1-1.5 aylık dişleri falan var katı besinleri alabiliyo :)babannemin evinde bahçe var orda tutuyoruz hergün gidip seviyorum bana alıştı sayılır sesimi duyunca geliyo :) karnını gıdıklamamı çok seviyo kerata

Bunlarda resimleri :)
     Yavru Kedi Buldum, Ne yapmalıyım?

• bu konu düşmemeli yardımlar esirgenmemeli diyorum up
  • Şekeri fazla koymassanız daha iyi olur .Şeker işini pek bilmiyorum ama zararlı olabilir fazlası
  • Ben bu olayı 2 kere yaşadım. Ama ikisindede yaşatamadım. İlki kabızlıktan öldü, ikinci kediyi gece balkondan kaçırdılar bir daha hiç göremedim
  • Keşke bir veteriner ile irtibata geçseydiniz.
  • Paran varsa bir veterinere göster bence.Asil davranısın ıcınde aferın
  • inş yaşar :(
  • inşallah yaşar o kedi ama veterinerden tavsiye almanız şart.
  • bende öyle küçük bi kedi bulmuştum. aldım eve 1 ay kadar büyüttüm kediyi besledim. aslında hep bakmak isterdim ama çok fazla sorumluluk istediği için çiftlik evine götürmek zorunda kaldım :( yarın eklerim resimlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 22 Haziran 2010; 14:36:46 >
  • Şırınga ile süt vereceksin.
  • aslında evcil hayvanlara bakmak çok güzel bir olaydır. Bir gün gelir onu ölü bulursunuz, sanki en yakın arkadaşınız ölmüş gibi hissedersiniz. 2 sene önce benimde kedim vardı, onu beslemek, sevmek bilgisayarda oyun oynamaktan daha keyifliydi benim için. Ölünce ağladığımı hatırlarım. Adı cataa(keta)ydı. Eğer bir ihtimal yaşatırsan o kediyi ismine dh karar versin. En güzelleri seçer, anket yaparsın ;)
  • SS bekliyorum
  • Bi kız vardı kedilerin içini dışına çıkarıyordu efsane morospu onun eline geçmesin dikkat et
  • ss koysana
  • Eyer onu yaşatıp beslersen, çok büyük sevaba girersin. Çünkü oda nede olsa allahın verdiği canı taşıyor
  • veterinere git
    besleyebilmek icin cok kucuk arkadaslarin dedigi gibi muhtemelen olur
    belki beslemek icin deri alti serum ise yarayabilir kendisini toplar hem
    veterinerden deri alti serum yapmasini iste hatta sende ypaabilirsin masraflidegil...
    normal sut icemez zaten o kadar kucukken light sutu sulandirip dene deneyeceksen

bunundisinda sicak tut.
  • sakın deri altı serum gibi işlere kendi başına girme, eğer yapılması gerekirse veteriner yapsın , bir de arada kaynadı diye süt ve bakım ile ilgili son mesajımı alıntılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: bachibouzouk

insan biberonu ile büyük ihtimal içemez. şekeri çok abartmayın, köpeklerde olduğu gibi kedilerde de şeker inanılmaz zararlı. süt olarak nestlenin d vitamini ve demir katkılı çocuk büyüme sütleri var , onun balsız olanından verebilirseniz çok iyi olur (yine su ile karıştırarak) , aşagıdaki linke mutlaka göz atın, yardımcı olacaktır

http://www.kedimveben.com/bakim5.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 22 Haziran 2010; 2:13:20 >

• Ne yapıp ne edin veterinere götürün.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.