Çıkardığı çorapları koklamak, donu kokmuşmu değiştirmeye gerek varmı diye koklamak yada arasıra burnunuza gelen apışarası kokusunu acaba bendenmi geliyor diye evde pantolonun apışarasını koklamak, mintan tişört ve kazağın koltuk altını koklamak, tuvaletten çıktıktan ve eli yıkadıktan sonra sol elin parmaklarını koklamak gibi alışkanlıklar insanların ulu orta yapmadığı ve yapanlarında sırf kendinin yaptığını sandığı ve kendinden bir nebze şüphe duyduğu ortak alışkanlıklardandır.
Freud / Cilt 9 / Sayfa 123
hadi herkez şimdi çoparlarını koklasın hadii kokla lan beni kokla beni laaan.
o son çare. çorabın varsa çorabı kokluyacaksın. tuzlu ölü balık gibi kokar benimki genellikle.
Adam çorap fetişi beyler
em orayı CasparoF
quote:
Orijinalden alıntı: SauronxTR
em orayı CasparoF
emiyorum bazen ama geçen gün hastaneye kaldırdılar zehirlendim sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: mr.respect
Çıkardığı çorapları koklamak, donu kokmuşmu değiştirmeye gerek varmı diye koklamak yada arasıra burnunuza gelen apışarası kokusunu acaba bendenmi geliyor diye evde pantolonun apışarasını koklamak, mintan tişört ve kazağın koltuk altını koklamak, tuvaletten çıktıktan ve eli yıkadıktan sonra sol elin parmaklarını koklamak gibi alışkanlıklar insanların ulu orta yapmadığı ve yapanlarında sırf kendinin yaptığını sandığı ve kendinden bir nebze şüphe duyduğu ortak alışkanlıklardandır.
Freud / Cilt 9 / Sayfa 123
oha asla yapmam ve freud'un bunları yaptığına inanamıyorum