Şimdi Ara

Yatırım ve Yatırımcı Eğitimi Maden,Enerji ve Gayrimenkul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de bu sektörlerin durduğunu düşünmeyin , yurt dışında yatırım imkanlarını göz ardı etmeyin.Proje yatırımlarında tesis sahibi olursunuz,finansal yatırımlarda paranızı kiraya verirsiniz. Sizi herhangi bir sektörde yatırım yapma kararı aldığınızda karşılaşacağınız riskleri ve sorunları en baştan anlatarak ,doğru karar vermenize yardımcı oluyoruz , yanlış ve eksik bilgiyle aldığınız bir yatırım kararında tüm sermayenizi kaybedebilirsiniz.

    Enerji sektörüyle ilgili yurt içinde ve dışında bir çok şirketle iletişim içerisinde yürüttüğümüz bir çok enerji projesi var, enerji ile ilgili kurduğumuz whatsapp gruplarında uluslararası platformda sektörle ilgili bilgi,tecrübe ve yatırım projesi paylaşılmaktadır.

    Maden sektöründe yurt içinde ve yurt dışında proje yatırım çalışmalarını yürütmekteyiz.Gayrimenkul sektöründe yurt içi ve yurt dışı özellikle balkanlarda üst yapı olarak projelendirilmiş arazilerin yatırım çalışmalarını yürütüyoruz.

    Eksik bilgi yüzünden sektörel risklerden korkup yatırım yapma noktasında kararsız kalmayın. Bu eğitime katılarak öğrenecekleriniz ile , doğru karar verip kar etmenizi sağlayacak bir bilgi birikimine sahip olacaksınız.


    Eğitime katılmak için :https://lnkd.in/d8k3ZkCYatırım ve Yatırımcı Eğitimi Maden,Enerji ve Gayrimenkul







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.