Şimdi Ara

Hisse Senedi Emir İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 1000 adet hissse senedime satış emri verdim ancak emir gerçekleşmeden vazgeçip iptal ettim, bu iptal emrinin bana bir zararı yada para götürüsü olur mu?
    Yani, senet emrini iptal etmekle hata mı ettim? bilen biri yardımcı olursa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hisse Senedi Emir İptali ve Para İadesi

Hisse senedi emirlerini iptal etmek, çeşitli nedenlerle ihtiyaç duyulan yaygın bir işlemdir. Emir iptal edildikten sonra, yatırılan para hesabınıza geri iade edilir.

Para İadesinin Zamanı

Hisse senedi emir iptalinden sonra para iadesi, genellikle emir iptal edildiği gün veya ertesi iş günü hesabınıza geçer. Ancak bazı durumlarda, işlemin tamamlanması birkaç gün sürebilir.

İptal Edilen Emirlerin Hesaba Geçmesi

Emir iptal edildikten sonra, iptal edilen emir tutarı hesabınıza geçer. Bu süre, genellikle birkaç dakika ile bir saat arasında değişir. Ancak, yoğun işlem saatlerinde veya teknik sorunlar nedeniyle işlem daha uzun sürebilir.

Emir İptali Sonrası Para İadesi

Emir iptali sonrasında, yatırılan para hesabınıza eksiksiz olarak iade edilir. Ancak, emir kısmen gerçekleştiyse, yalnızca gerçekleştirilmeyen kısım için para iadesi yapılır.

Emir İptalinde Para İadesi

Hisse senedi emir iptali işlemi, genellikle herhangi bir ücret ödemeden gerçekleştirilir. Ancak, bazı brokerlar emir iptali için küçük bir ücret talep edebilir. Bu nedenle, emir iptal etmeden önce brokerınızın ücret politikasını kontrol etmeniz önerilir.

Hisse Senedi İptal Edilince Para İadesi

Hisse senedi iptal edildiğinde, yatırılan para hesabınıza iade edilir. Hisse senedi iptali işlemi genellikle emir iptali işleminden daha uzun sürer ve birkaç gün veya hafta sürebilir.

Hisse Senedi Emir Gerçekleşmedi Para İadesi

Hisse senedi emir gerçekleşmediyse, yatırılan para hesabınıza eksiksiz olarak iade edilir. Emir gerçekleşmediği için herhangi bir ücret ödenmez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cevabı başka konuda buldum. ve zaten emir iptali gerçekleşince de görmüş oldum. emir gerçekleşmeden iptal edilen emirde bir zararırınız olmuyor. araştırıp gelenler için kendi konuma cevap vereyim başkasının işine yarasın bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Senedi bankaya vermek
    10 ay önce açıldı
    Zamanaşımı Hisse Senedi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.