haklısınız ağustosta düşecek, eylül henüz belli değil ancak kurun serbest bırakılması ve faiz indirimleriyle düzelir bu kasım veya aralıkta mı onu bilemeyiz ama altın.s1'in fiyatı ise talebe göre artıyor ve talebin kesileceğini düşünmüyorum hiçbir zaman 1 ay öncesine kadar 50 kuruşa kadar gramdan ucuzdu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Ağustos 2024; 21:4:3 > |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (71. sayfa)
-
-
Alım satım makasından bahsetmedim kardeşim detay vereyim , kuyumcular belli zamanlarda ons dolar ile oluşan fiyat atıyorum 10 lira ise yükseliş beklentisi varsa 11 lira fiyat belirliyorlar ortaklaşa , yani yüzde on artışı daha olmadan senden alıyorlar ondan bahsetmiştim ekran fiyatı ile kuyumcu fiyatı eşitse fiziki alım daha mantıklı derim.
-
Merhaba arkadaşlar. Fibabank müşterisi değilim de, uygulamadaki fx market ile buradaki alış satış miktarları aynı mı? Çok avantajlı değil gibi.
fibabankaKıymetli Madenler | Fibabankahttps://www.fibabanka.com.tr/piyasa-verileri/kiymetli-madenler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 22 Ağustos 2024; 18:13:2 > -
Merhaba, salı günü akbank dijital portföy hesabı açılışı için talepte bulundum. Hesap açıldı ama hala işlem görmeye başlamadı. Portföy dağılımını göremiyorum sadece -15 lira zarar görünüyor. Bu süreç kaç gün sürüyor bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye edeceğiniz ppf varmi
tavsiye değil tabi ki ama ben cfo alıyorum, yıllık yönetim ücreti de en düşüklerden birisi. yıllık %0.30
-
Diğer başlıkta fon mesajları istenmediğinden buraya yazıyorum. Banka ppf'leri 7/24 alınıp satılabilse de izahnamelerinde geçen belirli işlem saatleri var. Bu işlem saatleri dışında yapılan alış işlemlerinde bir sonraki günün fiyatı, satış işlemlerinde o günün fiyatı kullanılıyor. (Örneğin perşembe 20:00'de fonu almak istediniz, cuma günkü satış fiyatı üzerinden size satılıyor. O an satmak istediniz, perşembe günkü fiyat üzerinden satın alınıyor.)
Dolayısı ile işlem saati dışında alım yaparsanız satış fiyatı ile alım fiyatı arasındaki fark yüzünden maliyet yüksek gözükebilir, zarar gösterebilir uygulama. O an satmadığınız sürece sıkıntı yok, o an satarsanız gerçekten zarar edebilirsiniz tabi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Idl ve nrg hakkındaki fikriniz nedir.
Cfo ve nrg alırken minimum şu kadar alınmalı diye bir kural varmı acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 16 Eylül 2024; 8:9:11 >
arkadaşlar midas ta eft ücretli mi?kullanan var mı?
-
Ücretsiz. Kullanabileceğiniz en uygun aracı kurumlardan biri. Btcturk Hisse uygulamasında yıl sonuna kadar komisyon 0 ancak normal komisyonları cok yülsek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cfoda 55bin gibi bir alt limit var. Nrgyi de çok gördüm ama benim gözlemim cfonun son zamanlarda en iyilerden biri olduğu. Kendi araştırmanızı yapınız
Günaydın..günlük para geldikçe nkolay Bono alıyorum..%48 den...ama sanırım bozarken stopaj vergi alıyor.. günlük hem yüksek faiz hemde stopaj almayan fon yada başka birşey varmı? Günlük olacak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her gün düzenli olarak Para Piyasası Fonlarını (ppf) mevduat eşdeğeri ile getirilerinin kıyasını yayınlayan bir hesap. Takip edebilirsiniz. En çok kazandıran ilk 20 ppf yi hergün görebilisiniz.
-
bu hesabı beklemem diyorsanız https://www.fonbul.com/FonBulPlus/YatirimFonlari/FonGetirileri/Getiri adresinden de filtreleyebilirsiniz. ben mevduat eşleniğine bakmak için arada bakıyorum fon turkey hesabına
tlref düşünce getiriler iyice düşmüş
-
Fonerian uygulamasını kullanıp memnun olan var m? Kendi adıyla da fon var , gün içinde alsat sıkıntı oluyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsen foneria dır yancep tir gereksiz buluyorum bankalardan alıp satabiliyorken araya başka bir uygulamayı koyup o uygulama üzerinden de başka bir aracı kurum üzerinden hesap açılması ne gerek var. Oradaki sunulan bilgilere de biraz araştırma yapınca çok kolay ulaşılabiliyor
Sa arkadaşlar. Şu an internet üzerinden en karlı bir şekilde dolar alıp satma imkanı nerede var.? Bankaların makasları malum. Sadece benim bulabildiğim Teb'in Tebfx diye bir forex uygulaması olduğunu düşündüğüm hizmeti var. Mesai saatleri içinde normal banka kurlarına göre daha iyi oluyor.
Örnek vermek gerekirse.
An itibari ile;
Kapalıçarşı. 34.15
Altınkaynak 34.19
Akbank 34.78
Tebfx: 34.40
-
Nolay FX, Burgan ON FX de var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X