IPB fon yönetimi yerli hisse oranını artırmakla hata etti. bu fonu aldığım vakitler ne güzel yerli hisse oranı %30 oranındaydı. ne güzel ufak ufak istikrarlı şekilde yükseliyordu. ıeki biz bu duruma karşı nasıl tedbir alabiliriz? IPB fonundaki paramızın %25-%30 luk kısmına satış verip gelen parayla gidip direkt spy,voo,qqq gibi etf ler alıp yabancı hisse yerli oranını dengelenebilir. |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (566. sayfa)
-
-
halka arz fonu işleme açılmış sanırsam
-
Bu başlığı takibe aldığımdan beri zarardayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 10 Ekim 2024; 17:26:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman takibi bırak da sen de kurtul biz de kurtulacağız zararlardan
-
Mümkün değil, Özbey bu işin piridir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karda olduğum fonları satarak altına geçiş yaptım zarada olanlar ile beklemeye devam
onu minite ben bu konu başlığını açtığımda ocak 2021 imiş
o tarihten ekim 2024 e göre ben zararda değilim ki çok güzel kardayım.
3-5 aydır kardan zarardayım o kadar.
-
Cazip bir şey var mı? ne ucuz?
-
insan hayatı
şaka bir yana insanlar neye küfrediyorsa,neye lanet okuyorsa ucuz kalan şey odur.
şimdi bir de ucuz olmadığı halde görünen köyün klavuz istemediği şey yapayzeka temasıdır. bakın dh haber portarında bile hergün yapay zeka ile ilgil haberler var.
senin nick de DHTech,yani belliki teknolojik şeyleri seven birisin. o halde portföyünde yapayzeka ve teknoloji fonu filan yoksa uzun vadeli yatırım için eklenebilir.
-
Ben aslında full altındaydım 2540 lar da çıkıp eurobond ve ıpb krf gibi fonlara geçtim. Altına 1900 ler gibi girmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08o zaman takibi bırak da sen de kurtul biz de kurtulacağız zararlardan
Aslında bende kardan zarardayım. Sadece günlerdir bistin inadına düşmesi ve ıpb nin inadına yerli hisseleri arttırması moralimi çok bozdu o yüzdne böyle yazdım kusura bakma hocam. Herşeyin bir zamanı var illaki bu krizde atlatılır
badem bıyıklıların kpa fonu çok ilginç yükselişe uymuyor ama düşüşü hiç kaçırmıyor. üstelikte hisse oranı diğerlerine göre daha az🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işte sen zamanlama hatası yapmışsın. ama üzülme bu zamanlama hatasını herkes yapabiliyor. bakın 20 yıllık borsa ve piyasa tecrübesi olan fon yöneticileri bile IPB fonunda olduğu gibi zamanlama hatası yapabiliyor.
-
Iar platform üzerinden altin alan oldu mu fiziki olarak istediğimiz de ne kadar fark çıkıyor bulamadim
faize yatırmayalım diye halka arz şirketlerini aldık onlarda sıfır faizle küçük yatırımcıdan topladığı paraları faize yatırmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşen bıçak tutulmazzzzzz
Henuz degıl erkendi…
Temel AnalizeryoutubeBu videoda dolandırıcı olma potansiyeli taşıyan telegram gruplarının tehlikesinden bahsettim. Videoyu beğendiyseniz beğen tuşuna basarak destek olabilirsiniz👍 Merak ettiğiniz konuları yorumlarda belirtebilirsiniz👇 İzlediğiniz için teşekkürler! Beni X'ten takip et: X.com/TemelAnalizer Beni Instagram'dan takip et: instagram.com/temel.analizer #borsa, #finans, #telegram, #dolandırıcı, #bist, #borsaistanbul, #hisse, #fon, #yatırımfonu, #hissefonu, #yatırım, #birikim,https://www.youtube.com/watch?si=YxL4hLackslfOcjx&v=vn0I6yZooDQ&feature=youtu.be
-
-
saat 13:30 kadar verebilirsin,öglen valörlenir veya hesabinda olur,bu T+0 icin gecerli t+1 ise bugün talimat verirsen 13:30 dan önce ertesi gün valörlenir fonun..
Para fonları aynı gün alim ve satimda diğer fonlar t+1 alimlarda..satislarda farklilik gösterir diger fonlar,kimisi t+2 veya t+3 olarak gerceklesir satislar..
-
anlaşılan borsa kar keyfi vermediği için bunu yazma gereği duydun sanırım hahahaha,inan borsanın tadı tuzu iyice kaçtı,ortada dogru dürüstolaylar yok habire endeks düsüyor,eskilere baktim 3 ay düsen borsa olmus ama endeks puanlamasi olarak 1000 leri gecmemis..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X