ESKİDEN DOLULUK ORANI %50 LERDEYKEN BİLE VERMEMEZLİK EDİYORDU ŞİMDİ DOLULUK ORANI %98 OLMUŞ. ŞİMDİ HİÇ VERMEZ. |
Yatırım Fonları+BES Fonları (ANA KONU) (399. sayfa)

-
-
bugün teknolojiler fena dayak yemiş bayaada, hisse bedavaya düşmüş belki dahada ucuzlar. ne demiştik pahalı hisseler almayın er geç değerine düşer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama hangi teknoloji hisseleri? enerji teknoloji hisseleri yükselişte, yazılım teknolojileri düşüşte sadece
-
teknoloji endeksi bile düşmüş hangi birini sayayım
-
Arkadaşlar, fon larin gunluk bazli % lik getirilerinin görüleceği site var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
fintables var veya tefas ama eger her günkü verileri istiyorsan,ozaman kendin,yapacaksin o verileri..
Ne kadar hangi fon kazanmis,onlari kendin tabela yapip kenarda tutacaksin..
Mesela rakip analizi adi altinda görebilirsin bütün hisse senedi yogun fonlari,ben ordan sadece hisse senedi yogun fonlarin bilgilerini fotoraflayib bilgisayarimda sakliyorum..
Diger farkli fonlari aylik gösteriyor,daha fazla yogun hisse senedi fonlarina agirlik koydum ben..
Eger fonun icerigini tam bilmek istersen burayada bakabilirsin..
Fonun icindeki sektör dagilimini...
sana arastirmanda ve kazanclarinda bol sanslar...
PPB fonu mesela örnek fonu bunu alman icin vermedim,diger fonlarla olan rakip analizi gör diye,ve fundfluxdede fonun icerisinde hangi sektörlere yatirilmis..
Birde foneria APP var onada bakabilirsin,foneriaya üye olmak bedava..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 24 Haziran 2024; 21:36:18 >
-
yanlış mı bakıyorum dandik rbn fonu bir günde %16 kazandırmış borsa sürünürken bu fonlardada dolandırıcılık olmasın mesela tge fonu nasıl üç aydır eksi yazar🥳🥳
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 25 Haziran 2024; 12:36:50 >
Beyler dolar 33'ü gördü
1 aylık yükseliş de yüzde 2.5
bu dolar bazlı varlık takibi yapanlar için bir alarmdır
- kademe dolar varlık alımlarıma başlıyorum
ilk kademe porfoyümün yüzde 5'i olacak (250 bin TL)
34 TL'de ikinci kademeyi yüzde 10 ile devam ettireceğim...
dolar varlık yatırımı için tavsiyeleriniz nelerdir
IRT ve IPB şu an kafamda olanlar
diğer kafamdakiler DHM, OJT, ITP,KUB, DBH
problem şu ki yabancı taraftaki portföy yönetimleri berbat durumda
doğru dürüst güvenebileceğim bir fon yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 25 Haziran 2024; 13:2:49 > -
Merhabalar bende artık fonlara yatırım yapmaya karar verdim. 45 yaş ve daha önce hiç almadım. Bir haftalık düşünme ve araştırmalarım sonucunda %60 fon - %40 mevduatta kalacak bir sepet yaptım.
Daha yeni olduğum için muhtemelen aralarda zararlara öğrenecek tecrübelerim olacak.
Yaptığım Fon sepeti
DDA, IIH, TAU, BIO, TI2, THK
-
hektaş biraz daha düşerse delist olacak düşeceksiniz ayağımıza geleceksiniz dedikte bu kadarda abartmayın uzun vade sepetime müthiş fırsatlar düştü😎
-
vallahi bitirdi beni bu hektaş ben aldıkça bu düşüyor 12 ay oldu içerde kaldım iflas mı etti nedir %60 zarar var yakında borçlu çıkacağız herhalde.
-
küçük yatırımcıları silkeleyemediler heralde bekletiyorlar, 13 den aşağı düşmezse iyi olur bence kritik yerlerde.
hassas ocak ve subat aylari yüksek kazanclar vardi ama geri kalan aylar,sürekli gidib geliyor,bu sene bence %15 den fazla kazandirmaz yüksek riskli ve yüksek kazancli fon basi bu borsa ayda,alistin sanmistim bu tarz fiyatlandirmalara hahahahaha...
Bir ay herkese sinek avlatiyorlar,bir ay %15 git gel git gel millette sinir piskoloji kalmiyacak...
Bu söylediklerim biliyorsun risk 6 ve risk 7 fonlarda,para fonlarinda zaten zarar yok veya risk 2 ve risk 3 fonlarda..
Zaten sen ben sermayemizin belirli kismini güvenli limanlarda tutuyoruz,gerisinide risklere böldük,ne kadar az stres okadar iyi düsünür iyi karar veririz,firsatlar herzaman var olacak,borsa var oldugu sürece..
ICZ,TTE gibi teknoloji fonlari 4 aydir kendilerine gelemediler,halbusiki en ypüksek kazanclari bunlar vermisti,simdi samaroglanina döndüler resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 25 Haziran 2024; 22:54:36 > -
DDA ve TAU için fon yerine hisse gibi alınıp satılabilen ziraatin borsa yatırım fonu var. İki fonda bankacılık endeksini takip eden pasif fonlar boşuna yönetim ücreti vermeyin valör beklemeyin.
www.ziraatportfoy.com.tr
Ziraat Portföy BIST Likit Banka Endeksi Hisse Senedi Yoğun BYF ZPLIBhttps://www.ziraatportfoy.com.tr/tr/bist-likit-banka-endeksi-hisse-senedi-yogun-byf
-
Hisse senedi yoğun fon alırken neye göre ayrım yapıyorsunuz ? Tefastan karşılaştırma yapıyorum ve bakıyorum ki içerdiği hisseler, ağırlıkları ve ortalama getirileri benzer.
-
ben fintablesdan günlük verileri siteye ekledim,önemli olan bir fonun performansi,günlükte nasil,sürekli zararmi getiriyor yoksa,kar ve zarari dengeliyormu ona bakiyorum,mesela 22 mayisdan 11 hazirana kadar bazi fonlar kendilerini dengelemisler,onlari aliyorum..
Icerigi artik pek önemli degil,önemli olan sabit ve güncellemeler olursa,nasil bir performans sergiliyor..
Burdan bakabilirsin hepsinin 8 mayisdan 7 hazirana kadar getirilerine ve performanslarini liste olarak bilgisayarima kayediyorum,simdi bunlari fotoraf serverina yükledim herkes kullansin diye,böylelikle kendi secimini yaparsin..
https://www.flickr.com/photos/200950501@N06/with/53811517912
24,25 haziran ve bugünde 26 haziraninkini kaydedecegim,haziran sonu bitsin,onlarida ekliyecem..
Sonra temmuz ayininkini yapacam,gerci fotoraf serverana aylara göre dosya acarim her ayin bilgilerini oraya yüklerim..
Tefasda malesef günlük secim yaptigin halde tam vermiyor,o yüzden fintablesen verilerini kullaniyorum..
foto serverden bilgisayarina yükle kendin excel dosyasi yapip günlerin kazanclarini kendin siralarsin veya o fotoraflari bilgisayarina yükler veya ordan bakarsin,ben excel yapmama gerek yok,aldigim fonun mayis ayi performansini biliyorum,simdi haziraninkine basladim,biraz ara vermistim,tekrar basladim,bir daha güncelleme de olsa borsa düssede,takib etmeye devam edecem..
-
Ppf ler şuan günlük -%0.10 veriyor :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X