< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 24 Aralık 2025; 9:10:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları + Bono (%41) / Tahvil + BES Fonları (ANA KONU) (1389. sayfa)
2 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Hkj 0.1237
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Keşke götürseydik hakkaten biz de.
8 bin tl lik yzg gümüş fonu almıştım.19 günde %23 getirmiş.Şu meşhur yıllık ortalama getirisi de %441 küsur oluyor buna göre.
Biz de burda tp2 hkj pru mru muhabbeti ile kendimizi eyliyoruz hakkaten.Lakin bu gümüşün tersi de epey kötüymüş.Her iyinin iyilik oranı kadar da kötülük oranı mevcut velhasıl arkadaşlar.Sanırım bu biraz da doğanın kanunu gibi birşey.Ne kadar getiri,o kadar risk.Seçmek ya da cart diye dalmak kolay değil hakkaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMHUR45 -- 24 Aralık 2025; 10:5:32 >_____________________________ HEY BE KEMALIM, BU ÜLKEDE YAŞADIĞIM HER GÜN , HER OLAY SENİN NE KADAR BÜYÜK ADAM OLDUĞUNU YENİDEN YENİDEN HATIRLATIYOR BANA. -
Kesinlikle öyle. Millet günlük yüzde 0.13-0.14 getiri için %17.5 stopajlı bir fondan diğer fona atlarken (PPF'ler arası) kıymetli madenler günlükte bunu en kötü 7-8'e katlıyor %1 deseniz ortalama. Haftalık bakarsanız zaten esamesi okunmuyor diğerlerinin. Platin örneğin 1 ayda %50 getirdi mesela ama kaç kişi güvenip yüklü girmiştir, o zaten cesaret ve öngörü işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Aralık 2025; 10:19:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazısı öyledir; herkese kazandırır sen alırsın batar.
Bu 14 getiren fonlar; vadeliden hallice. Enflasyondan bir nebze korur seni ama çok fazla performans beklememek gerek.
Şimdilik sıranın bize gelmesini bekliyoruz, Ocak'ta FED faiz kararı öncesi pozisyon alıp fırsatı değerlendirmek üzerinde şahsi bir stratejim mevcut. Bakacağız; ne olur ne biter.
_____________________________ -
Vadeli ile kıyaslayınca haklısınız.Ama enflasyondan koruduğu biraz şüpheli sanki.
_____________________________ HEY BE KEMALIM, BU ÜLKEDE YAŞADIĞIM HER GÜN , HER OLAY SENİN NE KADAR BÜYÜK ADAM OLDUĞUNU YENİDEN YENİDEN HATIRLATIYOR BANA. -
Haklısınız;
Diyorum zaten kendime kapatmak lazım yavaştan burayı, göm tüm parayı altına, gümüşe.
Seneye bizden iyisi yok. Ne anlamı kalıyor bu kadar bilgi birikimin ? Hiç.
Hazır kazanç işi bitmiştir, birikim koruma için risk alınmalı, bu ev araba vs de olur, emtia artısı genele yayılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never -
2 aydır bunu ben de merak ediyorum, madem yerinde sayıyor elimdeki euroları satıp fon mu alsam diyorum, son günlerde biraz hareketlendi ama yine baskılıyorlar, ocak ayında bir ara ödemem var onun için euroları bozdururum artık çıkarsa da çıkmazsa da.
Ncs fonu bozdum emir gerçekleşme tarihi pazartesi görünüyor. T2 valör olan fonun cuma günü öğleden sonra çözülmesi gerekmez mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yurtdisi tatil .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Eyvah eyvah yandım ben:( teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
FSU bişeyler deniyor %0,7857..... %286
_____________________________ Syh&Byz -
Mert Başaran'ın bir lafı vardı,herkes,kahvede berberde borsa konuşuyorsa uzak durun demişti.Bunu altın ve gümüşe de uyarlayabilir miyiz bilemiyorum.
_____________________________ HEY BE KEMALIM, BU ÜLKEDE YAŞADIĞIM HER GÜN , HER OLAY SENİN NE KADAR BÜYÜK ADAM OLDUĞUNU YENİDEN YENİDEN HATIRLATIYOR BANA. -
0.171 lerden geldi.nerden nereye
Vedalaşma vakti geliyo.
Fonun yarısı mevduat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ POCO X3 NFC /Mİ TV 65.İNC.4K.SMART TV. LG LW 55.570S.LEDPLUS-SMART TV-/SAMSUNG 46 ES 6140 SMART.TV./LGHB906SB.BLURAY-5+1.HOME CİNEMA/
///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK
/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL -
0,46 olarak düzeltildi.
%168
Hala bişeyler deniyor olabilir ))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Syh&Byz -
Takibe alalım,teşekkür
Borsa türkiye ile ilgili, değerli metaller uluslar arası ve döviz e bağlı ,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt