Şimdi Ara

Yatay gecis konusu, acil bakar misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ozel universite tercih ettim ama asla ongoremeyecegimiz ozel bir durum oldu, buyuk ihtimalle odeyemeyecegiz. Universiteye kayit yapmadan 1 yil sonra puanimin yettigi bir devlet universitesine yatay gecis yapamam degil mi? Veya kayit yapmadan (ucret odemeden) dondurmanin bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Kayıt dondurmuş veya kayıtsız statüde olmak, yatay geçiş başvurusu yapmak için engel değildir."

Sanirim oluyormus insallah dogrudur

• Üniversite 1.sınıfta yatay geçiş yapılmamaktadır. Üniversitede yatay geçiş yapmak için 2. Ve 3. Sınıflarda mümkündür. Yatay geçiş, ilk 2 yarıyıl ile son 2 yarıyıl yapılamamaktadır

Allah aşkına bir bilgisi olan yazsın şimdi üniversiteye hiç kayıt yapmazsam 2.sınıfa geçemem o zaman MYP yapamaz mıyım seneye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 13 Ağustos 2023; 4:17:51 >
  • genel sohbete aç

• Uniye yerleşmeden myp ile geçiş yapamazsın kayıt olursan parayı ödemek zorunda misin bilmiyorum onu üniversitei ile konuş myp ile yatay geçişte kaç dersten gectigin kaldığın önemli değil ders saydirmaya yarar en fazla

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

Durumumuzu anlatsak belki ozel universite kayit yapip dondurmayi kabul edebilir. (Birikimimiz vardi ama aileden birinin hastane masraflarina harcanacak) Hic derse girmeden hemen dondursam o sekilde myp yapabilir miyim seneye? Pasif ogrenciler gecis yapabilir diyor internette

• myp ek kontenjan 1 ile hazırlık dahil olmak üzere 4. sınıf da dahil her sene yatay geçiş yapabilirsin puanının tuttuğu yere.

ama sorun şu sen bu sene daha yerleşmediysen ve haftaya yerleşeceksen o okulu bırakıp direkt geçiş yapabilir misin bilmiyorum illa ki bir yolu vardır. yök'e falan ulaşmaya çalışın. dilekçe vs. yazın bu durumu anlatan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler onu da deneriz ama sanirim o biraz zor seneye tekrar puan hesaplanip kontenjan aciklamasi yapildiktan sonra oyle basvuruluyormus ama universite kaydi olmadan gecis yapiliyor mu yapilmiyor mu anlamadim.

• marcduchamp kullanıcısına yanıt

puan falan hesaplanmıyor bu sene girebileceğin tüm bölümlere önündeki 5 yıl yatay geçiş yapabiliyorsun.

• kayıt yaptırmazsan geçiş yapamazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.