Şimdi Ara

Yatay Geçiş Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bildiğiniz üzere sonuçlar açıklandı .Kimimiz bölümümüzden hiç memnun değiliz , kimimiz ise memnunuz . Bende sonucumdan hiç memnun olmayanlardanım . Ben şuanda Uludağ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'ni kazanmış bulunmaktayım . Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'ne geçmek için hangi yollardan geçmem gerekiyor . Uludağ Üniversitesinde kalamam işsiz kalmaya niyetim yok . Şartlar en ağır şekilde olsa da uymaya hazırım . Bilgisi olan varsa lütfen iyi bir şekilde açıklayabilir mi ? Şu an sinirden uyuyamıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: mademan12

Bugün bildiğiniz üzere sonuçlar açıklandı .Kimimiz bölümümüzden hiç memnun değiliz , kimimiz ise memnunuz . Bende sonucumdan hiç memnun olmayanlardanım . Ben şuanda Uludağ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'ni kazanmış bulunmaktayım . Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'ne geçmek için hangi yollardan geçmem gerekiyor . Uludağ Üniversitesinde kalamam işsiz kalmaya niyetim yok . Şartlar en ağır şekilde olsa da uymaya hazırım . Bilgisi olan varsa lütfen iyi bir şekilde açıklayabilir mi ? Şu an sinirden uyuyamıyorum .

+1 Mezuna kalacağıma kesin gözüyle bakarken sıralamamın 8 bin ilerisindeki yere yerleştim, bölüm olarak muhteşem derecede memnunum (pdr) fakat şehir olarak aynı şeyi söyleyemem. Bilgilendirebilecek olan varsa ben de arkadaş gibi mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NapTower -- 11 Ağustos 2016; 0:39:02 >

• Bunu yapmak istemeden yatay geçiş nedir onu bilmen gerekir.
    Yatay Geçiş: Her sene üniversiteyi kazanan genclerin ben bu sene yatay geçiş yapcam yhaa deyip sadece çok azınin başardığı durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tek yapmanız gereken ortalamanızı 4 üzerinde en az 3.50 yapıp sene sonunda istediğiniz üniversiteye başvurmak

• elifednah kullanıcısına yanıt
    LYS puanına bakıyorlar mı peki?
  • NapTower N kullanıcısına yanıt
    Kimi okul bakar kimi okul bakmaz. Onu ünilerin yatay geöiş koşullarında görebilirsin

• Arkadaşlar gitmek istediginiz universitenin yatay gecisle aldigi kisilerin ortalamasina bakin internet sitelerinde vardir cogu okul lys puanlarina bakmiyor belli universiteler haric tabi ortalamaniz en az 3.50 olsun ki garanti olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjina

Bunu yapmak istemeden yatay geçiş nedir onu bilmen gerekir.
    Yatay Geçiş: Her sene üniversiteyi kazanan genclerin ben bu sene yatay geçiş yapcam yhaa deyip sadece çok azınin başardığı durum.

Hocam kesinlikle haklısınız bu konuda fakat ben gözü kararttım . Her türlü tempoya , çalışmaya hazırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Arkadaşlar tek yapmanız gereken ortalamanızı 4 üzerinde en az 3.50 yapıp sene sonunda istediğiniz üniversiteye başvurmak

Peki bizim ortalamamızı 3.50 yaptıktan sonra girme şansımız yüzde kaçtır ? Çevrenizde yatay geçiş yapan tanıdıklarınız var mı ?
  • mademan12 kullanıcısına yanıt
    Evet var. Başvurduğunuz okula göre değişir. Istanbul ya da marmara için 3.50 yeterli değildir. Ama Anadolu bi üniversite içim yeterli olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Evet var. Başvurduğunuz okula göre değişir. Istanbul ya da marmara için 3.50 yeterli değildir. Ama Anadolu bi üniversite içim yeterli olabilir

Peki hocam , ne kadar yapıp yapmamamız gerektiğini üniversitelere göre nasıl öğrenebiliriz ?
  • mademan12 kullanıcısına yanıt
    Üniversitelerin sizden önceki yatay geçiş sonuçlarına bakarak. Birde bu şans işi. Başvuran en yüksek ortalamalı 3 kişiyi alıyorlar. Başvuran en yüksek 2.80 olur siz 2.50 ike girebilirsiniz ama başvuran en yüksek 3.90 olur siz 3.80 le bile yerleşemezsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.