Şimdi Ara

yatay geçiş hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben sivas cumhuriyet ünv. çevre mühendisliğinde okuyorum ortalamam 3.04 yatay geçiş nerelere yapabilirim ve şansım varmı sizce ?

• bilen yokmu ya (:
  • 2.dönem mi geçiş yapmak istiyorsun..2.dönemde kabul edenler belli üniversiteler..www.yok.gov.tr den bu ünileri görebilir ve başvuru tarihlerini bulabilirsin..daha sonra seçtiğin üniyi sitesinden gerekli şartlara bakabilirsin..ortalaman yeterli olmayabilir ama belli de olmaz tabi.. 3.50 üssü bi ortalama şansını arttırırdı..başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpd

2.dönem mi geçiş yapmak istiyorsun..2.dönemde kabul edenler belli üniversiteler..www.yok.gov.tr den bu ünileri görebilir ve başvuru tarihlerini bulabilirsin..daha sonra seçtiğin üniyi sitesinden gerekli şartlara bakabilirsin..ortalaman yeterli olmayabilir ama belli de olmaz tabi.. 3.50 üssü bi ortalama şansını arttırırdı..başarılar..

evet 2.dönem için geçiş yapmayı düşünüyorum 1 hafta iiçinde biticek ama başvurular...ben çevre mühendisliğinde okuyorum 4 senelik fakat yökün sitesinde hep 2 senelikler için tablo var geçiş için :S
  • hocam maalesef ikinci dönem için sadece 2 yıllıklar için yatay geçiş hakkı var. eylül ayını beklemeniz gerekecek gibi gözüküyor ama gene de sağlıklı bilgi için YÖK'ü arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercihdonemi

hocam maalesef ikinci dönem için sadece 2 yıllıklar için yatay geçiş hakkı var. eylül ayını beklemeniz gerekecek gibi gözüküyor ama gene de sağlıklı bilgi için YÖK'ü arayabilirsiniz.

tamam çok teşekkür ederim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.