Aşağıdaki iki yatak hakkında bilgisi ve/veya deneyimi olup bilgilendirebilecek olan var mı? İDAŞ SMARTTECH İDAŞ COLLAGEN 30 PLUS < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (318. sayfa)
-
-
Merhaba hocam yatsan online dan aldim alverson modeli ustu visco jel katman 5 li paket yay ve cool kumasli bir model ben cok memnunum agir spor yapip dustan sonra yataga uzandigimda sanki bulutlarin ustunde yatiyormus hissi veriyor fiyat olarak da 9600 e 9 taksit aldim fiyatina gore performansi cok cok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok tsk ederim bir kisi daha bu tabiri kullandi bende tam oyatagin modelini ariyordum. Yatsan nin. Otel serisi dedi boyle bulutlarin ustunde yatiyorsun gibi cok rahat kalkmak istemiyorsun dinleniyorsun dedi . Ayni tabiri kullandiniz . Cok tsk ederim bilginize ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizce alverson alınır mı acil karar vermeliyim Mondi hybrid cool premium, istikbal sleepwell energy ya da Serra alberson alacağım hocam
kaça kaç aldınız hocam 160*200 15.000 çıkıyor bende.
-
1 yılda 5.000 den 15.000 e çıkmış işe git.
-
Hocam ben yatsan serta true sleep alverson kullaniyorum cok memnunum alinir ama suan 15 bin gibi gorunuyor ben %40 indirim varken almistim 9600 e gelmisti 9 taksitle uygundu suan 15 olunca o fiyatlara alternatif varmi hic bilemiyorum karar biraz size kaliyor
Hocam ben %40 indirim vardi 9600 e aldim suan 15000 aybasini bekleyin belki tekrar indiirime girer ozaman bakarsiniz heray basi indirim
oluyor yatsanda bildigim
kadariyla
Tamamı visko yatağa vereceğiniz para çöpe gider. Alacağınız yatak paket yay sistemli olmalı, illa viskolu olacaksa en üstte 5 cm visko tabaka olabilir. Örnek model olarak İşbir frezya modelini söyleyebilirim. Antalya gibi aşırı sıcak bir yerde yaşıyorsanız visko katman hiç olmamalı, terletir.
www.lovayatak.comSoft Effect Yatakhttps://www.lovayatak.com/beyaz-soft-effect-yatak-lv-softeffect-yatak-4/?integration_EBAT_2=41
www.lovayatak.comBeyaz Aero Comfort Yatak - Lova Yatakhttps://www.lovayatak.com/beyaz-aero-comfort-yatak-lv-aerocomfort-yatak-1/?integration_EBAT_2=32
www.lovayatak.comBeyaz Relax Clean Yatak - Lova Yatakhttps://www.lovayatak.com/beyaz-relax-clean-yatak-lv-relaxclean-yatak-1/?integration_EBAT_2=32
Cok iyi fiyatlar. Tüm boylarda. 2555 tl den başlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam nasıldır bu marka ? Hiç araştırmadım attığınız yataklar uygun geldi. Alsam mı hemen bi tane ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğtaş ve Kelebek in ortak yatak markası. Üst sınıf marka diyebiliriz. Yalnız online satış değil mağaza indirimi diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Ağustos 2024; 10:17:59 >
Bugün gideyim mağazaya hocam. Fiyatlar aşırı uygun geldi. Sizce relax Clean mı aero Comfort mu ? Yatak yorumlarını pek göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilisimci1903 -- 29 Ağustos 2024; 18:44:4 >
Mağazada varsa deneyerek en iyi karara varılır
Aman hocam ban yemeyin.
Ne banı hocam ? Bu arada mağazaya gittim yok dedi( tek tek her yeri aramak gerekmiş saçmalık )
Mesajınızı bir daha okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu yatak işi beni ömrümden soğuttu saçma sapan bir süreç bende alamadım hala.
Gördüm hocam düzelttim eyvallah :) benim yatakta sıkıntı. Değiştirmem lazım şu ucuzluğu görünce ölücülük yapalım dedim ama yokmuş
Peki parasını öderseniz karttan geçerseniz getirmiyorlar mı? Onu sormadınız mı? Ben mağazaya gidemedim yoksa soracağım
Ben letgoda eski yatak odasını satiyordum. Adam soru sorunca ya*ak da istiyor musunuz diye yazmışım (klavye otomatik değiştiriyor). Neyse ki adam da anlayışla karşıladı. İki kere özür diledim yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X