Yatağın çift taraflı mı yoksa tek taraflı olanı mı makbul kafam karıştı tam fikriniz var mıdır? |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (232. sayfa)

-
-
7730 değil miydi bunun fiyatı? 9300 olmuş 🤣 Artık bu fiyat güncellemelerine biri dur desin, kafayı yicem :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda seçtiğiniz yatak ile alakalı bence iki türlüsüne makul siz formunu beğendiyseniz genelde yüksek olan yataklar tek taraflı oluyor biraz daha az cm olanlar cift taraflı oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi ben yazdım valla iyi zam gelicek diye eski fiyatının biraz daha üstüne çıktı kampanyadan önce 8900 bantlarindaydi düşmüş hali simdi onuda geçti
Merhaba.
175 boy 75 kg bel fıtığı tedavisi devam eden biri olarak İdaş sleeping space ile yatsan sealy mapple grove modeli arasında kaldım.İdaşın en iyi yatağı olduğunu söyledi satıcı,bu modeli yatsanda yüksek fiyatlara bulabilirmişim vs.Yatsan sealy mapple grove modeli ise bel destekli teknoloji ile biraz daha sıcak geldi.Bir tarafta idaşın en iyisi,diğer tarafta yatsana göre fiyatı ve özelliği uygun bir modeli.fiyatlar aynı 6-7 bin bandında.Ne tavsiye edersiniz teşekkürler
Merhabalar siz form olarak hangisini daha çok beğendiniz maple grove hafif yumuşak bir yatakdir bu arada sealy lovelll veya King koil graysona bakabilirsiniz idasdaki model 160x200 bantlarinda gördüğüm kadarıyla 8500 tl bantlarinda bizdede o banklarda bir çok yatağa bakabilirsiniz burada sizin için beğendiğiniz hissiyat önemli mevcut yataginiz kaç senelik neyinden rahatsizsiniz eskimi eskiye sert bir yatakmi bunlar önemli farktorler
Mevcut yatağım sert ve 10 yıl oldu.Bu sertliği de bel ağrısı başlayınca daha fazla hissettim.eski teknoloji,yayların sertliği daha çok hissedilir oldu.bu yüzden yatıp kalkınca ağrılar ile uyanmaya başladım.yatsanda sealy maple grove önerdiler,idaşta da sleeping space çok rahat edeceğimi söylediler ve beğendim ikisini de.yatsan marka ve teknoloji olarak daha sıcak ancak idaşta başarılı yatak yapmış.kararsız kaldım
Arkadaşlar, ben de aynı şekilde uzun yıllardır kullandığım yatağın artık ortopedik ağrılara sebep olması nedeniyle hangi yatağı alacağıma karar vermeden önce burada konuyu geriye doğru detaylı bir şekilde okumaya çalıştım, bütçem de kısıtlı olduğundan öncelikle ikea hövag ve yatsanın uygun modellerine baktım.
İkinci aşamada daha fazla bilgi alabilmek için burada tanıştığımız @Yatakrehberi kardeşimizi aradım, bilmem gereken her şeyi sordum, sağolsun kendisi vaktini ayırıp, sıkılmadan uzun uzun cevap verdi. Ardından bana uygun olabilecek 2 modele beraberce karar verdik: Amerikan King Koil heaven firm ve rhodes. Ben bunları biraz daha araştırıp, kullanıcılardan pek olumsuz yorum gelmediğini görünce de heaven firm'ün bana yeterli olabileceğini düşünüp, yatsan bayilerinden tek tek fiyat aldım, sağolsun en fazla indirimi @Yatakrehberi kardeşimiz yaptı, uygun fiyat için buradan tekrar teşekkür ediyorum.
İnternet ya da sosyal medya üzerinden alışveriş yapmanın çekincelerini bildiğimden, tüm işlemi kendisinin çalıştığı bayiyi arayarak, resmî satış sözleşmesi hazırlattım. Tam yatak fiyatı kadar sanal Kredi Kartı oluşturup, sonra bana taksitli alabilmem için QR kodu oluşturmasını, whatsapp üzerinden göndermesini istedim ve bu şekilde ekranda bayi ve ürün satışını görerek gayet kolay sipariş verdim. Siparişin ardından 2-3 gün sonra İzmir yatsan depodan gönderilen yatağımız İstanbul'a dairemize kadar ulaştı.
Bu modeli tavsiye eder miyim? Yatsan King Koil heaven firm modeli için orta sertliği hissettirdiği, yayların yukarıda kavramasından dolayı, orta sert tercih edecek benim gibi 90+ kg bir kişi yatınca içeri çökmediğini, bilakis iyice desteklediğini, 10 gün kullanımdan sonra da ilk yatağın bir tık daha vücüdunuza uyum sağladığını, minimum düzeyde yumuşadığını deneyimledim....evet .....bu fiyatlarda öneririm. En azından, modern bir görüntüsü var ve kullanımda eski yatağıma göre artık ağrısız-konforlu bir uyku edindiğimi hatta dönmeden rahatlıkla sırt üstü yatabildiğimi gördüm, benim için gayet yeterli diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGIN-X -- 9 Nisan 2022; 13:54:45 >
-
merhaba yatsan Switzerland Original Yatak önerirmisiniz? bel ve sırt ağrısı olmasın istiyoruz, 160*200 fiyat verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar suanki yataginizin neyinden memnun değilsiniz ne rahatsız ediyor sizleri bu önemli
yatağı 15 yıl önce yatak odası takımı ile hediye gelmişti, her iki tarafındanda çökme yaptı ve yeni yatak almaya karar verdik. almışken iyi birşey olsun, uyuyunca dinlenelim yorgun argın uyanmayalım
bu gün alsam mı dediğin şey için yarın pişmanlık yaşatacak kadar ekonominin dengesi bozuldu bu fiyatlar nereye doğru gidiyor onbinli rakamlardan söz ediyoruz bir yatak için dün 25 tl diye pahalı gördüğüm domatez bu gün markette 40 tl olmuş sonumuz hayır olsun
ama şunu belirteyim yataktan çok anlamasamda yatsandan almış olduğum kingoil grayson ve çocuk için aldığım yatsan cardiff yataklardan çok memnunum şu an için yataş ve işbir yatakalarada bakmıştım iyiki yatsan tercih etmişim diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 10 Nisan 2022; 21:34:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladim siz switzerlandi denedinizmi peki sert bir yatakdir çünkü
mağazanın birinde baktım, ama bi oturmaklada anlaşılmıyorki, sert olsun dediğim için bu modeli önerdiler
Kilolu birisi (135kg) için (90*190) yatak tavsiyeniz nedir?
Sert mi yoksa orta sert mi tavsiye edersiniz?
-
Evet o yüzden yatak alırken bir 30 dk ayırmak gerekiyor çünkü yataklar arasındaki farklar 5 6 dk sonra fark ediliyor kısa süre yattiginizda switzerland size sertlik anlamında güzel gelebilir lakin biraz daha uzun süre yattiginizda sizi rahatsız edebilir ama burada alışkanlıklarda önemli yıllardır yattığınız form sert Bir formsa vücut ona göre adapte oluyor o yüzden o anlamda sert bakabilirsiniz
İki formda olabilir buradaki kıstas siz hangi formda rahat edebiliyorsunuz
diğerlerinin içinde gömülüyormuş hissi oluştu. yatsan switzerland için fiyat konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz
şu an orta sert (malesef uzun süredir kullandığım için deforme olmuş) yatak kullanıyorum.
fiyat konusunda yardımcı olabileceğiniz bir yatak var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdson -- 16 Nisan 2022; 9:25:56 > -
sleeping spaceden uzak durun derim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X