Merhabalar king koil westlake yatak hakkında değerlendirmesi olan mevcut mudur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (234. sayfa)

-
-
yıkanabilir pedli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yataş zero gravity ‘yi tavsiye etmişsiniz,
5 yıldır çökmedi
Bir çok model var sadece paket yaylimi istiyorsunuz peki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadarlık bir fiyat aralığı dusunuyorsunuz
Westlake güzel yatakdir King koilin yeni serisinden benimde özellikle sevdiğim yataklar arasında bu tarz özellikler başka firmalarda pek yok
Merhaba hocam,
Paket yaylının klasik yaylara göre daha dayanıklı olabileceğini düşündüğümüz için o şekilde aradık, yeni ev kuracağız ilk yatak olacak. Orta sert bakıyoruz ama bazılarında yatınca gömülme hissi oluyor o şekilde denk geldik bir de çökme vs okudum bazı yorumlarda o yüzden karar veremedik. 5-6k bantlarında düşünüyoruz.
-
Merhabalar paket yaylı modeller normal yaşlara göre bir çok avantajı var yatsan o fiyat aralıklarında King koil luxury heaven sealy cardiff ve serta tribecaya bakabilirsiniz ama içlerinde hangisi senin daha hoşuna gidiyor dersen hissiyat olarak ben King koil luxury heavenı daha çok beğeniyorum ama bunu denemek lazım size belki çok daha farklı gelebilir
Doğal lateks kullanılan ürünleri tespit eden var mi? Ya da idaş, yataş, puffy gibi markaların hangisi doğal lateks kullanıyor? (İşbir sentetik lateksit kullanıyor, doğal değil)
Bulduğum paket yaylı lateks yataklar:
1- Idaş natural comfort 7350₺ (26cm, 5zone, pakety, ortaüst)
2- Sealy Lovell 8700₺ (31cm, 7zone, diamond paket, ortaüst)
3- Puffy pro hybrid lateks 8880₺ (27cm - 7Zone - PaketYay - OrtaSert)
4- Yataş SevenZ 8400₺ (30cm, 7zone, pakety, orta)
5- Bambi Latextra 5250₺ (33cm, 7zone?, pakety, orta6.5)
Vs..
Öneriniz hangisi olurdu ve neden? (Fiyat önemli)
Bunların içinde Diamond Pocket Spring mantıklı.
doğal talalay lateks Altın Dunlopillo yatakta ve wellmatt yatak da olabilir.
teşekkür ederim birkaç güne yatsana gidip inceleyeceğim.
-
Merhaba, daha önce tempur yatak aldık. Yaysız yatağın bana göre olmadığını anlamış oldum. King koil de veya yatsan da bel-sırt ağrılarına iyi gelecek, yorgun uyanmayı azaltacak yatak tavsiyeniz var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengineer06 -- 21 Nisan 2022; 21:46:26 >
“Pocket in pocket” yay sistemi değerlendirilebilir;
Merhaba, @YatakrehberiYataş'ın Orthopedic Support yatağını almayı düşünüyorum, fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Bir de woolmark yün için ne dersiniz?
-
Yataş da Zero modeli çok kaliteli,
bunu alamayanlar için Pedli ve 2.1 propaket yaylı olarak Orthopedic Support modeli değerlendirilebilir.
Ben de orthepedic support düşünüyordum. Hatta mağazada ayırttım. Fakat her marka/model için şikayet var. İşin içinden çıkamadım.
Merhabalar yatsandan bakmış oldugunuz birodel varmiydi çünkü sadece paket yay var visco veya lateks gorunmuyor fiyat olarak pahalı geldi bana biraz muadillerini 5 6 bin TL aralarında bakabilirsiniz özellik olarak ortopedik support için diyorum bunlari
Yatak almak istediğiniz takdirde muhakkak degistirebileceginiz yerlerden alın çünkü mağaza çok az süre deneniyor bu ürünler müşteri yorumlarından ziyade bu özelliklere dikkat etmek daha elzem olduğunu düşünüyorum
Yataş mağazasına gittiğinizde söylemedikleri bir şey var. 3 mağaza gezdim, hiçbiri bahsetmedi. Smartmatch uygulamasından çeşitli bilgiler giriyorsunuz sonucunda yatak tavsiye ediyor. Onlardan birini seçerseniz 120 gün değişim hakkınız oluyor. 250 tl +- yeni yatak ücreti şeklinde bir hesapları var.
www.yatasbedding.com.tr
Yataş Bedding ile Her Tarza Uygun Yenilikçi Tasarımlar | Yataş Beddinghttps://www.yatasbedding.com.tr/pages/smartmatch-kampanya-detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengineer06 -- 22 Nisan 2022; 22:51:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet doğrudur burada beğendiğiniz yatağı smarttrackden bulmak mantıklı olabilir diğer türlü mağazadan bu opsiyon olmuyor bu seferde iskonto olmuyor muhtemelen internetden aldığınız için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X