Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.433
Cevap
336
Favori
2.184.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar üç yatak arasında kaldım üçü de hepsiburada'da en çok satanlarda ancak ikisinin de markasını pek duymadım. Hiçbir yerde de bilgi bulamıyorum haklarında.

1. Yatak Sleeppeople 3D Bamboo Visco Çift Kişilik Yatak 150x200 cm + Visco Yastık
    www.hepsiburada.com
    Sleeppeople 3D Bamboo Visco Çift Kişilik Yatak 160x200 cm Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sleeppeople-3d-bamboo-visco-cift-kisilik-yatak-160x200-cm-p-HBV000006NL4T

2. Yatak Therapy Bedding Ocean Blue Visco Çift Kişilik Yatak 150x200 cm
    www.hepsiburada.com
    Therapy Bedding Ocean Blue Visco Çift Kişilik Yatak 150x200 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/therapy-bedding-ocean-blue-visco-cift-kisilik-yatak-150x200-cm-p-EAKSMONCBL1520

3. Yatak Therapy Bedding Navy Visco Yaylı Çift Kişilik Yatak 160x200 cm
    www.hepsiburada.com
    Therapy Bedding Navy Visco Yaylı Çift Kişilik Yatak 160x200 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/therapy-bedding-navy-visco-yayli-cift-kisilik-yatak-160x200-cm-p-EAKSMONNVY1620

Sizce hangisini almalıyım? Nedenleriyle yazarsanız çok sevinirim. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz. -- 7 Mart 2019; 12:48:45 >

• Déad kullanıcısına yanıt
    İstikbali bilmiyorum fakat king koilin yatağını atkadaşıma aldık.orada denedik çok sert gibi gelmemişti ama eve gelince sepsertti.Orada kısa zamanda deneyince mi bize oyle geldi anlamadık.majesty ile değiştirdi.King koil çok sert bir yatak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yatsandan King Koil anniversary yatağı alalı 1 ayı geçmiştir.

Bahsettiğiniz gibi sert değil bence hatta orta yumuşak ve gayet konforlu bence. Eşimde ben de memnunuz. Bel ve sırt ağrılarımız eskisi gibi değil hatta benim uyandıktan sonra hiç ağrım olmuyor artık.

Şahsi fikrimdir ben iyiki almışım diyorum son derece memnun kaldım.

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Bellona yatak kimse önermiyor galiba?!
    Bellona İstikbal gibi markalar overrated. İşbir bakın derim.

Başlıklı baza için İdaş'ın başlıklı bazaları yeterli.

Orijinalden alıntı: tugberk16

bugun bende yatak almak için dolaştım.yataş, idaş ve işbiri gezdim.Beğendiğim modeller;

yataş
    Yataş Bedding
    Tesla Sleep Pocket Yaylı Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/tesla-sleep-pocket-yayli-seri-yatak-33423

Yataş Bedding
    Athletic DHT Yaylı Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/athletic-premium-seri-yatak-31100

idaş
    www.idas.com.tr
    PLATINIUM | İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ
    https://www.idas.com.tr/urun/platinium

işbir
    https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/hypersense/
    https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/frezya/

Bu modeller arasında kaldım.işbir hypersense fiyat performans olarak biraz daha ağır basıyor ama sizin öneriniz var mı ?
    Ben ileride işbir almayı düşünüyorum Hypersense modelini.

Sana tavsiyem mağazaları tek tek gez yatakları incele araştır düşün karar ver.

Maalesef mağazada 5 dk. yatarak ve yatakla birkaç gece geçirmeden yatağın size uygunluğu anlaşılamıyor. Yatak almadan önce memnuniyetsizlik halinde satıcıyla iade şartlarını detaylıca görüşün. Yatak satıcıların çoğu bir şekilde iade alabiliyorlar ama bunu baştan konuşmak gerekiyor. Sonra başınız ağrımasın, her gece ızdırap çekmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Bellona İstikbal gibi markalar overrated. İşbir bakın derim.

Başlıklı baza için İdaş'ın başlıklı bazaları yeterli.

Alıntıları Göster
    Babamlar bi tane almıştı çok rahattı. 2 sene once almışlardı bin beşyüz lira filan vermişlerdi, yattım bir de fena değildi ama hiç idaş yatsan yada senin tavsiye ettiğin markadan hiç almadım. Fiyatları uygun mu?

• 60 yaş çift kişilik bir yatak arıyorum. yataş seven-z lateks ve prestige prime'a biraz bakındım. iki yatak için de çökme problemlerinden bahsedilmiş. boyun ve bel ağrılarımız mevcut. özellikle bel bölgemiz hassas. bu şartlarda yataş king master 10000 serisine baktım. normalde bize tavsiye edilen full ortopedik bir yatak. acaba bu linkini verdiğim yatak ne derece iyidir. bilgisi olanlar aydınlatırsa çok seviniriz. teşekkürler, iyi forumlar.

Yataş Bedding
    King Master 10.000 Amerikan Yaylı Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/king-master-10-000-premium-seri-yatak-32170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucaksavar34 -- 19 Mart 2019; 14:20:42 >

• Yatsan Switzerland Original

Bel, sırt, boyun ağrısı hepsi var. Eski yatağım biraz dandikti 6 ay kullandım ve her tarafı çöktü. Bu sebepten yatağımı değiştirmek istedim ve bugün üstte belirttiğim modeli teslim aldım.

Öncelikle oldukça sert bir yatak onu söyleyeyim. Öyle herkes yatamaz. Ben genel olarak sert yatakları sevdiğim için bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. İnternette bu model yatağa dair çökme sorunu yaşadığını belirtenler olmuş, umarım ben öyle bir şey yaşamam, yoksa tam bir paranla rezil olma durumu içerisine düşerim. (1625tl nakit)

2. olarak yatak hafif kokuyor. Kötü bir koku değil ama yinede kokmasa iyi olurdu tabi.Teslim eden kişilerde söylemişlerdi yatağın üzerini örtmeyin havalansın diye. Vakumlu ambalajda geliyor muhtemelen koku bundan kaynaklı. Zamanla geçeceğini üit ediyorum.

3. olarak yatağın kalitesi ile ilgili değil ama hizmet kalitesi ile ilgili olarak: Yatak normalde 2 gün önce teslim edilecekti. Yatak İzmir'den geliyor İstanbul'a, 90x190 getireceklerdi, yanlışlıkla 90x200 getirmişler, durum sonradan fark etilmiş, bu yüzden yatağın gelmesi 2 gün gecikti. Çok dert etmedim.

Eğer çökme durumu olmazsa yatakla iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum. Umarım o da duygularıma karşılık verir. Bir süre kullandıktan sonra buraya tekrar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raxiyan -- 21 Mart 2019; 20:33:33 >

• Arkadaşlar merhaba,
    Ben de 20 gün önce Yatsan Majesty aldım. Kesinlikle kötü bir yatak diyemem, hatta yorgun uyanan biriyken gayet dinç uyanmaya başladım fakat maalesef bana biraz sert geldi ve bel ağrısı yaptı. Benim tahminim 60 kilo olduğum için yatağa basamıyorum ve yatak beli saramıyor. Bu sadece bir tahmin tabii. Bir yandan da acaba süre geçtikçe alışır mıyım diye düşünüyordum ama şimdi biraz daha yumuşak olan Yatsan Pennyfield ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ama o da tam bir Visco yatak olmasa bile yayların üst kısmında Visco jel kullanıldığı için tereddütlerim var. Gerçi Yatsanın kötü malzeme kullanacağını düşünmüyorum. Özellikle pennyfield kullanan varsa görüşlerinizi bekliyorum.
  • Merhaba,
    6 yaşındaki oğlum için; vücut ısısını dengelemeye yardımcı, alerjiye karşı, büyürken omurga gelişimini olumsuz etkilemeyecek tek kişilik bir yatak arıyorum.
    Bütçe olarak 4000 tl civarı ayırabilirim. Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Yataş-işbir-idaş a da baktık fiyatlar aşağı yukarı bu civarda.(2800-3200) marka olarak sanki daha iyi diye düşünüyoruz. 1500 civarı bir ürün alıp rahat edememektense şartları zorlayıp rahat bir şey alalım diye düşündük.(keşke 1500 e güzel bi yatak olsa da alsam standart bişi gördük yataşta)
    Bilen varsa yardımcı olsun lütfen kampanya bitmeden

• Arkadaslar evlilik oncesi cift kisilik yatak bakiyoruz, esimle 50-75 kiloyuz. Boyle maksimum 2000 TL ye onerebileceginiz yatak var midir? Yatastaki blue stari dusunuyoruz. Ben suan ikeadan aldigim hovag yatagi kullaniyorum duz yayli, cok da memnunum. Visco falan zaten istemiyoruz.

Yeni atandığım için sıfırdan ev düzüyorum. Öğrencilik hayatım 8 yıl yurtlarda geçtiği için yaylarını tek tek hissettiğim yataklardan sonra her yatak iyi geliyor.
    Aldığım yatakta rahat edip dinç uyanmak istiyorum, belirli bir rahatsızlığım yok.
    Bana kalsa yumuşak bir yatak seçerim ama sağlık için anladığım kadarıyla orta sertlikte bir yatak seçmem gerekiyor.
    Uzun ömürlü olursa tadından yenmez. 2000tl ye kadar bütçem var ama arada çok belirgin bir fark olmadığı sürece daha uygun bir yatak almayı tercih ederim.
    İstikbal bayisine uğradığımda en ucuz yatağı önerdiler. Bütçem var rahat etmek istiyorum dediğimde de sleepwell enerjiyi abartı derecede övdüler. Bence kullanışlı bir yatak pedinin yıkanabilir olması önemli ama bana baya sert geldi. İçim hiç sinmedi.
    Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar hangi yatağı önerirsiniz.

• İkea HÖVAG kullanan var mı ? Bir dahaki ay almayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

İkea HÖVAG kullanan var mı ? Bir dahaki ay almayı düşünüyorum.
    Ben kullanıyorum hocam 2 senedir gayet memnunum.

Orijinalden alıntı: Prestor

Ben kullanıyorum hocam 2 senedir gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    Merhaba hangi tipi kullanıyorsunuz ben orta-sert almayı düşünüyorum. Bir de bu yatak visco yatak sınıfına mı giriyor anlamadım.

Orijinalden alıntı: g3nj

Yapıyorlar. Size özel üretiliyor oda biraz beklemenize sebep oluyor. Fiyat farkını da alıyorlar tabi.

Boyum 191, yatağa karar verirken ben de uzun olsun istedim ama. 160x200'e sığabildiğimi gördüm ve tabiki de 220'ye özel çarşaf nevresim vs de bulman gerekiyor.
    Teşekkürler yatsandan 160*220 savoy yatak aldım iyiki de almışım günde 8 saat geçirdiğiniz yatak çok önemli arkadaşlar.Özel ölçüde bazı sıkıntılar yaşanıyor tabi bütçeniz varsa tavsiye ediyorum.

PS4 PRO - Samsung UE55NU8000 4K - Peugeot 3008 Active Drive Prime Edition 2019
  • Yatak almak tavsiyeyle pek olmuyor. Bayide de üstünde bir gün yatamayacagin için orda bakmakla da olmuyor.
    Bundan dolayı bir sürü şikayet var. Çünkü herkesin vücut yapısı farkli, alıştığı yatak farklı.

Ben de bayağı araştırdım, işin içinden çıkamadım risk almak istemedim.Cift kişiliğini kullandığım memnun olduğum bellona offset formun tek kişiliğini de aldım haftaya gelir.

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

Merhaba hangi tipi kullanıyorsunuz ben orta-sert almayı düşünüyorum. Bir de bu yatak visco yatak sınıfına mı giriyor anlamadım.

Alıntıları Göster
    Ben sert kullaniyorum ama oyle sert degil. Magazadakiler deneyip almistim zaten. Heralde bu birazda goreceli. Yatak standart yayli bir yatak. Daha once visco kullandim lanet etmistim. Simdimi yatagimdan gayet memnunum. En temizi standart yayli yatak valla viscodur latextir artik macera aramiyorum. Burdan da okuyorum gidip 5 bin lira yataga veriliyor, sonuc yine husran olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Ben sert kullaniyorum ama oyle sert degil. Magazadakiler deneyip almistim zaten. Heralde bu birazda goreceli. Yatak standart yayli bir yatak. Daha once visco kullandim lanet etmistim. Simdimi yatagimdan gayet memnunum. En temizi standart yayli yatak valla viscodur latextir artik macera aramiyorum. Burdan da okuyorum gidip 5 bin lira yataga veriliyor, sonuc yine husran olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam ben Boludayım burda ikea olmadığı için ve daha birçok şey olmadığı için herşeyi rastgele alıyorum internetten. :) İkea'dan aldığım hiçbir üründen pişman olmadım şu ana dek. Ama bu yatak olayı farklı demekki. Mecbur en yakın mağaza olan ankaraya gidip yatacaz artık.

İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 3 Nisan 2019; 2:1:14 >

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.