Bildirim
Yatağıma Bundan İstiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Benim yatağada bundan bi tane olsa hiç fena olmaz doğrusu.
-
Hızlı ve kolay yapılabilir bir yemek olan menemen; soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak yapılır. Kızan yağa ince doğranmış ya da rendelenmiş soğan, tuzlanarak hafif ateşte, pembeleşinceye kadar kavrulur. Doğranmış ya da rendelenmiş domates, ince doğranmış yeşil biber, (isteğe göre acı) malzemeye eklenir. Kuvvetli ateşte hızlı bir şekilde kavrulan malzemenin üzerine, sayısı ihtiyaca göre değişecek yumurtalar kırılır (domatesin mevsimi değilse salça da eklenebilir).Daha sonra yemeğin üzerine isteğe göre pul biber , nane gibi baharatlar atabilirsiniz.Yumurtaların pişmesiyle yemek hazırlanmış olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1209942202449&ref=nf
abowwww....
dayı sen ne yaptın yaaaa
bu arada menemen tarifini alda......
ne alaka yaw. -
Bende yatağıma neler neler istiyorum ama -
quote:
Orijinalden alıntı: __ToLPoW__
Hızlı ve kolay yapılabilir bir yemek olan menemen; soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak yapılır. Kızan yağa ince doğranmış ya da rendelenmiş soğan, tuzlanarak hafif ateşte, pembeleşinceye kadar kavrulur. Doğranmış ya da rendelenmiş domates, ince doğranmış yeşil biber, (isteğe göre acı) malzemeye eklenir. Kuvvetli ateşte hızlı bir şekilde kavrulan malzemenin üzerine, sayısı ihtiyaca göre değişecek yumurtalar kırılır (domatesin mevsimi değilse salça da eklenebilir).Daha sonra yemeğin üzerine isteğe göre pul biber , nane gibi baharatlar atabilirsiniz.Yumurtaların pişmesiyle yemek hazırlanmış olur.
konular karıştı heralde DH Mutfak 2 konu aşağıda
-
quote:
Hızlı ve kolay yapılabilir bir yemek olan menemen; soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak yapılır. Kızan yağa ince doğranmış ya da rendelenmiş soğan, tuzlanarak hafif ateşte, pembeleşinceye kadar kavrulur. Doğranmış ya da rendelenmiş domates, ince doğranmış yeşil biber, (isteğe göre acı) malzemeye eklenir. Kuvvetli ateşte hızlı bir şekilde kavrulan malzemenin üzerine, sayısı ihtiyaca göre değişecek yumurtalar kırılır (domatesin mevsimi değilse salça da eklenebilir).Daha sonra yemeğin üzerine isteğe göre pul biber , nane gibi baharatlar atabilirsiniz.Yumurtaların pişmesiyle yemek hazırlanmış olur.
Ben birgün yürüyordum arabamla
-
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
quote:
konular karıştı heralde DH Mutfak 2 konu aşağıda
Evde kimse yok akrnım acıktı.Bende menemen isityorum. :\
-
bende başlıgı okudum yatagıma işiyom -
başlık sakat -
japonlar çizgi film bizimkilerde çocukluk peşinde yatağına istesen vereceklermi
en iyisini @inferno! demiş
helal olsun yatağa istenecek güzide parçalardan bir tanesi: )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X