Şimdi Ara

Yatağıma Bundan İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yatağada bundan bi tane olsa hiç fena olmaz doğrusu.

Yatağıma Bundan İstiyorum
  • Hızlı ve kolay yapılabilir bir yemek olan menemen; soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak yapılır. Kızan yağa ince doğranmış ya da rendelenmiş soğan, tuzlanarak hafif ateşte, pembeleşinceye kadar kavrulur. Doğranmış ya da rendelenmiş domates, ince doğranmış yeşil biber, (isteğe göre acı) malzemeye eklenir. Kuvvetli ateşte hızlı bir şekilde kavrulan malzemenin üzerine, sayısı ihtiyaca göre değişecek yumurtalar kırılır (domatesin mevsimi değilse salça da eklenebilir).Daha sonra yemeğin üzerine isteğe göre pul biber , nane gibi baharatlar atabilirsiniz.Yumurtaların pişmesiyle yemek hazırlanmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1209942202449&ref=nf

abowwww....

dayı sen ne yaptın yaaaa

bu arada menemen tarifini alda......
    ne alaka yaw.
  • Bende yatağıma neler neler istiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: __ToLPoW__

Hızlı ve kolay yapılabilir bir yemek olan menemen; soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak yapılır. Kızan yağa ince doğranmış ya da rendelenmiş soğan, tuzlanarak hafif ateşte, pembeleşinceye kadar kavrulur. Doğranmış ya da rendelenmiş domates, ince doğranmış yeşil biber, (isteğe göre acı) malzemeye eklenir. Kuvvetli ateşte hızlı bir şekilde kavrulan malzemenin üzerine, sayısı ihtiyaca göre değişecek yumurtalar kırılır (domatesin mevsimi değilse salça da eklenebilir).Daha sonra yemeğin üzerine isteğe göre pul biber , nane gibi baharatlar atabilirsiniz.Yumurtaların pişmesiyle yemek hazırlanmış olur.

konular karıştı heralde DH Mutfak 2 konu aşağıda

• quote:

Hızlı ve kolay yapılabilir bir yemek olan menemen; soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak yapılır. Kızan yağa ince doğranmış ya da rendelenmiş soğan, tuzlanarak hafif ateşte, pembeleşinceye kadar kavrulur. Doğranmış ya da rendelenmiş domates, ince doğranmış yeşil biber, (isteğe göre acı) malzemeye eklenir. Kuvvetli ateşte hızlı bir şekilde kavrulan malzemenin üzerine, sayısı ihtiyaca göre değişecek yumurtalar kırılır (domatesin mevsimi değilse salça da eklenebilir).Daha sonra yemeğin üzerine isteğe göre pul biber , nane gibi baharatlar atabilirsiniz.Yumurtaların pişmesiyle yemek hazırlanmış olur.

Ben birgün yürüyordum arabamla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

konular karıştı heralde DH Mutfak 2 konu aşağıda

Evde kimse yok akrnım acıktı.Bende menemen isityorum. :\

• bende başlıgı okudum yatagıma işiyom
  • başlık sakat
  • japonlar çizgi film bizimkilerde çocukluk peşinde yatağına istesen vereceklermi
    en iyisini @inferno! demiş
    helal olsun yatağa istenecek güzide parçalardan bir tanesi: )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.