Şimdi Ara

Yasuo Taktik Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• e-q kombosuyla rakibi sürekli harrasliyosun , ilk statik cikana kadar zorlanabilirsin ama statik alinca tamamen agresif oyna sonra ebedi , mahvomus tamamlarsin.Tfde adc hortum atmaya calis takiminda ziplatan biri olursa iyi olur ama alisinca gerek kalmiyor.Runler ise kirmizilar 5x ad 4x kritik ihtimali sarilar 9x zirh maviler magic resist büyükler 1xkritik 2xad. Bide orman yaratiklarindan kacis yolunu ogrenirsen iyi olur . Kalani yetenegine kalmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ebediyi mahvolmuştan önce mi cikmak lazim acaba . ben once mahvolmuş yapıyorum ama yanlis galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mahfolmus ebedıden once gelmelı cunku lıfe steal sız yasuo pek olmuyor hem kıtelanmasını da onluyor bı nebze

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Hocam ebediyi mahvolmuştan önce mi cikmak lazim acaba . ben once mahvolmuş yapıyorum ama yanlis galiba

Aslinda duruma göre degisiyor ben parca parca yapiyorum . Ilk vampiri asa aliyorum sonra çeviklik pelerini sonra vampiri asayi bilgiwater yapip amk kilici aliyorum sonra mahvolmus bitirip donra ebedi aliyorum . Karsimda jax ., riven , try vs varsa mahvolmus tamamliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

quote:

Hocam ebediyi mahvolmuştan önce mi cikmak lazim acaba . ben once mahvolmuş yapıyorum ama yanlis galiba

Aslinda duruma göre degisiyor ben parca parca yapiyorum . Ilk vampiri asa aliyorum sonra çeviklik pelerini sonra vampiri asayi bilgiwater yapip amk kilici aliyorum sonra mahvolmus bitirip donra ebedi aliyorum . Karsimda jax ., riven , try vs varsa mahvolmus tamamliyorum

Anladım . karşıda hardcore bi apc varsa büyü direnci botu almak mantıklımı peki ? Ek olarak bu 3 itemden sonra ne kasıyorsunuz . banshee-lw-randuin var ücünüde yapmak istiyorum aslında ama olmuyor ne yazıkki. Son olarak youmu denedinizmi hiç

• Biz ne dersek diyelim oyunculuğuna bakar yasuoda oyuncuların oyunlarını izle q yu iyi kullanıp poke tuttur e dikkat et boşa kullanma tekrar o minyona ihtiyacın olabilir vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

quote:

Anladım . karşıda hardcore bi apc varsa büyü direnci botu almak mantıklımı peki ? Ek olarak bu 3 itemden sonra ne kasıyorsunuz . banshee-lw-randuin var ücünüde yapmak istiyorum aslında ama olmuyor ne yazıkki. Son olarak youmu denedinizmi hiç

ben çok fazla yasuo oynayan biri değilim ama çok yasuo izledim ve oynayan arkadaşlarım var.onlar genelde bu 3 itemdan sonra(ie-bortk-static) tank gidiyor yani lw yada ekstra bir ofansif item almıyorlar.botu da rakibe göre tamamen.skill sıralamasında e'yi 3 lvl yapıp hem poke hem lane pushluyorlar.sonra q'yu maxlıyorlar. deneyerek öğrenirsin tabi hangi rakibe karşı hangi skill sıralaması item önceliğin falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: HarDefection

Yasuo oynamaya başladım taktik verin

q stackleyerek hortumla dürt yaklaşırsa e q minyonları hep e q ile kes minyonları itince dürtmeye çalışma direk junga dön 3 item çıkana kadar bot gibi farm yap (bkz:20dk 200 farm gibisnden) sonra e q penta gg

Edit:Önerim yasuoyu midde kullanmandır soloda çoğu şampiyon rahatlıkla ezebiliyor ben genelde solo olunca şifa alıyorum çünkü soloda çoğu şampiyon yasuonun ctsi midde tutuştur alıyorum yasuo çoğu şampiyonun ct si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 12 Haziran 2014; 20:56:24 >

• Yasuo prosu olarak hemen farm yapıp statik + mahvolmuş çıkman lazım ypksa bi şansın

• Statik felan çıkma direk 4-4-2 oyna kanatları ileri çıkar.
  • Takım compu olarak knock out olan championları aldırmaya çalış . Sonra tfde ultiyi tutturmak kalmış gerisi kolay zaten. Gerçi q tutturmak da o kadar zor değil.
  • Youtubetan izle. Oynadikca gelisir

• Şahsen ben yasuoya çok anlık hasar gerekmedikce yani karşıda katarina gibi sampiyonlar olmadıkça mahvolmus yerine kanasusamis çıkıyorum. Yanlis hatitlamiyosam 40 ad veriyor mahvolmus ben onun yerine kanasusamis çıkıyorum stackliyorum 100 ad veriyor mahvolmusla 40*2 olan hasar 80 kanasusamis 100*2 200 120 büyük rakam dedigim gibi kanasusamis tavsiye ederim

• bence yasuo'ya botrk kasmak yanlış. direk statik+ie çıkıp %5 rün kritiği ile kritik ihtimalini %100 getirmek daha mantıklı. eğer ls istiyorsanız hydra daha mantıklı geliyor bana, fazla zırh varsa karşıda bir lw de iyi gidebilir. kalan itemlerde tank gidilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

bence yasuo'ya botrk kasmak yanlış. direk statik+ie çıkıp %5 rün kritiği ile kritik ihtimalini %100 getirmek daha mantıklı. eğer ls istiyorsanız hydra daha mantıklı geliyor bana, fazla zırh varsa karşıda bir lw de iyi gidebilir. kalan itemlerde tank gidilmeli.

Botrk araya kaynadigi anda aktifi icin aliniyor
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

bence yasuo'ya botrk kasmak yanlış. direk statik+ie çıkıp %5 rün kritiği ile kritik ihtimalini %100 getirmek daha mantıklı. eğer ls istiyorsanız hydra daha mantıklı geliyor bana, fazla zırh varsa karşıda bir lw de iyi gidebilir. kalan itemlerde tank gidilmeli.

Botrk araya kaynadigi anda aktifi icin aliniyor
    .

bana pek mantıklı gelmiyor, daha yararlı olacak itemler varken. yani hydrayı geçtim bt al stackle yine daha mantıklı geliyor bana. ama mesela lane karşımdaki heroya göre earlyde botrk çıktığımda oluyor. ya tabi itemler her oyun içinde değişiklik gösterebilir ama genellikle botrk bence geriye götürür. çok daha güçlü alternatifleri var, yasuo için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.