Beyler bu başlıkta yaşlılarla yaşadığımız komık olayları paylaşalım.Kesinlikle dalga geçme aşağılama art niyet amacı yoktur ve gelen cevaplarda böyle olmasın lutfen ilk ben başlıyim Benim hikayem değil kuzenımın ama ıdare edın. Bigun bi arkadaşıyla kuzenım oturuyorlar kuzenım burak arkadaşı isa. Efkar yapmışlar kız meseleleri falan kafaları atık, ümraniye de oturuyorlar orada çırçır diye bi orman gıbı bı yer var piknik falan filan ama onceden pis bi yerdi ama şimdi az da olsa daha iyi güvenlik falan koymuşlar. Neyse bızımkıler hava yavaş yavaş kararırken sigara yakıyolar başlıyorlar dertleşmeye falan filan sonra bi amca çıkıyor.. Merhaba gençler diye yanlarına oturuyor, ufak bı muhabbetten sonra amca söze başlıyor sizin kız arkadaşınız yok mu tek gelmışsiniz burada oturuyorsunuz gençler ? Bizimkilerde var ama çok uzaklarda dayi diyorlar. Sonra diyorki bizim bu meşhur dayı oğlum gençlığınızı değerlendirin ben sizin yaşınızdayken şöyle yapardım böyle ederdim şöyle giderdim (böyle şöyleleri anladınız siz) sonra bizimkiler gülüyo bi yandan sigara falan gidiyo amca bu arada 60 yaşında falan varmış. Demiş ki oğlum getirin kız arkadaşlarınızı serin aşağıya iki kilim kimse görmez ama sakın gebe bırakmayın ha ! gerçi bıraksanızda bişe olmaz teknoloji gelişti aldırırsınız demiş. Onlarda başlamış dayıı sen ne diyoosuuun dayı da tekrar serin oğlum kimse görmez ben burda oturuyorum görüyorum bakıyorum aşağılara seriyorlar kilimi aşağıya ... oturuyorlar falan filan demiş. Ondan sonra da dayı herlade sen gençılkde dedıgın gıbı cok yaptın demışler. O da yaptık tabi bişeler demiş, sonra bizimkilerde şimdi olsa yapar mısın demişler ya yaparız tabi de şimdi kızlar bana bakmazlar sonuçta baksalar tabi yaparız neden yapmayalım ... demiş. Hıkaye bu kadardır