Şimdi Ara

Yasli dayiyla markette kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iftara 2 saat kalmisti hava zaten bunaltici sicakti sinirliydim bayagi markete girdim sebze aliyodum dayi icerde benden kucuk market elemanini fircalamaya basladi o zaman kaldirin koymayin benim hatammi yapmayin kardesim tarzinda bagirmaya basladi kendi kendime sakin ol sakin ol diyorum ama icim icimi yiyor dayi rahat 60 yasinda var torunu yasindaki cocugu utanmadan fircaliyor neyse aheste aheste marketin icinde geziyorum dayi hala bagirmaya devam ediyor kasaya gectik dayi iyice sesini yukseltti cocuk sonunda dayanamadi dedi tamam dayi sen git ben cebimden odicem dedi aradi farki ( olay brosurde 2. Alima %50 indirim fakat tarihi gelmemis indirim miktari 2.25 tl yani sadece IKI LIRA YIRMI BES KURUS ) dayi bu sefer cocuk kotu bisey diyormus gibi daha cok sinirlendi 2 kasayida kitledi milleti bekletmeye basladi off cektim hic tepki yok hala bagirmaya devam ediyor dayi cocuk sabir cekiyor onumde en son dayanamadim patladim
    Ben : alma dayi o zaman kimse sana zorla aldirmiyor
    Dayi : (baska yone bakarak) kim dedi onu ?
    B: ben dedim dayi buyud
    D: sanane sanami sorucam yazmasalarmis o zaman
    B: dayi iyi hosta burda bu kadar milleti magdur etmenin anlami yok ramazan ramazan insanlari bekletiyosun ne yani derdin birak git zorlami aliyosun
    D: sanane lan p.. Sanami sorucam diyerek ustume yurudu ben o sirada agzini topla diye bagirdim haliyle yakamdan tuttu dayi o sirada eline vurdum bi vursam geberip gidiceksin dedim araya kasiyer cocuk girdi abi sakin ol diyor bi elimde posetler var tam birakip vurucam millet dayiyi uzaklastirdi kufur ediyor hala sanki dayinin canindan can aldik tehdit ediyo burda olmaz felan dedi bende cik kapinin onunde canini alayim senin bi dedim hala bagiriyo kufur ediyo marketin icine dogru gittik kasiyerle abi sakin ol bu hep boyle felan diyo bende sinirli sinirli birak doveyim felan diyorum en sonunda dayi IKI LIRA YIRMI BES KURUSU KREDI KARTIYLA odeyip arkasina bakmadan gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda dayının zebaniye dönüşüp herkesi öldürmesini bekliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jajajsueh

Sonunda dayının zebaniye dönüşüp herkesi öldürmesini bekliyordum.

Ama sonunda dayi olumden korkarak kacti

• Cik kapinin onune de canini alayim senin.Bu nasil laf +zebanisiz csb

• Dayıyı dövecektin, yaşlı diye sana küfür etmeye hakkı yok

• Puhahaha

• Leş csb

Çünkü Kimse ağzını yüzünü kırmadan bırakmaz öyle adamı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dayiya dayamaliydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: star scream

Dayıyı dövecektin, yaşlı diye sana küfür etmeye hakkı yok

Valla yasli diye durdum biraz daha ileri gitseydi vururdum o korku ona yetmistir totosu tutustu cidden kacti marketten eleman sagol abi yapamadigimizi yaptin felan dedi ama is isten gecmisti. Csb diyen arkadaslar yarin markete gidip kamera kayitlarini isteyecegim.

• Böyle adamlara uyuz oluyorum zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.