Şimdi Ara

Yaşlı amca ve Trafik polisi ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yorum sizin

• herkes takmıyor ben niye yakalanıyorum
  • en sinir olduğum şey, kaç sene önce annemle pastanede durup pasta almıştık. eve 50 metre falan var annemde o sırada emniyet kemerini takmayı unutmuş yada yakın diye takmamıştı. çevirdiler bizi, bi kişiyi daha çevirdiler.. ondan sonra işlemleri yapana kadar kimse yoldan geçen araçlara bakmadı takılımı değilmi diye.. olan bize oldu.

amcanın dediği gibi vazifeni yapıyosan tam yap, bana ceza kesicem diye yoldan geçenlere bakmamazlık yapma
  • Amca haklı. Madem denetliyorsun herkesi tam denetle. Orada bir memur dursun sürekli o çevirsin sen yaz. Böyle bazılarına yazıp bazılarına yazmamak olmaz. Kul hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

en sinir olduğum şey, kaç sene önce annemle pastanede durup pasta almıştık. eve 50 metre falan var annemde o sırada emniyet kemerini takmayı unutmuş yada yakın diye takmamıştı. çevirdiler bizi, bi kişiyi daha çevirdiler.. ondan sonra işlemleri yapana kadar kimse yoldan geçen araçlara bakmadı takılımı değilmi diye.. olan bize oldu.

amcanın dediği gibi vazifeni yapıyosan tam yap, bana ceza kesicem diye yoldan geçenlere bakmamazlık yapma

+1 aynısı benimde başıma geldi.
    evimle aramda 50 saniyelik mesafe bile yok.
    şart durdurdu ceza.
    2 haftadır aracı dışarı çıkarmıyordum, ekmek almaya giderken ceza yedik.
    TAMAM BİZİM TAKMAMIZ SUÇ, AMA VAZİFENİ TAM YAPSANA BE KARDEŞİM !
    Bana ceza yazarken, yanımızdan bir sürü araç geçti gitti birisinde ile kemer yoktu.

• 2 adım bile olsun takmak lazım. Hanım kızın birisi sitesinin otoparkında araca manevra yaptırırken boşluğa düşmüş ve kemer takılı olduğu için hayatta kalmış. Otopark, 2 adım deseydi...

Sağda bekleme yaparken bile takılı tutarım.

Şimdi aklıma geldi. Biz hep takarız ama bazen sık binenler zaten takıyor da 40 yılda bir binen arkadaşlar falan oluyor, otostop çekenler falan oluyor, onların kemer takıp takmadığına hiç dikkat etmiyorum. Onlar takmadığı zaman ceza var mı? Varsa bundan sonra dikkat edeyim.

Bu arada istatitik yapacaksanız çok değil 3 sene önce bayram nedeniyle sürücülere ücretsiz diyen ve bunu yapan habercilerin çektiği video var. Emniyet kemeri takan yok.

İzlemek için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutO -- 26 Kasım 2013; 16:17:53 >

• İki adımlık yere arabayla gidiyorsunuz. Ama iki adımlık yer diye kemer takmıyorsunuz. Ne diyim. Ben arabaya biner binmez sanki şartlanmış gibi oluyorum. Artık reflekslerim alışmış. Ellerim gayri ihtiyari kemerlere gidiyor. Hemen kemeri takıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İki adımlık yere arabayla gidiyorsunuz. Ama iki adımlık yer diye kemer takmıyorsunuz. Ne diyim. Ben arabaya biner binmez sanki şartlanmış gibi oluyorum. Artık reflekslerim alışmış. Ellerim gayri ihtiyari kemerlere gidiyor. Hemen kemeri takıyorum.

Burada asıl mesele takıp takmamak değil.

Amca hakkını arıyor. Orta da bir haksızlık var. Ben hayatın her anında yaşıyorum bunu. Amcanin ne hissettigini çok iyi anlıyorum.

5000 tane araba geçer önlerinden hiç biri kemer takmamistir.

Ama sen geçersin seni durdururlar. Çünkü belli ki sahipsizsin...

Ama ben kemerimi takıyorum artik. Ceza yememek için değil, güvenliğim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kemer takmaman ceza yemen için yeterlidir. Ekstreya gerek yok. Gerisi baheneden öteye gitmez.
  • babam belediye binasına gitmiş galiba vergi ödemek içindi tam hatırlamıyorum gelirken polis çevirmiş kemer kontrolü yapıyormuş babam polise abi valla belediyeden geliyom bu seferlik affet demiş poliste babama ben sana nereden geliyon diye mi sordum diyip kitlemiş ceza 66 lira mı ne ödemişti 2 3 yıl oldu o 2 3 yıldır 5 dakikalık bir yolda bile kemer takma alışkanlığı edindi yani allah korsunu birşey olsa o 66 liralık ceza belkide hayatını koruyacaktı allaha şükür büyük bir kazası olmadı daha olmazda
  • bizim arabanın muanesi yok 1 senedir. 6 7 tane çevirme atlattım. hepsindede birisini çevirmişler ve başka arabalara bakmıyorlar. öyle kurtardım hep.. çeviriyorsunuz madem işinizi tam yapın demi..
  • polis herkese bakmıyor diye eleştiriyoruz ama başkasına ceza yazması bizim yanlışımızı hafifletmez. kemer takmalıyız bu alışkanlığı kazanmalıyız
  • Babam belediyeye vergiyi yatırıyor. Çıkıyor oradan. Yolda gelirken bir polis çeviriyor. babama kemer takmadığı için ceza yazıyor. Aradan bir sene geçiyor. Babam yine belediyeye vergi yatırmaya gidiyor. Ama bol yağışlı bir gün. sağanak gibi yağmur. eve dönerken bir adamın beklediğini görüyor. Önünde duruyor. bakıyor. Trafik polisi adam. Alıyor arabasına. Bir bakıyor. Bir sene önce kendisine ceza yazan polis. Kendisini tanıtıyor. Polise olayı hatırlatıyor. Polis hiç konuşmamış. Babam da onu teselli etmiş. Sen görevini yaptın. Hata bendeydi demiş.

Yolu üzeri olmamasına rağmen yolu uzatarak taaaa vatan caddesindeki emniyete götürmüş.
  • kemerimizi takalım işimize bakalım, polemiğe gerek yok.
  • denetimlerin çok sıkı olması, kural ihlali yapan herkese ceza kesilmesini temenni ederim.
    amca görevliyi zorlamış, hiç gerek yoktu, haklı olduğu tek nokta herkese ceza yazılmalıydı.
  • Kemer yüzünden 1 kez ceza yedim ve o günden sonra kemer takma alışkanlığı edindim. Bu olaydan yaklaşık 6 ay sonra kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun biri arabamı pert etmişti. Kemerim takılı olmasaydı ciddi bir yaralanma ile karşılaşabilirdim. İYİ Kİ O CEZAYI YEMİŞİM:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.