Şimdi Ara

Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi 'TEK CÜMLE' olarak yazın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuda yaşı ileri olup da evlenmeyen ne kadar çok kişi varmış 😂 Bu abileri görünce onlardan destek alıyorum.

Bana gelince, yaş 26. Şimdilik düşünmüyorum. 30'a kadar yolu var (sonrası da olabilir). Beraber olacağım kişinin disiplinli, ekonomik, çalışkan, sorumlu, destekçi ve de çalışan olmasını istiyorum. Çevremdeki "erkek ev alsın" diyen kızlarla da hep kavga ederim. "Tek günahımız erkek olmak mı?" diye de az tartışmadım 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Yaş 20 hayatıma girecek kızın ilk ve tek olmasını istiyorum. Evlendikten sonra sabahlari ben işteyken o ev hanımı olacak akşam gelip ben onla ilgilenecem beraber oyun oynayıp film izleyecez beraber çılgınlık yapacağız diye hayal kuruyorum.

Evliler, böyle birşey mümkün mu?

Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi "TEK CÜMLE" olarak yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

quote:

Evlilik namaza niyetlenmek gibidir, niyetlendikten sonra sağa sola bakılmaz nokta

Evet hocam yasiniz 23 de ne demek istediniz hic anlamadim daha aciklayici olur musunuz?

Hiiiiç yazdığını beğendim ?
  • Yaşım 22 ve aile akrabalardan uzak yaşıyorum iyi bir mesleğim var. Kendime göre uygun birini bulursam bu yaza evlenirim. Çocuğuda ilk seneden istiyorum :)

• 30'dan önce düşünmüyorum bile. Yaş 25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 30.

Evli değilim kafam rahat.
  • 20 yaşında 35 ten önce evlenmem diyordum.
    25 yaşında evlendim.
    30 yaşındayım iki kızım var keşke daha önce evlenseydim diyorum.

Biz aileden bir kaç mahalle uzakta yaşıyoruz kimse hayatımıza karışmaz eşimin ailesi de istanbul dışında yaşıyor

Kendi ayaklarımızın üstünde çok şükür mutlu mesud yaşıyoruz ve çocuk olayı insanı değiştiriyor, bambaşka bir insan oluveriyorsun bunu anlatmaya çalışmayacağım henüz becerebileni göremedim, çocuk yapıp anlarsınız.

Evlenirken şu hadisi şerife dikkat ederseniz mutluluğunuz daim olur. Kendi güzelliğinden gözlerini alamayan kızlardan anne de olmuyor eş de olmuyor yormayın kendinizi.

Kadın dört sebepten biri için alınır: Malı, soyu, güzelliği ve dindarlığı. Sendindar olanı seç. (Aksi halde) sıkıntıya düşersin.”
  • Yaş 29 4000-5000tl maaş altinda evlenmemek gerek maddiyat çok önemli tek sorun maddiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucutim2 -- 5 Nisan 2017; 10:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

20 yaşında 35 ten önce evlenmem diyordum.
    25 yaşında evlendim.
    30 yaşındayım iki kızım var keşke daha önce evlenseydim diyorum.

Biz aileden bir kaç mahalle uzakta yaşıyoruz kimse hayatımıza karışmaz eşimin ailesi de istanbul dışında yaşıyor

Kendi ayaklarımızın üstünde çok şükür mutlu mesud yaşıyoruz ve çocuk olayı insanı değiştiriyor, bambaşka bir insan oluveriyorsun bunu anlatmaya çalışmayacağım henüz becerebileni göremedim, çocuk yapıp anlarsınız.

Evlenirken şu hadisi şerife dikkat ederseniz mutluluğunuz daim olur. Kendi güzelliğinden gözlerini alamayan kızlardan anne de olmuyor eş de olmuyor yormayın kendinizi.

Kadın dört sebepten biri için alınır: Malı, soyu, güzelliği ve dindarlığı. Sendindar olanı seç. (Aksi halde) sıkıntıya düşersin.”

ek olarak,

1 çok paraya gerek yok, ne kadar paran olursa olsun hep bir tık yukarı çıkıyorsun, önemli olan saygı
    2 eğer huzurunuz varsa çocuk da yaptınız ve mutluysanız önceki hayatınız o kadar boş geliyor ki, dünyayı dolaşmış olsanız bile tüh neden ailemle dolaşmadım moduna giriyorsunuz.

tabi böyle olmayan vakalar da var, siz eşinizi uyumlu seçmeye bakın.

• Yaşım 27. Evlenmek istiyorum acikcasi çünkü artik kendi yuvami kurmak istiyorum. Ailemle yasamaktan bunaldim. Beni anlayacak biriyle hayatima devam edip 2 tane de cocugum olsun istiyorum.

• Yaş 21
    En az 28 yaşında evlenmek lazım diye düşünüyorum.
    İyi daha 7 yılım var
  • Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi 'TEK CÜMLE' olarak

• Herşey zamanında güzel.

Buradan evlilik bana böyle görünüyor, çekimserim ama biraz evlilikten yanayım.
    Artılar: Yalnız olmamak, sana değer veren ve arkanda duracak bir insan olması, cinsel yaşam, aidiyet duygusu
    Eksiler: Ekonomi, özgürlükte kısıtlılık
    http://galeri3.uludagsozluk.com/193/maslow-un-ihtiyaclar-hiyerarsisi-teorisi_266963_m.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 5 Nisan 2017; 11:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

37. Bekar. Gereksiz...

Aradigim cevap

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evlilik namaza niyetlenmek gibidir, niyetlendikten sonra sağa sola bakılmaz nokta

Evet hocam yasiniz 23 de ne demek istediniz hic anlamadim daha aciklayici olur musunuz?

Hiiiiç yazdığını beğendim ?

Eyvallah hocam eksik olmayin tesekkur ederim

• 18 evlenmek güzel birsey

• Yaş 34, kızlar tektaş-5taş-tamtur vs. derken evlilik muhabbetinde kendilerini satıyorlar resmen, kız aileleri de genç erkekleri "ev al" diye gereksiz yoruyor(her evi de beğenmiyorlar), neymiş pahalı beyaz eşyalar falan alınacakmış, yatak odası italyan sitili olacakmış, jeep istiyormuş kız zart zurt. Son 2 senelik gelirim aylık yaklaşık 10bin, öncesi asgari ücret bile değildi. Evlilik hazırlığında kızlar en pahalı kahveleri içip lüks mekanlarda yemek yemeğe başlıyor, düğüne gereksiz masraflar yapıyor. Şöyle söyleyeyim ben bile bunların altından kalkamayacağım için son anda 2 sefer(2 farklı kişi ile) nişanı atmak zorunda kaldım. Başlık parasının yerini pırlanta ve altın almış resmen. Ya bi bırakın millete hava atıcaz derdini(ulan başkasının parası ile hava mı atılır), bu alınanları yarın öbürgün sıkışıp satmaya kalksan yarı fiyatına bile almıyorlar... Kaldı ki özellikle kız analarının kızlarını evlendirirken "aa kız veriyoz" saçmalığından kurtulup oğlan aldıklarını da hesaba katmaları gerekir, karşısındaki kişiye ona göre sevgi ile yaklaşmalılar, mal satmıyorsunuz, kızınızı evlendiriyorsunuz ve hatta bu gereksiz isteklerle oğlanı zorlamak yerine ellerini taşın altın sokup yardımcı olmaları ve masrafların en az yarısını kendilerinin kaşılamaya çalışması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Nisan 2017; 11:49:23 >

• 3 kişi ile denedim ya aileleri paragöz çıktı ya da kızlar mal çıktı. Her şeyimiz var sigara alkol yok iş var ev var ama nedense bize gelince bı b.k begenmiyorlar. Sıktı zaten hepsinin Allah belasını versin

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Yaş 20 hayatıma girecek kızın ilk ve tek olmasını istiyorum. Evlendikten sonra sabahlari ben işteyken o ev hanımı olacak akşam gelip ben onla ilgilenecem beraber oyun oynayıp film izleyecez beraber çılgınlık yapacağız diye hayal kuruyorum.

Evliler, böyle birşey mümkün mu?

Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi "TEK CÜMLE" olarak yazın

Lanet olsun nedeeeeeeen????

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.