Şimdi Ara

Yasindan kucuk gostermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylul gibi 22 yasima girecegim fakat tipime baksaniz 17 yasinda gosteriyorum.1.75 boyum kilom 55 cene alti ve faullerde tuy tuy killar var. Yaklasik 6 siniftan beri surekli ayni seyleri duymaktan biktim aa sen nasil su yastasin kucuk gosteriyorsun hadi canim yeme bizi ve ya bankaya vs gittigimde surekli 18 yasinda misin diye sormalari. Kendi yasimdaki kizlarla sevgili olamama, aile icinde surekli akrabalarimin benim oglan senden kucuk ama senden buyuk gosteriyor gibi kucuk dusurme laflari. Arkadaslarimin yaninda kardesleri gibi durmam. Hatta birkeresinde sevdigim kizdan ablam lafini duymak nasil bir duygu bilemezsiniz. Ileride cok faydasini gorursun vs.yazanlar lutfen yazmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de öyle. 19 yaşındayım 13 gibisin dedi biri bugün.
    Kardeşimden 5 yaş büyüğüm, onu abim sanıyorlar.
    Bir kere hasta yakını olarak acilde doktora bilgi veriyordum, bir görevli "tamam sen gidebilirsin" dedi. Sonra kardeşime "bu çok küçük başkası gelsin" demişler. Yaş sormadan küçük demeleri çok kötü oluyor.
    Boydan kaybediyorum ama yüzüm de küçük, ileride avantaj olur mu bilmiyorum ama benden bir-iki yaş büyükler bana çocuk muamelesi yapınca yaşımı söylemeye utanıyorum

• Zor birşey değil bunlardan biri de benim şeker ve sigara kullanmadıysanız sağlıklı beslendiyseniz veya genetiğinizde asyalılık varsa otomatik olarak yaşınızdan küçük gösteriyorsunuz.
  • Sakal bırakınca 5 yaş yaşlanıyorum.
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle birde hepsinin ayni tepkileri icin bile soyleyesim gelmiyor zor bir durum..

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Alakasiz bir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COK SUKUR GUNES DOGDU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.