Şimdi Ara

Yasin, Caner patlaması yaparmı?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gecen attığım bir mesajda belirtmiştim Yasin sağbekte oynar diyerekten. Tahminim doğru çıktı.

Ben sağ bekte gerçekten bir patlama bekliyorum. Bek mevkisi aslında tempoya bakar gerisi ezberedir bana göre -ekstra bişeyler yapmak Hariç tabikide.. (Bkz. Caner 10+ asist) bakalım inşallah sağ sıktıntısı bu Şekil hallolur malum bu işler suan için şans Caner'de sansa sol bekte oynadı patlama yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasin'in sağ geride oynadığını nereden çıkardın resmi kadro açıklaması gelmedi, çok büyük ihtimalle Veysel oynayacaktır.
  • Veysel, Gökhan Gönül bunlar ortasaha devşirmesi zaten. Caner de kanat devşirmesi bir düşününce yer mi yer aslında
  • yapması için bizim canere sabrettiğimiz kadar sizinde sabretmeniz lazım yoksa 1 maçta olacak iş değil o

sizde de sabır olmadığına göre...
  • Yasin , sol ayaklı değilmiydi ?
  • Kanattan devşirme olup asist bakımından takıma katkı sağlar mı diye soruyorsan cevap belki evet olabilir. Lakin değil Yasin, şuan Türkiye'deki hiçbir futbolcunun geçen sezon ki Caner etkisi yaratması imkansız. Caner geçen sezon 10-20 yılda bir olabilecek bir şeyi başardı. Zamanında bizde Tuncay'ın, sizde Arda'nın yarattığı etki neyse Caner'in ki de oydu. Üstüne üstlük bana göre; Caner Türk futbolcular arasında tekniği en yüksek olan oyuncudur, buna Arda'da dahil. O yüzden Caner katkısı sağlaması bana göre imkansızdır Yasin'in çünkü kupa maçında izlemiştim doğru dürüst adam geçemiyor, aralarında çok büyük yetenek farkı var. Caner dediğimiz adamda birazcık beyin birazcık da soğuk kanlılık olsa şuan Liverpool, Madrid falan hayal değildi.
  • 10 küsür asist yapmasına gerek yok takım oyununa katkı sağlasın hızlı çıksın yeter. burası türkiye, hızlı bekler her zaman iş yapar burda. caner avrupa'da o performansı gösteremez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO

Kanattan devşirme olup asist bakımından takıma katkı sağlar mı diye soruyorsan cevap belki evet olabilir. Lakin değil Yasin, şuan Türkiye'deki hiçbir futbolcunun geçen sezon ki Caner etkisi yaratması imkansız. Caner geçen sezon 10-20 yılda bir olabilecek bir şeyi başardı. Zamanında bizde Tuncay'ın, sizde Arda'nın yarattığı etki neyse Caner'in ki de oydu. Üstüne üstlük bana göre; Caner Türk futbolcular arasında tekniği en yüksek olan oyuncudur, buna Arda'da dahil. O yüzden Caner katkısı sağlaması bana göre imkansızdır Yasin'in çünkü kupa maçında izlemiştim doğru dürüst adam geçemiyor, aralarında çok büyük yetenek farkı var. Caner dediğimiz adamda birazcık beyin birazcık da soğuk kanlılık olsa şuan Liverpool, Madrid falan hayal değildi.

Caner 20 yılda yapılacak birşeyi yapmadi adamı tüm kariyeri yanlış yerde oynatmışlar bu kadar. Abartmaya gerek yok, 20-30 yıl falan naptın.

• Sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

10 küsür asist yapmasına gerek yok takım oyununa katkı sağlasın hızlı çıksın yeter. burası türkiye, hızlı bekler her zaman iş yapar burda. caner avrupa'da o performansı gösteremez.

Taraftarlığı bir kenara bırakacak olursak bu Caner benim en beğendiğim oyunculardan birtanesi ve bayern Münihte bana göre her turlu is yapar bu adam. Ayrıca mükemmel ötesi bir Tekniği var...

• bırak hocam canere sabah aksam sövüyordunuz hatta patlama zamanı kadroda görünce eminim yine aynı şey olmuştur ama iyi oynayınca sorun olmadı. Bu kadar sabır bizde de var merak etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Kanattan devşirme olup asist bakımından takıma katkı sağlar mı diye soruyorsan cevap belki evet olabilir. Lakin değil Yasin, şuan Türkiye'deki hiçbir futbolcunun geçen sezon ki Caner etkisi yaratması imkansız. Caner geçen sezon 10-20 yılda bir olabilecek bir şeyi başardı. Zamanında bizde Tuncay'ın, sizde Arda'nın yarattığı etki neyse Caner'in ki de oydu. Üstüne üstlük bana göre; Caner Türk futbolcular arasında tekniği en yüksek olan oyuncudur, buna Arda'da dahil. O yüzden Caner katkısı sağlaması bana göre imkansızdır Yasin'in çünkü kupa maçında izlemiştim doğru dürüst adam geçemiyor, aralarında çok büyük yetenek farkı var. Caner dediğimiz adamda birazcık beyin birazcık da soğuk kanlılık olsa şuan Liverpool, Madrid falan hayal değildi.

Caner 20 yılda yapılacak birşeyi yapmadi adamı tüm kariyeri yanlış yerde oynatmışlar bu kadar. Abartmaya gerek yok, 20-30 yıl falan naptın.

Yoo ne alakası var ? Caner'i şu haliyle açığa koy, açıkta daha da iyisini yapar. Caner geçen sezon futbolunu geliştirdi, yeteneğini değil. Kaba tabirle futbol oynamayı, yeteneğini ortaya çıkarmayı öğrendi.

• Öyle bir ihtimali olsaydı biz alırdık.

• Caner bizde oynarken de kötü performans sergilemiyordu.
    Yasin'in şu mevcut potansiyeline hiç sabır gösterilmez bence.
  • yasin canerden büyük yanlız. bu zamandan sonra mevkii değişikliği biraz zor yasin için.
  • önce arda dan dayak yemesi lazım
  • quote:

Çok yüksekten uçmuşsun.

• Kestiremeyiz normalde o patlamayı kendi mevkisi olan Veysel'den bekliyorduk tuttu mu tutmadı. Yasin'den beklemek hayalcilik olur. İnş bende isterim Caner gibi olmasını ama anca umut işte.
  • yapmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.