Şimdi Ara

yasimdan kucuk gosteriyorum.( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim yaş 21 herkes 24-25 falan sanıyor ben ne yapayım.
  • kardeşimden üç yaş büyüğüm. ama eve gelen misafirler tarafından hep yüzüme doğru eee küçük sen ne yapıyorsun sorularına maruz kalmaktayım. yok ben büyüğüm desem de gelen misafir gülüyor.
  • Ben yaşımdan büyük gösteriyorum. Kesinlikle avantajlı. Üniversiteli kızlar sarkıyor. Büyük göstermek bir avantaj erkek için orta yaşlı iken bile. Tabi pedofiliysenz veya 40 yaşından sonra genç görünüp kız kaldıracaksanız durum farklı.

yasimdan kucuk gosteriyorum.(

Böyle gözükmek var.

Böyle gözükmek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: almila1299

kardeşimden üç yaş büyüğüm. ama eve gelen misafirler tarafından hep yüzüme doğru eee küçük sen ne yapıyorsun sorularına maruz kalmaktayım. yok ben büyüğüm desem de gelen misafir gülüyor.

aynen ya iğrenç bi durum ben 22 kardeşim 20 ama beni küçük sanıyolar rezalet bi durum
  • Adam görüntü olarak ilkokul,yaş olarak liseli beyler.Her harikularda alın içeri
  • @Frisby

Ben de aynen senin gibiyim kardeş. Lise 2 ye geçtim. Tip boy pos falan ya 7 yada 8. sınıf. Birde insanları görünüşüne göre yargılayan tipler yok mu ? gıcık oluyorum.

Ahanda ben :( :http://www.facebook.com/profile.php?id=1032024169
  • iwanthidan cidden çok küçük gösteriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

benim yaş 21 herkes 24-25 falan sanıyor ben ne yapayım.

iyi seni 24-25 sanıyolar geçenlerde biri bana 30-35 arası gösteriyon dedi. hala kendime gelemedim.
  • sevgilimin yanında armoni (sefaköy) kahve dünyasında çalışan kadın sevgilime abinizmi dedi beni göstererek ya bu nedir ? yaş 18 daha yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

18 yaşndaym bende küçük gösteriyorum

herşeyden önce Fernando Alonso
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

@Frisby

Ben de aynen senin gibiyim kardeş. Lise 2 ye geçtim. Tip boy pos falan ya 7 yada 8. sınıf. Birde insanları görünüşüne göre yargılayan tipler yok mu ? gıcık oluyorum.

Artık Üniversiteli olmuşsun sorun hala devam ediyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

@Frisby

Lise 1 gosteriyorsun bnce su insanlari ayrit edemeyen tipler yok mu!!! Bosverin onlari bnce

Edit: mesaj 2010 da atilmis durum vahimmis pardon pardon (kacarak uzaklasir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 7 Ağustos 2013; 14:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 7 Ağustos 2013; 14:56:34 >
  • Vee 3 yıllık konu hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanist

Ben yaşımdan büyük gösteriyorum. Kesinlikle avantajlı. Üniversiteli kızlar sarkıyor. Büyük göstermek bir avantaj erkek için orta yaşlı iken bile. Tabi pedofiliysenz veya 40 yaşından sonra genç görünüp kız kaldıracaksanız durum farklı.

Böyle gözükmek var.

Böyle gözükmek var.

Birisinin yaşı 65 birisinin 15 normal değil mi ? (alttaki 65 üstteki 15)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.