Şimdi Ara

yaşim 22 olacak hiç sevgilim olmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok küçükken Sanirim ilk okul çaglariydi çok kisa süreli çiktigim bi kiz vardi eğer o sayilmazsa hiç sevgilim olmadi sorusu olan varsa buyursun büyük ihtimalle görücü usulü evlenecem ancak

http://onedio.com/haber/hala-bakirim-dedi-olum-sacti-309640

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bas kapıya tekmeyı olm.benım olacaksın seviyorum seni de.tamam mı
  • Elin yüzün düzgünse ayarlıyim acidim valla pmden fotonu at

• Bazı yaşanmışlıklar iyi oluyor yaşında çok geçmiş sayılmaz. (Duygusal anlamda )
  • Benim de 20 olcak aynı durumdayız ama ben öyle bir kız bulayım da ayarlayayım kafasında gezmediğimden biraz da. Kızlarla sevgili olma öncesi konuşma kısmını daha çok sevdiğimden, diğer aşamaya geçmiyorum hiç
  • bende 20 yaşındayım benimde hiç olmadı bi kızın elini 19 mayıs törenlerinde çalışmada tuttu idi bende görücü usulü evlenecek gibiyim

• Sevmek sevilmek kiskanilmak nasil bir duygu dostlar anlatin hele o filmlerde gördüğümüz aşklar gerçek mi var mi öyle şeyler ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20'de oldu, 3 sene sürdü ve bitti. Şimdi 23'üm gene var bakalım kaç sene sürecek

Ben senin yerinde olsam, askerlik iş ayarlarım sonra direk evlenirim. Yoksa üzülürsün azıcık
  • olmamasının sebepleri ne belki aynı sebepler bende de vardır yukarda arkadaşın dediği gibi bende 19 mayıs gösterilerinde zoraki bir kızla el ele tutuşmuştum şimdiki lise çağlarındakilere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni geçemezsin adamım yaş 24 sevgili 0.

• gerçekten çok kötü bi durum senin için en kısa sürede kendine güvenmen gerekiyor zaman gün geçtikçe kayıp gidiyor
  • Ben oldum 33 benim de olmadı ve bu yaşanmamışlık acı veriyor. Elimde iyi sayılır bir kariyerim (mühendisim ) ve tipim de var . Ama saçlarım da 3-4 senedir beyazlamaya başladı ve bu daha da çok üzüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 10 Ekim 2014; 18:20:57 >
  • ben de 16 yım
    benim de olmadı
    olsa bu turuncu sitede ne işim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeymarıBiçenKolombiyalı

ben de 16 yım
    benim de olmadı

Bu turuncu site candır. Sevgilisi olan da olmayan da girmeli..

Ama ağlaması gereken 33 ler varken 22 lerin çok dert emesine gerek yok. Ama benim gibi hiç dert etmezlerse 33 e geldiklerinde çok ağlarlar..
  • gel şabanım pikniğe gidelim.
  • Benim de öyleydi ilk öğretim de 7-8 gün çıktığım kızı saymazsak 16 yaşında ilk sevgilimi yaptım tecrübesizlik insanı kötü yapıyor. Kızlarla çok yakın değildim tamamiyle bilgisayar odaklı bir yaşantım vardı. İlk sevgilim de gördüm. Alt yapı sağlam değil çekingenlik vs. var 3 senede 5 kızla daha çıktım ama hepsinde gidecek korkusu oldu. Fazla ilgiden şımarıp gitti hepside sanırım erkeğin kız görmemişi ben oluyorum :D Amacım yatak falan da değil konusunu bile açmam ama demek ki var bende bir terslik. Kısacası gün gelir hepimizin olur da fazla ilgilenip şımartmayın sonra gidiyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettinkart

quote:

Orijinalden alıntı: NeymarıBiçenKolombiyalı

ben de 16 yım
    benim de olmadı

Bu turuncu site candır. Sevgilisi olan da olmayan da girmeli..

Ama ağlaması gereken 33 ler varken 22 lerin çok dert emesine gerek yok. Ama benim gibi hiç dert etmezlerse 33 e geldiklerinde çok ağlarlar..

sevgili abim sadece sevgilimiz olmasa iyi bu yaşta saçlarımın önü nerdeyse döküldü sağ ve sol tarafların yüzde 40 beyaz kız konusunu bende takmıyorum ama bu olay beni kahrediyor

• Abi utanmayın sevdiyseniz gidip konuşun. Sevmekten doğal ne var. Neyinden utanıyorsunuz. Ama sırf sevgili yapıcam diye başkalarının belki hayvanlar gibi sevdiği ama elde edemediği kıza yazmayın bence.

• 19 um dan sonra kız eli değmedi benimde 23 olduk odun gibiyiz lise yıllarını geri verin lan

•  yaşim 22 olacak hiç sevgilim olmadi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.