Şimdi Ara

YAŞIM 17 VE BOYUM 1.61 ACIL DESTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadadlat merhaba , konu basligindada belirttigim uzere benim yasim 17 ve 1.61 boyundayim , gerek okul ici gerek okul arkadaslari tarafindan alay konusu oluyorum , bu boyum yuzdunden ise dogru duzgun manita falan ayarlayamiyorum , bu yaza girdim gireli her gun sut iciyorum , bos kaldigim zamanlar zipliyorum , barfiks cekiyorum ve kotu aliskanliklarimida biraktim , ornegin kola , nargile vs. vs.

Arkadadlar internettende arastirdim 17-20 yas arasi en fazla 10 cm falan uzar diyorlar bunu , ben istiyorum ki boyum 1.75 falan olsun.

Sizce boyumu nasil uzatabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anne baba boyu nasıl
  • dostum sütün çok yararı var. ben su gibi süt içerdim çocukken. sonuç ortada şuan yaş 23 boy 1.87
  • Süt ve süt ürünleri tüketimini artırmalısın kesinlikle. Her gün en az 1 litre yarım yağlı süt içiyorum. Sene başında 1-2 cm daha kısa olduğum arkadaşımdan şu anda 1 cm daha uzunum boyum 1.74 yaş 20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psydia -- 13 Temmuz 2014; 20:28:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o büyük ihtimal anne baba genlerden kaynaklanıyor.yapıcagın antremanların pek fazla etkisi olucagını düşünmüyorum
  • bi arkadaşım çok fazla süt içtiğinden demir eksikliği başladı ve hiç uzamadı anlamadım ben ne alaka ama cocuk bildigin 1.65 kaldı ben süt yumurta hiç yemedim hatta en son yumurtamı 4 sene once falan yemişimdir o kadar nefret ederdim neyse 1.87 boyundayın annem 1.65 babam 1.75 anlamadım kardeşimde kısa şu an o da full süt içerdi her şeyin fazlası zarar dikkat et
    bu arada hep şekerli yoğurt yerdim süt peynir gibi şeyler yerine
  • Boy bence ne beslenme nede başka bişeyle uzatılabilir,yüzmenin belki etkisi olabilir yada basketbolun ama oda bi kaç cm yani bi çocuk basket oynadı diye boyu birden bire 10 cm uzamaz:)

Kesinlikle anne baba genlerinden kaynaklanıyor benim boyum 1.66 civarı Annem 1.58 babam 1.70 allahtan daha kısa olmamışım :)) Genlerle alakalı oldugu için yapacka bişey yok annem 1.68 olsaydı ben 176 olurdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Boy bence ne beslenme nede başka bişeyle uzatılabilir,yüzmenin belki etkisi olabilir yada basketbolun ama oda bi kaç cm yani bi çocuk basket oynadı diye boyu birden bire 10 cm uzamaz:)

Kesinlikle anne baba genlerinden kaynaklanıyor benim boyum 1.66 civarı Annem 1.58 babam 1.70 allahtan daha kısa olmamışım :)) Genlerle alakalı oldugu için yapacka bişey yok annem 1.68 olsaydı ben 176 olurdum.

Dostum , internette okudum , bu genle alakalı bir şey değil , insan ne kadar dengeli beslenirse ne kadar süt ve süt ürünlerini çok tüketirse o kadar çok boyu uzun olur , gerçekten de genle alakalı hiçbir şey yok. İnan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Boy bence ne beslenme nede başka bişeyle uzatılabilir,yüzmenin belki etkisi olabilir yada basketbolun ama oda bi kaç cm yani bi çocuk basket oynadı diye boyu birden bire 10 cm uzamaz:)

Dostum , internette okudum , bu genle alakalı bir şey değil , insan ne kadar dengeli beslenirse ne kadar süt ve süt ürünlerini çok tüketirse o kadar çok boyu uzun olur , gerçekten de genle alakalı hiçbir şey yok. İnan bana

Vallla kardeşim ben küçüklüğümden beri inan her gün yarım litre süt içerdim,annem öyle alıştırmıştı,her gece uyumadan süt içerdim sabah kalkar yine içerdim ben 84 lüyüm şimdiki çocuklar daha iyi gelişiyor proteinler var,doktorlara danışmalar falan var ama iyi biliyorum maddi durumu iyi olmayıp zeytin ekmekle beslenen arkadaşlarım 1.80 oldu nerdeyse:)

O zaman geriye tek cevap kalıyor demekki Allahu Teala nasıl isterse öyle olur.

• Abi olay annede bitiyor valla hep dikkat ederim akraba olsun arkadaşlar olsun anne 160-165 ve üzeri ise çocuk en az 175 oluyor. Mesela örnek bir arkadaşım anne 170 baba 165 çocuk 185.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Abi olay annede bitiyor valla hep dikkat ederim akraba olsun arkadaşlar olsun anne 160-165 ve üzeri ise çocuk en az 175 oluyor. Mesela örnek bir arkadaşım anne 170 baba 165 çocuk 185.

Çok haklısın genelde çocuklar hep annelerinden uzun olurlar.
  • Yaş 16 boy 182 :)
  • Yaş 20 boy 176, günde 1 litre civarı süt içerdim hala içerim. Ama boy için değil tabi severim sütü ondan. Boy %95 genetik %5çevresel faktörler.
  • eskiden ben de çok takıyordum da dert etmeyeceğini ergenlikten sonra öğreniyosun böyle basit şeyleri dert ederek geçiyor insan ömrü bu arada yaş 24 boyum 170 civarıdır benim de ama senin yaşlarındayken ben de aynıydım.
  • kardeşim benim boyumda 1,67 yaş 19 bende çok takmışlığım oldu bu olayı diğerlerinden kendini eksik hissedebilirsin dalga geçebilirler ama boyu manita için fln istiosan hiç takma gönül işi bu boyla alkası yok kavga diyorsan emin ol boyu kısa olanlar daha çevik olurlar ama tabi hafif kilolu olmanda lazım hiç takma sen rahat ol
  • ddostum doktora git endokrin bölümüne hemen
  • dostum yaş 17 boy 1,93. hatırlıyorum ilkokula başladığımdan beri gece yatarken ve sabah süt içerdim, ilkokul 3ten beri de basketbolla ilgileniyorum bilmiyorum boyumun sebebi bunlar mı yoksa genler mi, çünkü babam da 1,98. bana kalırsa aşırıya kaçmadan süt iç ve basketbolla ilgilenmeye çalış yardımı dokunur umarım
  • Lan manas sen misin :D forumada girermiş minik hobit seni :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.