Şimdi Ara

yasim 17 mezuna kalirsam ne kaybederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stresten ve kazikli sorular yuzunden 1 sene daha denicem.yasim 17 sizce 1 sene buyuk bir kayipmi.bi yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mezunum . 1 sen kayip degil . Ama mezuna kalsan da bu ygs den dusuk alma ihtimali var . Ornegin ben . Esekler gibi calistim mezunum ve olmadi . Sadece sana tavsiyem lys calis . Ygs icin sadece kitap oku. Kitap derken roman vs. Birde dil bilgisine bak yeter .

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Ben mezunum . 1 sen kayip degil . Ama mezuna kalsan da bu ygs den dusuk alma ihtimali var . Ornegin ben . Esekler gibi calistim mezunum ve olmadi . Sadece sana tavsiyem lys calis . Ygs icin sadece kitap oku. Kitap derken roman vs. Birde dil bilgisine bak yeter .

hocam kotude gelse bu sene lysyi halledip seneye adam gibi bi yer kazanayim diyorum.sanada gecmis olsun..

• 1 sene geç emekli olursun. Ama LYS'ye çalışabildiğin kadar çalış, olmazsa kalırsın. Biraz erken bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Ben mezunum . 1 sen kayip degil . Ama mezuna kalsan da bu ygs den dusuk alma ihtimali var . Ornegin ben . Esekler gibi calistim mezunum ve olmadi . Sadece sana tavsiyem lys calis . Ygs icin sadece kitap oku. Kitap derken roman vs. Birde dil bilgisine bak yeter .

hocam dün konunuzu okudum gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun
  • Okula 1 sene geç başladım deprem nedeniyle, lise geçen sene bitti tercih yapmadım. Bu sene kazanırsam 20 yaşında üniversiteye girmiş olacağım yani sen hiçbir şey kaybetmemişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 25 Mart 2013; 8:48:33 >
  • Ben de senin gibiydim kaldım. Çalışırsan yaparsın geçen yıl 30 sosyal yetiştirememistim bu yıl 20 dk once tüm sorulara bakmıştim. Rahat oluyor ama son günlerde bitsin de kurtulalim diyordum.
    İstediğin yer için 1 sene değil 2 sene de kalsan bir şey olmaz. Ömür boyu yapacağın işin yanında bir sene bir şey değil. Şöyle düşün kpssye girdin kazanamadın bir sene gitti. Ama lysye çalış eksik falan kalmasın ondan sonra olmazsa kalırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaybedeceğinden daha çok kazanabilirsin.Ama sen lys çalış önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

1 sene geç emekli olursun. Ama LYS'ye çalışabildiğin kadar çalış, olmazsa kalırsın. Biraz erken bence.

bir sene geç emekli olmaz diye düşünüyorum
    çünkü 23 yaşında unı bıtırse sonra 48 yaşında prımını doldulsa (25 sene fiili olarak calışması gerekıyor dıye bılıyorum)
    emeklilik yaşı erkeklerde 60 yaşına çekildi diye bılıyorum

yani bır kaybı olmaz
    ---
    @şekspiyer hatalıysam düzelte bılırsın.
  • hiç bişi kaybetmezsin eğer azıcık çalışcam dersen çok şey kazanırsın mezuna kalmak ders çalışmak açısından çok rahat
  • ben 20 yasındayım girmeye devam ediyorum
    daha ölmedik ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

ben 20 yasındayım girmeye devam ediyorum
    daha ölmedik ya

aynen devam 1. olmazsa 10. da kesin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

hiç bişi kaybetmezsin eğer azıcık çalışcam dersen çok şey kazanırsın mezuna kalmak ders çalışmak açısından çok rahat

dershane olmayacak hocam seneye.o yuzden bu yaza kadar lysyi halledeyim diyorum.temel atmis olurum.dersane şartmi hocam hedef 350-400 seneye için

• dandik bi yere gidip pişman olmaktansa mezun kalmanı tercih ederim. ben de mezunum bir sene daha uğraşamam deyip tercih yapanlar şuan pişmanlıktan kıvranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

hiç bişi kaybetmezsin eğer azıcık çalışcam dersen çok şey kazanırsın mezuna kalmak ders çalışmak açısından çok rahat

dershane olmayacak hocam seneye.o yuzden bu yaza kadar lysyi halledeyim diyorum.temel atmis olurum.dersane şartmi hocam hedef 350-400 seneye için

evvelden soru tiplerine aşinalığın varsa evet dershane belki gereksiz yinede ders çalışma alışkanlığı kazandırıyor ve evde çalışmayı düşünüyorasn bi süre sonra bunala bilirsin bence maddi olarak gücün yetiyorsa dershaneye yazılman daha iyi
  • Hocam ygsyi unutup lysye basla bi an once ygs kotu olsa bile telafi sansin var moralini bozmadan lys ye basla

• Stresin 5 e katlanıcağını göze alabiliyorsan mezuna kal. Ama eğer strese dayanamam diyorsan bu sene lys ye iyi çalış kurtul şu illetten ve gir bir üniversiteye. Mezun stresi öyle böyle değil. + Net arttıracağın da kesin değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzerburak

Hocam ygsyi unutup lysye basla bi an once ygs kotu olsa bile telafi sansin var moralini bozmadan lys ye basla

hocam o kadar kotuki,kontrol bile etmedim gazeteden.onca emege yazık oldu.evdekilerin yuzune bakamadım..seneye kalcam diyemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Stresin 5 e katlanıcağını göze alabiliyorsan mezuna kal. Ama eğer strese dayanamam diyorsan bu sene lys ye iyi çalış kurtul şu illetten ve gir bir üniversiteye. Mezun stresi öyle böyle değil. + Net arttıracağın da kesin değil.

sorun zaten stres bu yuzden kaybettim.ama hedefimin cok altına indim.yani zor hocam bu sene.evdekilerin yuzune bakamiyom o derece..

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

ben 20 yasındayım girmeye devam ediyorum
    daha ölmedik ya

aynen devam 1. olmazsa 10. da kesin olur.

abartma panpa
    Ama sınav bende alıskanlık yaptı 2014-2015-2016 gırerım her sene artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.