Şimdi Ara

Yaşı yüksek oyuncuların kendinden küçük yaşlı oyuncuları hor görmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce başıma gelen bir olay acayip sinirimi bozdu. Bayadır katarinaya tank kasarak oynuyorum ve gayet olumlu sonuçlar alıyorum. Pick ekranında top lane ye kata aldım. takımdaki biri önce tank kataya ön yargıyla yaklaştı bir iki laf etti sonra yaşımı sordu 17 değilmi dedi. Bende evet 17 yim dedim. Sonra, seni 2000'li (best math) dedi çıktı. Yani anlamıyorum yaşım 17 diye kötü oynayacak değilim. Tekrar sıraya girdim yine tank kata aldım. Gayet iyi yaptım maç esnasında takımdaki biri "bu performansı göstereceğini tahmin etmemiştim" dedi, win aldık. Maç sonunda rakip takımdan biri bile tebrik etti. Yani harbiden anlamıyorum bunu neden yapıyorlar çıkmasaydı kazandırdık büyük bir ihtimalle win alırdı oda...

Neyse ... böyle insanlara üzülüyorum düşündüklerimi yazmak istedim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arashigimo -- 11 Nisan 2016; 16:08:33 >

• tm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşı küçük olanlarla dalga geçecek insanlar genelde 20altı oluyor daha üstü olgunlaşıyor aslında takmamak lazım chat yaş tartışması için değil oyun odaklı kullanmak için var bu arada 19 yaşındayım ama daha olgun olduğumu düşünüyorum ve karşılaştığım insan tipleri hep anlattığım tipte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yaşındayım benle bile 2000'li diye dalga geçenler var takma sen oyununa bak bazı insanlarda yaş ilerliyor fakat zeka gelişmiyor malesef.
  • Yaşıtız
  • Tank Katarina nedir ya, tank ekko tank yasuo ciddi ciddi bunları Lane de ezemiyor musunuz ben anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 11 Nisan 2016; 17:04:35 >
  • seninle yaşın küçük diye dalga geçenin zeka yaşı çok düşüktür emin ol, benim gördüğüm 30 yaş üstü adamlara küfür ediliyor, küfür edilen adam gülücük koyup geçiyor (tecrübe ile sabit)
  • nick spoutnick2 bu mu ?
  • Herhalde göreceğim 25 yaşındayım benim karşıma geçip küfür eden bir insana denk gelmedim. Burada şimdi 17 18 yaşındaki bebe gelmiş bana hakaret ediyor, hor görüyorumuşum sen dua et sanaldan yazıyorsun.

Benim sinirim bunlara değil bunları dünyaya getirip sahip çıkmadan yetiştiren sözde anne babalara...
  • Tank katerina takımıma gelse bende söverim. Yaşı ister 7 olsun ister 70.

• Dostum ben 26 yaşındayım mesela ama kötü bir hareket yaptım mı yada tilt olup 2-3 kere öldüm mü al işte velet yazıyorlar büyük ihtimalle bunu yazandan 7-8 yaş büyüğümdür ama burası Tr serveri takma he de geç. Ben yaşı ufak olana değil boş konuşup küfür edene kızarım

Örneğin bu forumda Pagryze var severim kendisini ama benden 9 yaş küçük ve benden çok çok iyi oynuyor

Özet: Yaş ile alakası yok ki illa var ise profesyonel arenadakilerin yaşları hep ufak
  • faker 96 lı kardeş zaten genelde 22 yaşından sonra bilgisayar oyuncularında düşüş oluyor yani asıl yaşı büyük oyuncuların kötü oynaması olası
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Dostum ben 26 yaşındayım mesela ama kötü bir hareket yaptım mı yada tilt olup 2-3 kere öldüm mü al işte velet yazıyorlar büyük ihtimalle bunu yazandan 7-8 yaş büyüğümdür ama burası Tr serveri takma he de geç. Ben yaşı ufak olana değil boş konuşup küfür edene kızarım

Örneğin bu forumda Pagryze var severim kendisini ama benden 9 yaş küçük ve benden çok çok iyi oynuyor

Özet: Yaş ile alakası yok ki illa var ise profesyonel arenadakilerin yaşları hep ufak

Yav kardeş skype ver hele sen laf etmişsin bana ne 9 yaş küçüğü hayırdır birader ? Sorun mu var ? Adres ver Adressssss

• tankı geçtim takımımda katarina varsa bile yeni küfürler öğretirim ona hazreyi yasuo abimiz
  • %90 senden küçük yaşta zaten takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Tank Katarina nedir ya, tank ekko tank yasuo ciddi ciddi bunları Lane de ezemiyor musunuz ben anlamıyorum

Bir ekko gelir karşına, hevesin kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Dostum ben 26 yaşındayım mesela ama kötü bir hareket yaptım mı yada tilt olup 2-3 kere öldüm mü al işte velet yazıyorlar büyük ihtimalle bunu yazandan 7-8 yaş büyüğümdür ama burası Tr serveri takma he de geç. Ben yaşı ufak olana değil boş konuşup küfür edene kızarım

Yav kardeş skype ver hele sen laf etmişsin bana ne 9 yaş küçüğü hayırdır birader ? Sorun mu var ? Adres ver Adressssss

asdsadasdasdasd

• Millete velet falan diyenler en fazla 15 yaşında oluyor yani aslında yaşla dalga geçenler yaşı küçük olanlar ben de anlamadım

• 2 gün önce tank katarina geldi yine takıma. Karşısında da nasus vardı. Nasusun stack 15. dakikada 280 idi, devamına bakmaya korktum :) Hasarı yokmuş bunun, nasusu kesemiyorum yazıyor. Olmaz tabi yani tank katarina nedir? Tamam seçimlere saygılıyım ama biraz da takımı düşünerek yapın işleri. Oynayabilene sözüm yok ama yayınlardan şurdan burdan görüp de derecelide deneyenlere sinir oluyorum. Ayrıca yaş mevzusu ne alaka? Ve 17 yaş da az bi yaş değil, oyunun ortalamasının 13-14 olduğunu düşünürsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Defalarca geldi tank fizz de moda şu aralar hepsi gördü gününü merak etme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.