Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada bakarım konu dısına. ama 35 yaş. ama 1 ay sonra evleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben de bi maaş almaya başliyim.. iyice yeyek yicem içicem .. elektroniğe harcicam geizcem ..ondan sonra bi kız bulursam evlenicem.. 30 olur 35 olur ..40 olur onu bilemem...

+1985
  • Guncelleyeleim beyler
  • Herkes evlenmiş , guzel
  • bekar olmak kötümü acaba bana kötü geliyo ama
  • Yaş 33 ve bekarım neden bekarsın dersen çok daldan dala zıplamakdan sanırım istediğim gibi birisi çıkmadı çıktığını düşündüğüm anlar çok oldu ama yanılmışım ayrıca evlilik pek cezbedici gelmiyor bazen özel hissettiğin lişkilerde içim kıpırdasada bir süre sonra ciddi düşünmekle yanlışmı yapıyorum diyorum ve son noktayı karşılıklı olarak koyuyoruz kısmet artık
  • burda herkes ted mosby'miş
  • 30 olmadan evlenip çocuk yapmak lazım çocuğum 20 yaşına gelince ben 60 yaşında olmak istemem açıkçası ama 22 yaşındayım kız arkadaşım bile olmadı nerde karım olacak 30'una kadar evlenmek istiyorum açıkçası yalnızlık nefret bişi ama beni kimse almaz hrhrlde
  • Özetle önce ailesi vermedi, zamanla biz yıprattık kendimizi, şimdi ise bu Pazar kpss sınavından sonra kendimize verdiğimiz süre doluyor yani bitiyor. Zordur yeniden başlamak, ilklerin çok az kalmıştır, birini tanıycam, o kıvama gelmesi zaman alıcak, sonu yine hüsran olursa kaygısı. Yapıcak birşey yok, aynen devam, bu ruh bu bedenden çıkmadıkça, ümit hep var olacak.
  • Yaş 33. Keşke evlenseydim. Artık evliliği düşünemiyorum.
    www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=38906110
  • Ben şimdiden yerimi ayırtayım çünkü hiç sevgilim olmadı şu ana kadar ve 6 kere reddedildim yani ümidimi tam anlamıyla kaybettim ben kim bir kızın elini tutmak kim yalnız yaşamaya alışacağız artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you_know_who -- 8 Temmuz 2010; 1:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: you_know_who

Ben şimdiden yerimi ayırtayım çünkü hiç sevgilim olmadı şu ana kadar ve 6 kere reddedildim yani ümidimi tam anlamıyla kaybettim ben kim bir kızın elini tutmak kim yalnız yaşamaya alışacağız artık...

Kızlar güven ister, yapma böyle,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArJI

quote:

Ben şimdiden yerimi ayırtayım çünkü hiç sevgilim olmadı şu ana kadar ve 6 kere reddedildim yani ümidimi tam anlamıyla kaybettim ben kim bir kızın elini tutmak kim yalnız yaşamaya alışacağız artık...

Çok güvendim kendime zamanında ama olmadı işte. Artık kendime güvenimi yitirdim. Şunu anladım ki herkes kendine eş bulabilir ama ben hayatım boyunca bulamayağım bunu hissedebiliyorum. Kendimi başka biriyle birlikte düşünemiyorum imkansız...
  • Evlileri görünce iyi ki bekarım diyorum. Evli olupta durumundan memnun olan pek az kişi var. Kendime bakıyorum. Bekarım ve yanlızım. Kendime üzülüyorum. Geceler upuzun oluyor. Bazen aç yatıyorum. Tek kelime konuşacak kimsem olmuyor bu vakit. Uyku sorunum psikolojik sorunlarım ve takıntılarım var. Gece seslere tahammülüm yok. Şiddetli başağrıları çekiyorum. Artık cebimden majezik eksik olmuyor. Bekar olmak ve yanlız olmak lanetim. Seneler önce ismi Tuğba olan bir kızın ahını aldım bütün bu şeyleri o kızın lanetine bağlıyorum.
    Ondan sonra herşey kötüye gitti.
  • quote:

quote:

quote:

Çok güvendim kendime zamanında ama olmadı işte. Artık kendime güvenimi yitirdim. Şunu anladım ki herkes kendine eş bulabilir ama ben hayatım boyunca bulamayağım bunu hissedebiliyorum. Kendimi başka biriyle birlikte düşünemiyorum imkansız...

İşten kovulsan 6 kez, işsiz yaşamayı mı seçiceksin ? Eminim tek, birçok şeyi iyi yapıyorsundur, ikinci kişi devreye girince sıkıntı var gibi,,, hayal kur arkadaşım, önce hayal edersin, ardından inanırsın, sonra da mutlaka birşey yaparsın. Hayalin gerçek olur yada olmaz, hayal kurman kadar önemli değildir sonucu. Annemin bir sözü var, ''iyi düşün, iyi olsun'' hayırlı sabahlar,,,

• 10 sene önce birine tutkuyla bağlandım. Sonra evlendi o. Şimdi nerede o kişi bilmiyorum. Herkes boşanıyor o kız neden boşanmıyor. Nerede, neden karşılaşmıyoruz. Bu dünyadaki diğer yarımdı. Onsuz yaşayamıyorum. Unutamıyorum. Evli ya buna tahammül edemiyorum. Belki onu unutamadığımdan bekarım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşten kovulsan 6 kez, işsiz yaşamayı mı seçiceksin ? Eminim tek, birçok şeyi iyi yapıyorsundur, ikinci kişi devreye girince sıkıntı var gibi,,, hayal kur arkadaşım, önce hayal edersin, ardından inanırsın, sonra da mutlaka birşey yaparsın. Hayalin gerçek olur yada olmaz, hayal kurman kadar önemli değildir sonucu. Annemin bir sözü var, ''iyi düşün, iyi olsun'' hayırlı sabahlar,,,

Doğru söylüyorsun aslında tek başıma bazı konularda daha iyiyim ve çoğu zaman yalnız kafamı dinlemekten hoşlanıyorum. Kafa dengimi de bulmam çok zor çünkü sevdiğim şeyler, hoşlandığım müzik tarzı vs etrafımdakilere göre çok farklı. Herneyse olacağı varsa da olur dediğin gibi belki de bir bakmışım bir gün beni bu yalnızlıktan kurtaracak biri gelir o zaman hayatımın dönüm noktası olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you_know_who -- 8 Temmuz 2010; 2:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt
    arkadaşlar evlilik her şey değildir ki. nedir anlamıyorum bu evlilik baskısını. neden hem aile hem de toplum baskı yapar evlen diye? neden büyüklerin veya arkadaşların her konuşma esnasında ne zaman evleneceksin diye sorar? evlenince her şey bitmiyor işte. bu yaşıma kadar ilk kez geçen haftalarda birisiyle ciddi olarak düşündüm, rededilince evlilik düşüncesini orada bıraktım. bir daha da inş. düşünmem. çok şükür işim var, kafam rahat. zaten bu yaştan sonra bir başkasının nazı hiç çekilmez. inanın bu tür baskılar kişiyi psikolojik olarak çok etkiliyor. kim bilir istemese bile adettendir deyip evlenenler vardır. takılmayın fazla bu konuya. kısmet ve istek işleri bunlar.

Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt
    arkadaşlar evlilik her şey değildir ki. nedir anlamıyorum bu evlilik baskısını. neden hem aile hem de toplum baskı yapar evlen diye? neden büyüklerin veya arkadaşların her konuşma esnasında ne zaman evleneceksin diye sorar? evlenince her şey bitmiyor işte. bu yaşıma kadar ilk kez geçen haftalarda birisiyle ciddi olarak düşündüm, rededilince evlilik düşüncesini orada bıraktım. bir daha da inş. düşünmem. çok şükür işim var, kafam rahat. zaten bu yaştan sonra bir başkasının nazı hiç çekilmez. inanın bu tür baskılar kişiyi psikolojik olarak çok etkiliyor. kim bilir istemese bile adettendir deyip evlenenler vardır. takılmayın fazla bu konuya. kısmet ve istek işleri bunlar.

Yaş kaç?

16

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.