evlilik artık çağ dışı kalmış bir müessesedir. dünyanın tüm erkekleri birleşin...
yaş 24 yalnız yaşıyorum. Her işimi kendim görüyorum çok şükür, karışan eden yok ama akşam oldumu bi hüzün çöküyor, yemek boğazımdan geçmiyor. velhasıl kelam yalnızlık berbat birşey.
Ekle bari benide
quote:
Orijinalden alıntı: orionsguard
benim ruhumda 30 yasında bnde katılsam
olmaz diyosanız 10 yıl sorna katılayım
büyük ihtimalle bekar takılcam hep :)
Barney idolüm
Benimde 12 senem var
Benimde Two and a half men deki Charlie idolüm
otuza 10 seneden çok var ama o yaşa bırakmam gibime geliyor 27-28.de evli olurum herhalde.tabi sabit bir iş imin olması lazım.
Ben de geldim. Sultanlığın keyfini çıkaranlar kulübü desek te olur hani.
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
yaş 24 yalnız yaşıyorum. Her işimi kendim görüyorum çok şükür, karışan eden yok ama akşam oldumu bi hüzün çöküyor, yemek boğazımdan geçmiyor. velhasıl kelam yalnızlık berbat birşey.
Keyfini çıkartın evelnince çok ararsınız bugünleri.
yaş 30 , şöyle bir geriye bakıyorum ,keske 20 sınde evlenseydım fırsatımda vardı...Sımdı ıssız adam trıbındeyım ,yanı her zaman degıl de zaman zaman...evlenmeyı umdugum hatundan 1 senedır ayrıyım..Ebedi bır acı cekıyorum sankı...yalnızlık pis bır durum ,hastalık, eger fırsatını bulursanız hıc durmayın evlenın...Benım evlılıgıme yegane engel maddı sıkıntıların dag gıbı cullanması... sunu kesınlıkle soyleyeyım :eger bır hatuna -guvenlı bır barınak -ertesı gün de karnını doyurabılecegının garantısı sunablıyorsanız o kız kacırmasın sızı sıde bır zahmet evlenın lutfen .... evlılık cok guzel sey arkadaslar , ruhunuz dinginlesıyor hele bır de uyumlu ,kafanızla kulturunuzle uyusan bır eş bulmussanız cennet kulübüne hosgeldınız...
yoksa bekarlık sultanlık dıyenler halt etmıs , bır sure sonra tek basınıza napolyonculuk oynarsınız... dusunsenıze en ıyı arkadasınız eşiniz ve her gun berabersınız super otesı zevklı bır sey. en azından su an evlı olaydım bılgısyarın basında ne arardım .... hadı eyvallah herkese ,daha bır ton sey yazardım ama gerek gormedım...
quote:
Orijinalden alıntı: sendemail
dusunsenıze en ıyı arkadasınız eşiniz ve her gun berabersınız super otesı zevklı bır sey.
Güzel düşüncenize katılıyorum.
Ben de bi maaş almaya başliyim.. iyice yeyek yicem içicem .. elektroniğe harcicam geizcem ..ondan sonra bi kız bulursam evlenicem.. 30 olur 35 olur ..40 olur onu bilemem...
vay be ne dertler varmıs meger
arkadaşların yabancı kızlar hakkındaki düşüncelerine katılıyorum şayet brezilyalı biriyle evlenmeyi düşünüyorum büyük bir ihtimalle 30 u bulurum
kısmet...
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU bekar olan evlenmek ister,evli olan karıyı boşamak ister dünyada huzur yok yani
O yüzden derler ki : "Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler fethedip içeri girmeyi, içeridekiler bir an önce kaçmayı düşünür."
Başlıkla alakalı bir durumum yok. Yaş 40ı geçti. 11 yıldır evliyim. Evlilik yaşı olarak, "zamanında" evlendim diyebilirim ama çocuk için geç kalmış hissediyorum (oğlum 5 yaşında).
Bekar olup da evlilikten kaçan arkadaşlara bir tek şey söyleyebilirim:
"Diğer yarınızı" bulduğunuza inandığınız anda evlenin. 40 yıllık hayatımda taşıdığım en güzel, en keyif verici, en muhteşem sıfat "baba" çünkü.