Şimdi Ara

Yaser Yıldız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: freestyle_

Bjk nin altyapısından iyi futbolcu çıkıyor. Geleceği kesin mi peki?

En önemli özellikleri nedir? Hızlı değilse kalsın...

utbolcu olan babası Dursun Ali Yıldız'dan dolayı küçük yaştan itibaren futbola başladı. Amatör bir takım olan Harmanlıkspor'da bir sene oynadıktan sonra Sakaryaspor'un PAF takımında oynadı. Bu süre içerisinde Türkiye 16 Yaş Altı Millî Futbol Takımı'a çağrıldı. Burada oynarken Beşiktaş'lı yöneticiler tarafından beğenilerek Beşikltaş'a transfer edildi. Beşiktaş PAF takımında başarılı bir performans gösterse de A Millî Takım'da oynama ihtimalinin düşük olduğunu gören Giray Bulak, 2004-2005 sezonunun devre arasında Yaser Yıldız'ı Denizlispor'a transfer etti. 16 yaşındayken Süper Lig'in 9 maçında forma giydi. Zaten 2005 senesinde sonra da Millî Takım'a çağrılmadı. Mersin İdman Yurdu ve Uşakspor takımlarında kiralık olarak oynadı. 2006-2007 sezonunda ise Kartalspor'a transfer oldu. Kartalspor'la 31 Mayıs 2008'e kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

15.05.2008 tarihinde Galatasaray'la 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Yaser_Y%C4%B1ld%C4%B1z

Zannedildiği gibi BJK alt yapısında yetişmir futbolcu değil. Sakarya desek daha doğru olur. Bjk transfer etmiş. Yetiştirmek başka birşey.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliarda

quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş bir futbolcu.Hayırlı olsun ama çok fazla şanş bulacağını sanmıyorum...

mehmet topal ve emre icin de öyle diyorlardı

Dostum bence gs'de banko oynanabilecek bir futbolcu değil.Nonda-Ü.Karan vs. varken.Birde yeni, yabancı birisini alırsanız işi baya zor.İyi bir yedek olur belki...

ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR...!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aliarda

quote:

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş bir futbolcu.Hayırlı olsun ama çok fazla şanş bulacağını sanmıyorum...

mehmet topal ve emre icin de öyle diyorlardı

Dostum bence gs'de banko oynanabilecek bir futbolcu değil.Nonda-Ü.Karan vs. varken.Birde yeni, yabancı birisini alırsanız işi baya zor.İyi bir yedek olur belki...

Sanırım kanatlarda da oynuyormuş.

Aslında kanat oyuncusu olsa işi daha zor ama neyse.

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)

• Bu tip oyuncuları denemekte fayda var. Geçtiğimiz sezon büyük kumar oynadık ama kazandık...

Bakalım hazırlık maçlarında nasıl oynayacak...

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • ozaman barış defolsun yaser sağ açık oynasın

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

ozaman barış defolsun yaser sağ açık oynasın

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • En az 10 maçını kartalspor taraftarı olarak izlediğim bir oyuncu. 2. ligde ilk yarısında iskender Adlı forvetle müthiş bir ikili olup ortalıgı kasıp kavurmuşlardı. Hava toplarına hakim süratli bir oyuncu. BU yeteneğiyle gs ye çok yararlı olcaktır. bir fenerbahçeli olarak size gelmesine üzüldüm ..

• sağ kanat oynıyabilirse güzel olur

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

İşte bizim böyle YILDIZlara ihtiyacımız var. Bilmem kaç milyon dolar alıp kıçını devirip yan gelip yatanlara değil!!

aynen osman abicim

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

ozaman barış defolsun yaser sağ açık oynasın

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.