Şimdi Ara

Yaşar Konser Bileti 25TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaşar sevenler buraya. Aşk şarkılarının romantik ismi Yaşar, 26 Kasım Cuma akşamı Beyoğlu Jolly Joker Balans’ta! Konser giriş biletini 50 TL yerine sadece 25 TL! Bileti almak içinwww.kupon.al/ sayfasını ziyaret edin. Sınırlı sayıda bence acele etmelisiniz =)))

Yaşar Konser Bileti 25TL

• Konser fiyatı iyiymiş. Bugün gidebilirim aslında yarında iş yok. ay teskkr ler bu bılgı için.
    bu bileti nasıl alabılırım pekı??

Konserden sonra şunun için kendime söz verdim "Bir daha Yaşar konserine ücretsiz olsa dahi hiçbir şekilde gitmeyeceğim!" diyerek ve şahsen 25 TL'nin Yaşar Günaçgün konseri için çok yüksek bir rakam olduğunu düşünüyorum. (Not: Zaten ücretsiz konserdi üniversitede öğrenci olduğumuz için para ödememiştim o zaman da...)

Hemen ertesi akşam Funda Arar konseri vardı okulda yine ücretsiz, o konsere de gittik yine ücretsiz diye ama elimden gelse bağış yapacaktım konser sonunda, o derece güzeldi. Güzel olmasının sebepleri de şunlar, sanatçıların sesleriyle falan ilgisi yok zira yukarıda söyledim Yaşar hayranıydım diye;

- Funda arar 1.5 saat diye sahneye çıktı, biz bağırmaktan yorulduk, şarkı söylerken kendisine eşlik etmekten bitap düştük kendisi yorulmadı ve konser gece yarısını geçerken bitmişti, yaklaşık 4 saat sahnede kaldı... Yaşarsa 1.5 saat diye çıktı, 1.5 saatte toplam 7-8 parça seslendirdi ve indi sahneden...

- Funda arar kibar bir hoşgeldinizden sonra bu samimi dileğini her türden ve telden şarkılarla taçlandırdı, neredeyse kimsenin isteğini kırmadı ve ben 1.5 saat diye geldim demedi, ertesi gün bir daha konser verecek olmasına rağmen geç vakte kadar sahneden inmedi. Seyirci de elleri patlayana kadar alkışladı, ertesi gün sesimiz kısık çıkıyordu çoğumuzun... Yaşar hoşgeldinizle başlayıp Mersin'deki akrabalarından bahsetmeye başladı, sahneden seyirci arasındaki akrabalarına selam yollayıp durdu, çok konuşup az iş yaptı kısacası ve performans namına hiçbir şey yoktu... Kostüm seçimi ve orkestrasıda evlere şenlikti, ben bile daha iyisini yapardım dedirtti...

Uzun lafın kısası ESKİ BİR YAŞAR HAYRANI olarak 25 TL verilmez bence bu konsere, sıcak fırsat falan değil...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)

• Ben daha öncede çogu kez yaşarın konserine gittim fakat böyle birşeyle karşılaşmadım. Çok iyi eglendik ve güzel vakit geçirdik. Bende yaşar hayranıyım halendaha öyleyim. Zaman bulabilirsem bugün gidebilirim. Dedigim gibi süper egleniyorum.

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Birkaç sene önce Mersin Unv.'de Bahar Şenlikleri kapsamında konser vermişti ve tüm gün akşam ki konserin hayalini kurarak gitmiştim ki taa lise yıllarımdan beridir hayrandım Yaşar'a.

Konserden sonra şunun için kendime söz verdim "Bir daha Yaşar konserine ücretsiz olsa dahi hiçbir şekilde gitmeyeceğim!" diyerek ve şahsen 25 TL'nin Yaşar Günaçgün konseri için çok yüksek bir rakam olduğunu düşünüyorum. (Not: Zaten ücretsiz konserdi üniversitede öğrenci olduğumuz için para ödememiştim o zaman da...)

Hemen ertesi akşam Funda Arar konseri vardı okulda yine ücretsiz, o konsere de gittik yine ücretsiz diye ama elimden gelse bağış yapacaktım konser sonunda, o derece güzeldi. Güzel olmasının sebepleri de şunlar, sanatçıların sesleriyle falan ilgisi yok zira yukarıda söyledim Yaşar hayranıydım diye;

- Funda arar 1.5 saat diye sahneye çıktı, biz bağırmaktan yorulduk, şarkı söylerken kendisine eşlik etmekten bitap düştük kendisi yorulmadı ve konser gece yarısını geçerken bitmişti, yaklaşık 4 saat sahnede kaldı... Yaşarsa 1.5 saat diye çıktı, 1.5 saatte toplam 7-8 parça seslendirdi ve indi sahneden...

- Funda arar kibar bir hoşgeldinizden sonra bu samimi dileğini her türden ve telden şarkılarla taçlandırdı, neredeyse kimsenin isteğini kırmadı ve ben 1.5 saat diye geldim demedi, ertesi gün bir daha konser verecek olmasına rağmen geç vakte kadar sahneden inmedi. Seyirci de elleri patlayana kadar alkışladı, ertesi gün sesimiz kısık çıkıyordu çoğumuzun... Yaşar hoşgeldinizle başlayıp Mersin'deki akrabalarından bahsetmeye başladı, sahneden seyirci arasındaki akrabalarına selam yollayıp durdu, çok konuşup az iş yaptı kısacası ve performans namına hiçbir şey yoktu... Kostüm seçimi ve orkestrasıda evlere şenlikti, ben bile daha iyisini yapardım dedirtti...

Uzun lafın kısası ESKİ BİR YAŞAR HAYRANI olarak 25 TL verilmez bence bu konsere, sıcak fırsat falan değil...

bu nasıl bir mesajdır şimdi yahu? siz kendinize göre kötü bir tecrübe yaşamışsınız -ki bana göre son derece subjektif gelip buraya yazdığınıza bakın.Yaşar 'ın sesi müziği belli,arkadaş da fırsatı vermiş bilet fiyatı yarı fiyatına diye.Siz burayı subjektif tatmininz için kullanmışsınız.Bu tip yorumların yeri sıcak fırsatlar olmamalı.

• Ben de 8-10 sene önce Bursa da bir konserine gitmiştim.Hatta o zamanlar vokalisti Deniz Seki idi.Aman aman bi arkadaş değil öööle eller havaya modu zor olur ama bunalım takılmak isteyenler için iyi bi alternatif.fiyatı da gayet iyi bence mekan da fena değil.25 teleye cuma akşamı gidilirmi ? bence gidilir.
  • Ne hikmetse DHaber'e bugün üye olmuşsunuz.
    Başlığın sahibi zeynep hanımla karşılıklı fake mesajlaşıyormuşsunuz gibi bir hisse kapıldım.

quote:

Orijinalden alıntı: deryaauzunn

Konser fiyatı iyiymiş. Bugün gidebilirim aslında yarında iş yok. ay teskkr ler bu bılgı için.
    bu bileti nasıl alabılırım pekı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Mürekkep -- 26 Kasım 2010; 21:37:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.