Şimdi Ara

Yaşamam için mantıklı bir sebep yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Stres,can sıkıntısı ve acı dolu bir hayat
    Asosyal ve sosyal fobik
    İnsanlarla anlaşamıyor
    Düzelmek istemiyor
    Hayali yok
    Fakir

Ben hala ne yapıyorum burada ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 13 Temmuz 2018; 20:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8605D85AA

düşmanım bile yok, benimle kimsenin alıp veremediği olmaz. Kaybeden bir adamım ben
  • Otur bir düşün neden bu hale geldim diye......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    iyileşmek gibi bir isteğim yok, durumumunda yanlış olduğunu düşünmüyorum. Sadece acı verici.
  • nick-konu
  • Eskiden bazı zamanlar bir şeylerin iyi olabileceğine dair garip bir inanç vardı içimde. Yıllar içinde gelişi gibi nedensizce kayboldu. Zaman geçtikçe bazı şeyleri kabulleniyoruz galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim yaşamak için bir sebebin yoksa bir sebep oluşturabilirsin. Mesela akademik kariyerin kötü dedin değil mi? Bu neye yol açıyor? Daha çok sevilmemene ya da saygı görmemene. Tek kelime ile daha az kabul görülmene. Diğer taraftan çok iyi olmayan akademik hayatın senin sosyalleşmen önünde de bir bakıma engel teşkil edebilen bir etmen. Sen hedef olarak önüne daha iyi bir akademik hayat alırsan, bunların semeresini ileride alıcaksın. Bu sosyal yaşamda kabul edilme olabilir. Daha çok göz önünde olmak olabilir. Daha zeki ve mantıklı okuyan insanlarla tanışman olabilir. İyi bir akademik kariyere giderken de bu yolda senin başarın ailen ve çevren tarafından takdir edilirken sen de mutlu olacaksın. Daha saymaya gerek var mı?

• Nerede yaşıyorsun? Kendinden biraz bahseder misin?

• asla ffm yapamayacaksın,kız grupları kıkırdayarak ve gözlerini senden alamayarak bakmayacak,güzel araçlara binemeyeceksin esprisine gülünen biri olamayacaksın,başarı öykülerine imza atamayacaksın

• git jigololuk yap hajı. 55lik 60lık çuvallara salla dalgayı. hem para kazanırsın hem değişiklik olur antalyada bulursun teyze

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Kötü bir akademik durum
    Stres,can sıkıntısı ve acı dolu bir hayat
    Asosyal ve sosyal fobik
    İnsanlarla anlaşamıyor
    Düzelmek istemiyor
    Hayali yok
    Fakir

Ben hala ne yapıyorum burada ya

Askere git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

asla ffm yapamayacaksın,kız grupları kıkırdayarak ve gözlerini senden alamayarak bakmayacak,güzel araçlara binemeyeceksin esprisine gülünen biri olamayacaksın,başarı öykülerine imza atamayacaksın
    2 asgari ücretle yapılabilecek birşeyi ilk sıraya yazmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.