Şimdi Ara

Yaşam tarzları , değişik kültürler ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aileden aldığınız eğitimleri yaşam tarzlarınızı , doğduğunuz büyüdüğünüz , yetiştiğiniz yerlerdeki kültürleri yazarsanız sevinirim. Bence herkes her cevaptan bi sonuç çıkarıcaktır.

Orijinalden alıntı: The Animals

kend,nden örneklersen bizde ona göre yazarız

Henüz 18 yaşındayım ve bu konuda pekte söylicek sözüm yok açıkçası. Tecrübeli olan arkadaşlardan hem hayat felsefem için hemde kendime çiziceğim yol için bilgiler almaktı amacım. Nasıl durmalıyım neler yapmalıyım neler yapmamalıyım vs. Vs.
  • yirmibir yaşındayım annem doğulu babam istanbullu avrupada büyümüş biri ailemden iyi bir eğitim aldım ahlak olarak v.s istanbulda doğdum büyüdüm 3. kaptanım yaşadığım yerdeki kültür berbat budur oldumu ?

Orijinalden alıntı: The Animals

yirmibir yaşındayım annem doğulu babam istanbullu avrupada büyümüş biri ailemden iyi bir eğitim aldım ahlak olarak v.s istanbulda doğdum büyüdüm 3. kaptanım yaşadığım yerdeki kültür berbat budur oldumu ?

yeterince açık değil.

istedikleriniz bana yapılması düşünülen bir toplum mühendisliği uygulaması öncesinde hazırlanan ön çalışmaları çağrıştırdı.
    Mutlak böyledir anlamında yazmadım,siz de giriş cümlemi sadece bu anlamı yüklediğimi düşünerek okumayın.

Kendi ifadenizle,tecrübesiz olabilirsiniz ancak bu özelliğiniz kendinizden söz etmenizi engellemez,sizin açınızdan ise engellememelidir.Kendinizi biraz açarsanız bu sizin samimiyetinizi gösterir.
    Böyle bir konu açan kişi kendini tanıtmalıdır.Kaldı ki "yeterince açık değil "uyarısını yapmış birisiniz.

Ben biyografi okumanızı öneririm.Bilim insanlarınınki benim tercihimdir.Dış işleri bürokratları önemlidir.Sonra sanatçılar gelir.
    Siyasetçiler ve iş adamlarına ait olanları ise mutlak değerini alarak okumanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erom?

@nk061 merhaba;

istedikleriniz bana yapılması düşünülen bir toplum mühendisliği uygulaması öncesinde hazırlanan ön çalışmaları çağrıştırdı.
    Mutlak böyledir anlamında yazmadım,siz de giriş cümlemi sadece bu anlamı yüklediğimi düşünerek okumayın.

Kendi ifadenizle,tecrübesiz olabilirsiniz ancak bu özelliğiniz kendinizden söz etmenizi engellemez,sizin açınızdan ise engellememelidir.Kendinizi biraz açarsanız bu sizin samimiyetinizi gösterir.
    Böyle bir konu açan kişi kendini tanıtmalıdır.Kaldı ki "yeterince açık değil "uyarısını yapmış birisiniz.

Ben biyografi okumanızı öneririm.Bilim insanlarınınki benim tercihimdir.Dış işleri bürokratları önemlidir.Sonra sanatçılar gelir.
    Siyasetçiler ve iş adamlarına ait olanları ise mutlak değerini alarak okumanızı tavsiye ederim.

Peki. Bende kendimden bahsediyim o zaman. 23 ekim 1993 doğumluyum. İstanbulda doğdum istanbulda büyüdüm. Annem trabzon babam giresunlu. Ve ben istanbulda karadeniz gelenek göreneklerine göre yetiştirildim. Bi erkek olmama ragmen çok çekingen ve içime kapanığım. . Bu ailemden gelemden gelen bişey. Beni biraz fazla sıktılar . Oraya gtme buraya gtme şöyle yapma böyle yapma vs. Vs. Yani biraz asosyalim.çok daha sosyal olmayı isterdm. Ama üni.ye baslamamla beraber cok daha sosyal oldum. Langırt nargile vs. Vs. :) işte böyle.. Sizce neler yapmalıyım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazarak düşünün,bunu yaparken kendinize karşı acımasız ve dürüst olun.
    Yazmaya kendinizi tarif ederek başlayın.Yazdıklarınızda kendinizi görün.

Kişiliğinizde ön plana çıkan özellikleriniz nelerdir.
    Nelerden daha çok etkilenirsiniz,sizin inisiyatifinizde olmayanlar da vardır.Bunların fayda ve zararlarını ne şekilde yaşıyorsunuz......gibi.

Bu soruları siz kendinize sormalısınız.
    Soruları ve cevaplarını hazırlarken zaman endişeniz olmasın.
    Günlük yaşamınızda soru sormaktan sıkılmayın,çekinmeyin.

Birey olmaya çalışın.

Langırt,nargile;bunlar olabilir ama sizi belirleyici olmamalıdır.

• Söyleşi türünde bir kitaptır,tavsiye ederim;
    bir bilim adamının serüveni "Celal Şengör Kitabı"
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.