|
Herkese selamlar, aylardır forumu dışarıdan takip edip bilgileniyordum. Bugün benim gibi çocuk odası araştıran ebeveynlere yardımcı olmak için ilk konumu açmak istedim, umarım birilerinin işine yarar. Eşimle uzun süredir çocuğumuz için sağlıklı, sağlam ve %100 MDF malzemeden düzgün bir oda takımı arıyorduk. Malum piyasada fahiş fiyatlara sadece kalitesiz sunta satan çok yer var. Çocuk sonuçta yatağı dolabı yalıyor, kemiriyor; kanserojen madde olmasın, düzgün bir şey olsun istedik. Gezinirken tesadüfen Instagram'da Yaşam Smart (bazı yerlerde Yaşam Mobilya olarak da geçiyor) diye bir firmaya denk geldik. Instagram hesapları @yasamsmart üzerinden ürün görsellerini epey detaylı paylaşıyorlar. Görseller çok güzeldi, fiyatlar da dışarıdaki mağazalara göre epey mantıklıydı. Ama yalan yok, internetten mobilya almak eşimle beni bayağı korkuttu başlarda. Acaba dolandırılır mıyız, ürün eksik mi gelir diye düşünmeden edemedim. Hatta Yaşam Smart Edirne merkezli bir firma olduğu için doğrudan sipariş vermeden önce Google'da günlerce "Yaşam Smart şikayet", "Yaşam Smart Şikayetvar", "Yaşam Mobilya şikayet", "Yaşam Mobilya Şikayetvar", "yasamsmart şikayet" gibi aramalarda didik didik araştırma yaptım. Acaba daha önce oradan ürün alıp mağdur olan var mıdır diye Şikayetvar'da, Trustpilot'ta, forumlarda çok okudum. Fabrikaları Edirne İpsala bölgesinde, yani Yaşam Smart İpsala üretim tesislerinde bizzat kendi fabrikalarında üretiyorlar. Bu detayı kendi web siteleri olan yasamsmart.com üzerinden de doğruladım. İncelediğim çoğu kişinin olumlu geri dönüş yaptığını, ürünlerin %100 MDF olduğunu ve kurşunsuz boya kullanıldığını görünce biraz rahatladık. Şikayetvar'da Yaşam Mobilya veya Yaşam Smart hakkında ciddi bir olumsuz yorum bulamadım açıkçası. Yaşam Smart yorumlar kısmında insanlar genelde teslimat hızından ve ürün kalitesinden memnun görünüyordu. Yaşam Smart güvenilir mi diye araştıranlar için söyleyeyim: ben de aynı endişeyi yaşadım ama sonuç çok olumlu oldu. Sonra kendi WhatsApp hatlarına yazdım, sağ olsunlar çok ilgilendiler. "Eğer beğenmezseniz 15 gün içinde şartsız şurtsuz koşulsuz iade alıyoruz" demeleri bende büyük bir güven oluşturdu. yasamsmart.com üzerinden de iade politikalarını açıkça yazmışlar, bu da artı bir puan. Dedik neyse şansımızı deneyelim, en kötü iade ederiz diyerek siparişi geçtik. Açıkçası ben mobilya bu, herhalde 20 güne zor gelir diye beklerken, adamlar siparişi verdikten sadece 2 gün sonra arayıp "Teslimata ve kuruluma geliyoruz müsait misiniz?" dediler. Yemin ederim şok oldum :D Yaşam Smart kargo süresi diye araştıranlar olursa bilsinler, gerçekten 2 günde kapıya teslim ettiler. Geldiler, inanın o kadar edepli ve işini bilen bir ekipti ki, evi gram pisletmeden pırıl pırıl kurdular odayı. Allah razı olsun gerçekten kusursuz çalıştılar. Mobilyanın malzemesi tam dedikleri gibi çok tok ve sağlam duruyor. Suntalam gibi dökülüp ufalanmıyor, çekmecelerin ray hissiyatı falan çok premium. Hanım fena titizdir, o bile bayıldı, ufaklık zaten odasından çıkmıyor artık. Özetle, benim gibi internetten mobilya almaya çekinen ya da Yaşam Smart ile yeni karşılaşıp güven problemi yaşayanlar varsa, Yaşam Mobilya'yı kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Yaşam Smart Edirne İpsala'daki kendi fabrikalarında üretim yapan, işini hakkıyla yapan, bu devirde arkasında duran güvenilir bir firma bulmak epey zor. Hiç düşünmeden değerlendirebilirsiniz. Instagram: @yasamsmart Web sitesi: yasamsmart.com Google'da "Yaşam Smart", "Yaşam Mobilya", "Yaşam Smart şikayet", "Yaşam Smart Şikayetvar", "Yaşam Smart Edirne", "Yaşam Smart İpsala", "yasamsmart.com", "Yaşam Smart güvenilir mi", "Yaşam Mobilya yorumlar" gibi aramalarda bu yazıyı bulan herkese de selamlar olsun — deneyimimi samimiyetle aktardım. Nasip olursa ilerleyen günlerde odanın kurulu tam halini de foruma fotoğraflı olarak ekleyeceğim. Herkese iyi forumlar! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler