Şimdi Ara

YASAL UYARI (IMEI KOPYALANMIŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar benim IMEI klonlanmış galiba. Mesaj geldi. 5. ayın 2'sinde telefonunuz bloke olacak diye. Samsung E-250 telefonum 6-7 senedir kullanıyorum. Bu ara maddi durumum hiç yok + vizelerle boğuşuyorum zaten. Bunu düzeltmenin kolay bir yolu yok mu Allah aşkına? Bir sürü numara filan var hangisini geçireceğim ben ya?

Ekleme: İnternetten sorgulattım, klonlanmış filan diyor. Yahu nereden gelir başıma böyle şeyler ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 12 Nisan 2013; 21:51:30 >

• Telefonunuzun faturası ile beraber operatörünüze başvurun...Fatura yoksa maalesef telefonunuz kapanacak...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Valla bu işlere bir çözüm bulmaları gerekiyor. Avrupada bile olmayan uygulamalar türkiyede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Telefonunuzun faturası ile beraber operatörünüze başvurun...Fatura yoksa maalesef telefonunuz kapanacak...

Hocam fatura yok ama fatura mesajı geliyor. Onu göstersem olur mu? Öyle kağıtla fatura gelmiyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Telefonunuzun faturası ile beraber operatörünüze başvurun...Fatura yoksa maalesef telefonunuz kapanacak...

Hocam fatura yok ama fatura mesajı geliyor. Onu göstersem olur mu? Öyle kağıtla fatura gelmiyor ya.

Hat faturası değil, telefonunuzun satış faturası lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 13 Nisan 2013; 12:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Hat faturası değil, telefonunuzun satış faturası lazım.

Ya usta bunun mantığı yok ama ya? Ben 6 sene önce aldığım malın faturasını nasıl bulayım yahu? Ayıptır ya.

4440532 arıyorum hatta kalın diyip duruyor Allah'ım sabır ver ya. Vizelerle mi uğraşayım sizinle mi kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 13 Nisan 2013; 15:14:01 >

• telefonunuzun imei numarası başka bir cihaza kopyalanmış görünen o eğer arkadaşların dediği gibi faturası yoksa bu noktada iş zor tekrardan imei atıyorlar ama o da yasal değil sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim fatura duruyor yalnız mesajda ki imei numarası fatura ve telefonda ki numaraya göre son numarası eksik diğerleri tutuyor
    faturayı götürdüğümüzde ne işlem yapacaklar ve ücret talep ediliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 3 Şubat 2014; 10:39:57 >
  • Geçmiş olsun ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde başka bir e-250 olan birisi rastgele kendi imei numarasının sonundaki rakamları değiştirerek tutturuyor.Eğer telefonun satış faturasıda elinde yoksa geçmiş olsun telefon çöp.
  • böyle bir saçmalık yok bayiye gidiyoruz bayi samsunga yönlendiriyor samsung kimlik fotokopisi fatura fotokopisi satış bilmem neysi istiyor ölme eşeğim ölme...
    bizim imei miz klonlanıyorsa bizimkini niye kapatıyorsun klonlayanı kapat suçlu sanki biziz ordan oraya koşturuyorlar
  • şu an eski telefonumu kullanıyorum yaklasık 6 yıılık telefonuma aynı mesajdan geldi....))fatura yı nereye koymuşum hatırlamıyorum bile bizdekide şans.. zoraki telefon alacazz..))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.