Şimdi Ara

yasaklı sitelere giriş olmuyor meb herşeyi yasaklamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öğretmenim ama neredeyse hiçbi siteye giremiyorum hersey meb tarafından yasaklanmış naısl çözebilirim

• navige.com buradan çözersin hocam
  • DNS adresinizi öncelikli olarak değiştirmek zorundasınız.

Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > ( Bağlantı tipiniz ) Örn; Kablosuz Bağlantı veya Yerel Ağ > Özellikler > İnternet İletişim Kuralları ( TCP/IP ) > Özellikler, çıkan ''Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan adlı sekmeye;

163.139.21.197

133.145.228.6

Uygula, Tamam.

Şayet ''Server'' üzerinden yasaklandıysa DNS ile açılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Ekim 2010; 15:05:25 >

• ultrasurf kullanın
  • http://www.navige.com/

kullanmayı denediniz mi?
  • dnslerin hiçbiri işe yaramıyor
    ktunnel vtunnel gibi sitelere acılmıyor
    ultra surf calısmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

dnslerin hiçbiri işe yaramıyor
    ultra surf calısmıyor

MEB doğrudan ''Server'' bazında bazı siteleri kapattığından dolayı. DNS, Ktunnel vb. Proxy programları ile girmeniz mümkün değildir. Ancak girmek istediğiniz bir siteye okul bilgisayarından Ping atmayı deneyiniz, işe yaraması muhtemeldir. Başlat/Çalıştır/CMD/pingwww.(abcdefg).com şeklinde girmek istediğiniz siteye ping yollayınız. Sitenin IP uzantısı Ping şeklinde gelmesi gerekir. Bu şekilde tarayıcınıza kopyalayıp girmeyi deneyiniz. Webfilitre yasaklı site olarak algılamaması gerekir. Şayet bu şekilde giremiyorsanız, açıkçası yapılacak pek birşey olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Ekim 2010; 18:18:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

dnslerin hiçbiri işe yaramıyor
    ultra surf calısmıyor

MEB doğrudan ''Server'' bazında bazı siteleri kapattığından dolayı. DNS, Ktunnel vb. Proxy programları ile girmeniz mümkün değildir. Ancak girmek istediğiniz bir siteye okul bilgisayarından Ping atmayı deneyiniz, işe yaraması muhtemeldir. Başlat/Çalıştır/CMD/pingwww.(abcdefg).com şeklinde girmek istediğiniz siteye ping yollayınız. Sitenin IP uzantısı Ping şeklinde gelmesi gerekir. Bu şekilde tarayıcınıza kopyalayıp girmeyi deneyiniz. Webfilitre yasaklı site olarak algılamaması gerekir. Şayet bu şekilde giremiyorsanız, açıkçası yapılacak pek birşey olacağını sanmıyorum.

direk ip'yi mi yazıyoruz ?

• antisansür diye bir program var ben onu kullanıyorum ve bütün engelli sitelere giriyor.
  • mozilla firefox üzerinden proxy değiştirmeyi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.