Şimdi Ara

Yaşadığınız Haksızlıklar adaletsizlikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de veya her hangi bir ülkede yaşadığınız haksızlıklar oldu mu ?olmuştur mutlaka?hadi boş boş durup boş şeyler yazacağınıza yazmaya başlayın da "neler neler varmış vay be"diyelim bizde.

ben başlangıcı yapayım .

4 buçuk sene bir fabrikada çalıştım.deyim yerindeyse karınca gibiydik bir saniye boş durmamız amirlere beyaz yakalılar a batıyordu sanki.yapmadığımız iş kalmazdı.nedense bütün pis işler bizim vardiyaya kalırdı.mesailer makina arızası yağ hortumlarının patlaması,kalıp değiştirmeler falan falan.7 buçuk saatlik çalışma diliminde yarım saat yemek molası vardı.oda molanın yarısı yemek kuyruğunda geçiyordu.4 buçuk sene sonunda aldığım maaş toplasan 950 tl yi geçmedi.zam veriyorlar yüzde 3 ,yüzde 1,5 u ilk 6 ay diğer 1.5 u da diğer 6 ay sonra veriyorlardı.zaten verdikleri zam 30 tl ye falan geliyor.ee sendika benden 29 tl aidat ücreti kesiyordu hak mıydı bu.
    adam sabah gelir kahvesini alır eline hiç bişey yapmaz akşam 4 te çeker giderdi.aldığı parada 8 bin tl .sonrada kalkar ağlardı geçinemiyorum diye.bu ülkede gerçekten adalet olduğuna inanmıyorum.o kadar çalış didin ama elde var sıfır.

• Ben direk daha önce açmış olduğum bi konuyu paylaşayım :
    http://forum.donanimhaber.com/m_89000444/f_//tm.htm#89000444
  •  Yaşadığınız Haksızlıklar adaletsizlikler
  • Hayatım haksızlık olmuş,hangisini yazsam bilemedim ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.