Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük acı (Fiziksel) ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayağıma erimiş kurşun sıvı halde döküldü ve ayağımda dondu...donuncada yapışıyor ,varın siz düşünün acıyı:)

6-7 yaşlarındayken kafama salıncak çarptı...bir an dünyanın karardığını hissettim ..sonuç 9 dikiş attılar..

basketbol oynadığım zamanlarda geri koşarken arkadaşla çapıştım ve bileğimi burktum(aslında ters döndü) rahat 1 ay kadar ayağım ağrıdı...

yine basketbol zamanlarımdan birgün sinirle gaza gelip kontrolsüz bloğa çıktım ve topa sağ baş parmağımı dikey bir şekilde vurdum(bloğu).parmağımdan gelen şlak sesi salonda yankılanmıştı.o parmağım hala zorladığım zaman ağrır.

yapıştırıcının ucunu keserken yanlışlıkla başparmağımın ucunu kestim:)..nasıl olduysa kaynadı,şimdilerde sadece izi var ..

bisikletle yola aniden topunun peşinde koşan bir çocuğa çarptım ve taklalar attım.sol el başparmağım incindi ki oda hala zaman zaman ağrır:)iki el başparmağımda sakat:)

kısaca her yerimde bir yaralanma vakası yaşadım:)

• Annemin çorbayı ateşe koymasının ardından çorbanın %5inin buharlaştırması ile tabağa servis etmesi ve babamla benim her seferinde dilimizde inanılmaz bir yanma olması ve bu yanmanın 1 hafta yanık olarak kalması ve o anda saniyede 200 bela okuyabilme yeteneğine varmam ,

3.kattan düştüm ama hatırlamıyorum acımıştır herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Hayvan gibi esneyince oluyor genelde çene altına kıramp mı giriyor neyse artık yok öyle bir acı.

Aynen felaket bişey
  • Küçükken bizim evin karşısında bi ev vardı.2 Evi bi duvar ayırıyodu duvarda baya yüksek çıkılcak yerleri var 1. kat gibi düşünün artık.En iyi arkadaşımın eviydi orası o günde kuzeni gelmiş.Ben koyu Galatasaraylıyımdır arkadaşın kuzenide Fenerli .İşte bu en büyük fener diye bağırırken ben kim bu diye duvara çıktım.Baya laf atıştık bunla.Sonra arkadaşımın kuzeni bana bi taş atmıştı taş gelmesin diye bi saldım kendimi duvardan aşağıya bileğime kırık cam parçası girdi.Annem falan çok telaşlanmıştı hastaneye götürdüler dikiş attılar babam falan o çocuğu dövmüş sonra
    7. Sınıfta futbol maçı yapıyorduk.Böyle bi çocuk var yapılı baya bizim sınıfta adı Nuri.Her neyse arkadaş geldi topla hızlıca bizde ceza sahasındayız orta aç falan bağırıyoz.Arkadaş açtı ortayı benle Nuri topa çıktık ben kafa vurcaktım topa,Nuri artistlik için vole çekti ben havadayken çektiği vole bana denk geldi..Tekmeyi yemem ayrı bi acıydı.Yere düşünce kafayı çarpmamak için tek elimle kendimi korumam ve bir anda tüm vücudumun ağırlığının o kolun üstüne düşüp kolun 2 hafta sarılı gezmesi ayrı bir acıydı.

• Askerde iken futbol maçında sağ kaval kemiğim kırıldı.Acısından hüngür hüngür ağlamıştım
  • Dartta 12'ye saplayıp abime hava atacam diye nasıl olduysa dartı saplarken diğer baş parmağımın tırnağı ile eli arasından girdi ve karşıdan çıktı. O dartı nasıl çıkardım ben bile bilmiyorum . Şans eseri hiç kanamadı
  • Bugüne kadar hiçbir yerim kırılmadı, çıkmadı, çatlamadı, yanmadı, düşmedim yani hiç bir yerim büyük bir acıya mağruz kalmadı Allah'a şükürler olsun !
  • arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah kimseye göstermesin

1)İnternet cafeden çıkarken demir kapıya tırnağım sıkıştı tırnağım altında bi siyahlık oluştu ama önünde değil tırnağın kökünde bende orayı kazıyıp siyah yeri almıştım tırnak dipten çıktığı için geçti ama nası kendi kendime böyle bir operasyon yaptım hatırlamıyorum

2)çocukken 64654354354354 dizim kabuk bağladı

3)bisikletle yokuştan yuvarlandım

4)koltuğa yiğenlerim için kule yaptım minderden üstüne çıkıp düştüm .Yüzümde yaralar falan çıkmıştı halıya sürtmekten

5)küçükken dizimin üstüne kayardım futbolcu gibi ayağımda çorab varken acımazdı birgün çorap yokken babaannemde denedim halasol ayağımda küçük yuvarlak bir iz var resmen yanmıştı

6)sünnet olmak tabiki tam sünnetçi bitti dedi ama bitmemiş bide dikiş unutamıyorum o anı bide batikon verdi hergün sür diye onu sürerken donumun içine koyduğum kase çarpmıştı oy oy ne acıdı

7)scooterdan düştüm

quote:

Orjinalden alıntı: Taşkıran`

Bugüne kadar hiçbir yerim kırılmadı, çıkmadı, çatlamadı, yanmadı, düşmedim yani hiç bir yerim büyük bir acıya mağruz kalmadı Allah'a şükürler olsun !

+1 Allaha şürükrler olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanxMC. -- 8 Haziran 2009; 17:38:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mymylife

quote:

Orjinalden alıntı: Taşkıran`

Bugüne kadar hiçbir yerim kırılmadı, çıkmadı, çatlamadı, yanmadı, düşmedim yani hiç bir yerim büyük bir acıya mağruz kalmadı Allah'a şükürler olsun !

+1 Allaha şürükrler olsun

Eyvallah
  • küçükken kurban bayramında kanalizasyon çukuruna değilde hani kare olan, mangallılar var ya ona düştüm kafa üstü. zaten hurdacılar hep çalardı kapaklarını. bana denk geldi işte. dev gibi kemik fırlamıştı alnımdan ama Allah'tan gözüme falan cam girmedi.

bir keresinde de bizim orada boş bir arsa vardı. komşu da oraya tahtaları yığmıştı. çocuk aklı üzerinde koştururken çivi saplanmıştı ayağıma. ökzü gibi çivinin ne işi varsa artık orada. :D
  • kaykayla surat üstü yere çakıldım üst dudağımla burunumun arasında kesik izleri var dikey olarak
  • 2 kere apış arama çay döküldü,Allahıma şükürler olsun takımlarıma bir zarar gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

quote:

Orjinalden alıntı: lastson59

Googlede ilizarov diye araştırın o gördüğünüz telleri hiç bir uyuşturucu ilaç kullanılmadan canlı canlı ayağımdan çıkarılması

onu niye sana batırdılarkı jigsaw türkiyedemi

Ayağım kırılmıştı kırık olan ayağımda 2 cm kısalık vardı o yüzde bu nalet telleri taktılar 1 sene onlarla dolaştım Genelde kemikleri uzatmak için kullanılır benim hem kırık tedavisi hemde kemik uzatmak için takıldı.

• Trafik kazasında omuzumun kırılması.
    45 gün askılık ile dolaşma . sonrasında doktorun hareket ettirirsen yanlış kaynama sonucunda oranın tekrar kırılıp askılığın takılı kalması.
    Acı son yanlış kaynama sonucunda canlı canlı tekrar kırılması. o sesi duymak.
    varmı ötesi.
  • Hayatımda 2 kez burnum kanadı çok şükür çok düzgün ve nizami bir burnum vardır hiç bişey olmadı ve olmasından da korkarım aslında çünkü ailemden bana miras kalan tek özelliğim yüzümde adam gibi güzel olan tek yerdir burnum ve 2 kere kanadı şu ana kadar.

1. Annemin küçükken yani 11-12 yaşlarında akrabalarıma karşı ayy benim oğlumunda ne güzel burnu var bak teyzesi var diyerek hani yanağını falan sıkıştırırlar ya annemde burnuma o hareketi yapmak istemiş olacakki bi anda bi sıcaklık hissettim meğerse annem beni sevmek için elini attığında ben yanındaydım elindeki yüzük lak diye burnuma çarpmış ve sadece 10 saniyelik ama hala hatırlıyorum oluk oluk bi an için kan boşalmıştı. Ben ne acı hissettim ne bişey ama annem bayılacak gibi olmuştu

2. Son burnumun kanadığında 15-16 yaşında mahallede top oynuyoduk arkadaşlarla. Ve o zamana kadar çok iyi oynuyo dediğimiz çocuk kendisi forvet oynardı. Şut çekti bende profosyonel defans oynamıştım bi aralar o gazla topa kafamı uzatıyım dedim ama falso alan top kafam yerine tam burnuma gelmişti. Fazla bir acı hissetmemiştim ama yaklaşık 10 dakika falan burnumun kanaması sürmüştü. Ve rengim atmış falan oraları hatırlamıyorum normalde ağrı eşiğim yüksektir dolayısıyla ağrı hissetmedim ama o kadar kan akmışki bi ara bayılmışım arkadaşın teki ayıltmak için tokat atıyım derken suratıma osmanlı tokatını vurunca kendime geldim

Diğer olaylar kafam kıyakken elimden bıçaklanmıştım hastaneye gidene kadar herşey normal ama o adrenalin ile nasılsa alkol var hissetmez diye atılan plastik dikiş sonucu hastaneyi inletmem. Sonuç olarak elimde iz kalmadı ama doktora iyi sövmüştüm o 20 dakika içinde.

Yaklaşık her hafta düzenli olarak ayağımı yatak eşik masa sandalye gibi yerlere vurduktan sonra avazım çıktığı kadar bağırmam ve ardından kendi kendime manyak gibi sövmem. (babam da vururdu ayağını genetik falan mı ? )

12-13 yaşında ilk evimizin önünde mahalle maçı sırasında kaval kemiğime bodoslama giren çocuk ve hala hatırlarım beyaz çorabım kıpkırmızı olmuştu kandan.

3 sene önce fenerbahçe ile nerdeyse sözleşme aşamasına gelmiştim paf takımı ile deneme maçına çıkmıştık karşı takımdaki hayvanın tekini sürekli olarak pozisyonlarını bozmamdan dolayı ki o hafta en iyi oynayan defans bendim çocuğun goal 3 oyunundaki gibi bana dalması sonucu futbol hayatımın bitmesi ve benim hastaneye gidene kadar acıdan yerleri sedeyeyi falan yumruklamam.

Ve son olarak genelde geceleri olan bişey ama ara sıra oluyo bu hani kramp girermiş gibi olur ama oynatabilirsiniz ayağınızı falan o anki acı danayılmazdır işte kısa süreli ama bağırmaktan sesimin kısıldığını bilirim.

Şimdi aklıma geldi orta okulda basket maçında oyundan atılmam sonucu hırsla soyunma odasındaki 4 cm kalınlığındaki tahtadan dolaba yumruk atmıştım ve o dolabı kırmıştım ama sonrasında elimdeki çatlak ve atel takılması ve benim o halde lgs'ye girmem ve o dolabın parasını benden almışlardı

Ve son olarak 2 şey daha var ilki geçen sene bir iş için inşaata gitmiştik ve ayağıma çivi saplanmıştı. Bende cengaverlik yapıp çiviyi kendim çıkarmam sonucu çektiğim acı ama asıl komik olan beni izleyen yanımdaki kızın beni gördükten sonra bayılması

Ve sonuncusu bugün oldu çalıştığım marketin deposu alt katta ve benimde boyum uzun olduğu için tavandaki eski borulara sürekli kafa atar dururum. Bugün yine depoya indim tuvalete. Ellerimi yıkadım çıktım tam yürürken birden kafamda bi ses yankılandı çannnnn diye. Meğer kafamı gene borulara vurmuşum ama ne vurmak öyle bi kafa atmışımki başımın döndüğünü gözümün karardığını ve o garip durum içinde dengemi kaybedip o halde birde kafamı duvara çarptığımı halen hatırlar ve gülerim Yukarı çıktığımda mağaza şefi beni fark ettiğinde halen yürürken sendeliyodum nasıl kafa atmışsam boruya halen acıyo kafam

• quote:

Orjinalden alıntı: Darbaz34

1.Benimde küçükken kafama pazarda kullanılan 5kg lık kilo düştü halen kafamda tümdek gibi çıkıntı duruyor
    2.Ablam makası tut diye fırlattı makas kafama saplandı çok kötü bi acıydı
    3.Balkondan düştüm burnum oldugu gibi yere çarptı ve kemikler tuz gibi ufaldı
    4.Bahcede erik topluyordum erigin biri yere düştü almak için hızlıca egildim kafam merdivendeki tenekeye girdi kafamı çektigimde et parçası sallanıyodu
    5.En kötüsüne geldik Yanlış iğne yaptılar 2 dk de kalbim durdu sonra elektro şokla geri çalıştırmışlar ve igneyi yapan iki doktarada dava açtık birini görevden aldılar diyerinide hem görevden alıp hemde 3 yıl hapis cazasına çarptırıldı.
    6.En komigide bu bizim evin üçüncü katından aşagı düştüm geri eve çıkıp kapıyı çaldım annem şok oldu sen evde deilmiydin diye hiç bişey söyleyemedim çünkü bende şokdaydım sonra biri beni düşerken görmüş eve geldi anneme anlattı annemde tutugu gibi hastaneye götürdü hiç bişey çıkmadı yürüyerek eve geldim

süpersin abi başına glmeyen kalmamış ama sonuncusu harbi komik

• Ayak serce parmagımı sert köselere vurdugum zaman, o an aldıgım acıyı hıc bır yerde daha tatmadım :)

quote:

6.En komigide bu bizim evin üçüncü katından aşagı düştüm geri eve çıkıp kapıyı çaldım annem şok oldu sen evde deilmiydin diye hiç bişey söyleyemedim çünkü bende şokdaydım sonra biri beni düşerken görmüş eve geldi anneme anlattı annemde tutugu gibi hastaneye götürdü hiç bişey çıkmadı yürüyerek eve geldim

cay ıcıyordum öldürüyordun az daha benı gülmekten boguluyordum, en cokta hıc bır sey degıl yanı sadece 3 kattan dustun merdıvenden dusermıs gıbı anlatıyon

Senın basına gelenler ölmüsü dırıltır valla, Allah yardımcın olsun cok sakarsın galıba

quote:

Bazen sıçmak zorunda oldugunuz durumlar vardır.Ya okula işe falan gideceksinizdir okulda işte tuvaletiniz gelmesin diye, sabah tuvaletiniz gelmediği halde evde halledeyim dersiniz . Ya da bir yolculuk öncesi yaparsınız evde tuvaleti..
    O sıçmaya iyi start vermezseniz , öyle bir durumda kalıyorsunuz ki , bok çıkmıyor , ama öyle tehlikeli bi noktada duruyor ki bi yarım saat sonra kendiliğinden donuna düşücek sanki.O yüzden mutlaka sıçıp çıkarman lazımdır o boku..Sıçmaya çalışırsınız çıkmaz çalışırsınız çıkmaz yüzünüz kıpkırmızı olur morarsınız hele bir de alaturcada sıçıyorsan öfff bacaklarınız da kopmuştur ayaga kalkamazsınız çünkü bokun ne zaman çıkacagını bilemezsiniz o an çıkarmanız lazımdır boku..İşte böyle durumlarda sıçmak çok zordur sanki kıçınızdan demir çıkıyordur tuvaletiniz olmadıgı halde bok çıkarmaya çalıştıgıızda hem poponuz yanar hem de bu iş çok uzun sürer , bacaklarınız agrır nefes nefese kalırsınız...
    Ama o boku çıkardıktan sonra , öyle bir başarmanın vermiş oldugu mutluluk ile müthiş bi haz alırsınız."Evet başardım , sonunda o lanet olası boku çıkardım bunu ben yaptım" dercesine kasılarak çıkarsınız tuvaletten !!

Tuvaletım geldı sayende

quote:

Küçükken kafam yarılmıştı. 25 tane üst üste olan sandalyenin üstüne çıkmıştım.
    Aşşağıdan namussuzun biri oynatınca güm ben yerde. Bir an gözlerim karardı, hiç bir şey hissetmedim. Ama sonra...
    O acı tarif edilemez yani. Kafa kabak gibi açılmış, kanlar tanzikli geliyor. Kafamın içine giren havayı hissediyordum.]

Ne adamsın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birvar.Biryok -- 8 Haziran 2009; 23:18:58 >

• kanal tedavisi yaptırırken.dişçi,toplu iğneden biraz daha kalın olan iğneyi diş etime soktu.sağlı sollu çevirdi içeri girmesi için.üstelik uyuşturmak için hiçbirşey kullanmamıştı.iğneyi hızla geri çektiği an dayanılmazdı.

bi de merdivenlerden yuvarlandığım an.4-5 yaşlarındaydım.kafam şişliklerden dolayı 2 katına yaklaşmıştı.birkaç gün acısını çektim.
  • 2 yıl önce ayak bileğim çatlamıştı tam çatladığı andaki çıt sesini ve duyduğum acıyı unutamıyorum

yine 4 yıl önce sağ alt yirmilik dişimi aldırırken salak asistanların "baskı hissetceksiniz baskı" demesinden sonra hissetiğim BASKIYI unutamıyorum
  • .........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal1071 -- 20 Mart 2010; 16:40:55 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.