Şimdi Ara

Yaş Yaş Neden Yalnızsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İster karşı cins ister hem cins arkadaşlığınızın -algılayabildiğimiz kadarıyla- neden az olduğunu hadi herkes yaş yaş yazsın. :)

15 - Yalnızlığımı ilk fark ettiğim zamanlar sanırım. Liseye geçmemle her şey değişti. İlkokulda baya popülerdim. (kendi sınıfımda sevilirdim ) Bu yaşta ki yalnızlığımın sebebi sanırım ortam değişmesiyle beraber yüksek beklentilerimin karşılanamaması. :(
    16 - Aslında bu yaşım diğer yıllarıma göre daha sosyal ve zevkliydi. Ama beni bu yıl sonlarında dumura uğratan ve içime kapanıklaştıran olaylardan biri basket sahasında yediğim dayaktır. Gönyem şaşmıştı ve herkes amerikan filminde gibi ovvvlayıp duruyordu.
    17 - Bu yaşta liseyi bırakmayı düşünüyordum. Hayatımda hiç olmadığı kadar halısaha maçı yapmıştım o yönden güzeldi. Ama arkadaşlığım daha çok spor yaparken ortaya çıkıyordu. Öyle çok sevdiğim biri olmadı. :( [Ayrıca bu dönem sonu ve 18. yaşım Suriye savaşının en doruk zamanlarıydı. Dini görüşlerim kendini sorgulamayla beraber farklı şekillenmeye başladı]
    18 - Lisenin son senesi açık liseye geçtim ve sınava hazırlanmak için bir dersaneye yazılıp mezunlarla beraber son senemi değerlendim. Bu senenin en güzel yanı dersaneye her gün bisikletle gidiyor olmamdı. Bu senede hiç bir arkadaşım olmadı ve çoğu günlerde ağzımı açmadan dahi dersaneye gidip geliyordum. Liseden hiç bir arkadaşımla buluşmadım. Sınav yılı olduğu için herkes ciddiye alıyordu.
    19 - Bu yılda ise yaşadığım şehri değiştirdim ve üniye başladım. Tuhaf bir şekilde hazırlık eğitimiyle beraber hemen bir işe de girdim ve kasiyerlik yaptım. Herkes birbiriyle tanışırken ben işe gidiyordum ne yazık ki. Bu yıl berbattı. En kötüsüydü belki de. Öyle ki 20. yaşımıda etkiledi.
    20 - Bu yıl spora başladım hala arkadaşsızım. Karşı ve hem cins...

Aslında hayatımda hiç kimse yok diyemem. Bir iki kişi sürekli oldular. Ama ben istediğim çevreyi bir türlü edinemedim ve nedense arkadaşlarımın bana tutumundan dert yandım.
    Ha bu arada bu yıllarda hayatımda hiç kız arkadaş olmadı. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 24 Kasım 2018; 15:40:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• senin durumun kötü değilmiş
    3.sınıf- yeni bir okula başlamıştım resmen hoca sınıfta kendini tanıt dediği zaman titriyordum. sosyal fobinin ilk belirtisi
    5.sınıf- asosyal değildim ama ilk sinyali 5.sınıfta almıştım. herkes yanımdaki arkadaşıma bir şey söylüyordu derste. bende ne kadar popüler demiştim içimden. felaketin adım adım yaklaştığını farkında değildim.
    6.sınıf-bir dönüm noktasıydı.asosyalliğimin başladığı zamandı. çünkü herkes ergenliğe girmişti benim tipsiz bi mal olduğumu anlamışlardı. koskoca sınıfta 1-2 kişiyle konuşyordum.
    7.sınıf-ilk günleri sosyal fobimi ve asosyalliğimi yüzüme vurdu. 1-2 arkadaş yaptım onlarla takıldım
    8.sınıf- aynı arkaadaşlarla devam
    9.sınıf- en boktan senemdi.2-3 arkadaşla seneyi geçirdim.
    10.sınıf-ilk 1-2 ay travma geçirdim hiç arkadaşım yoktu çok kötüydü ya hatırlamak bile istemiyorum
    11.sınıf- yan sınıftan arkadaşım vardı onun dışında sınıfta arkadaşım yoktu rqw.WRQORWQrwqwq
    12.sınıf- aynı
    mezun- full asosyal
    üniversite- yurtta 100 üniversitede 100 kişi var ama hiç arkadaşım yok

tipsiz olduğum için konuşmak istemiyorlar

tabii bunlar okul anıları. okul dışında arkadaşlık kariyerim 9.sınıfın yazından itibaren BİTTİ

• 23

Artık karı dırdırı çekmek isteyeceğimi sanmıyorum. Kimsenin sorumluluğunu alıp da tribini çekemem üstüne. Görüşmeye takılmaya eyvallah ama iş ciddiye bindirecek olanla işim olmaz.

Olursa fokbadilere açığım. Ya da dışarıda takılmaya tamam ama ciddi ilişkilere hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede yaş önemli mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.