Bildirim
Yaş Takıntılılar Gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Yeni mezun 24 max iyidir Hocam, daha fazlaları da bir şey kaybetmiş değil ama 30’uma kadar hedeflerim büyük :) -
Bir doktor için 27-28 ideal fakat 30 dahi olabilir
Mühendis için 25 ideal diyebilirim
İİBF için de 24-25 gayet iyi -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:21:47 > -
Doktorlarda yeni mezun olanlarda 30 a kadar yolu var bence de -
27-26-26 -
Hocam iibf ye 26 çok değil mi ya -
Ben şahsen takıntılıyım bu konuda; ilk senemde kazandım, hazırlığı atladım, tus’u da ilkinde bilemedin ikincide bir yer yazar giderim. Hayatı ertelemeyi sevmem. Öğrencilik hayatı Türkiyede zor, baba eline bakmak zor. Bir an önce maaşa geçmeli, bir an önce uzman olmalı diye bakıyorum olaya. 27-28 yaşında uzman olup kendi paranı kazanmaya başlamak güzel duruyor buradan bakınca. Hayat sadece sınavdan akademiden ibaret değil, 40 yaşına gelmeden istediğim evi arabayı alıp dünyayı gezmiş olmak istiyorum. Yok mezuna bırak, yok hazırlık oku, yok sınıfta kal falan böyle şeylerle iş yaş. 40 yaşında daha ailenin yanından yeni ayrılırız böyle giderse.
Ben 20 yaşından beri az çok kendi paramı kazanıyorum sırf babadan istememek için, millet 26-27 yaşında yeni öğrenciliğe başlayıp 30 yaşında nasıl babasının eline bakabiliyor hayret ediyorum. Yaşıtları dünyayı geziyor, ev araba alıyor, aile kuruyor çocuklarını okutuyor bunlar hala babadan para isteyip okula gidiyor. Bana garip geliyor yani asla yapamam, her şeyin bir yaşı olduğunu düşünüyorum 30 yaşında da babadan harçlık alıp masa başında oturup ezber yapıp sınava çalışamam açıkçası. Tamam hayat bir yarış değil benim bunları söylemekteki amacım zaten diğer kişilerle yarışmak değil ama bir iç geçirirsin yaşıtın arkadaşlarını görünce hayatlarıyla neler yaptıklarını görünce sonuçta kimse kendini kandırmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 25 Ağustos 2020; 16:45:7 >
-
5 sene okul 1 sene gec yazilmis olsa 1 sene mezun 1 sene de kalsa 26 olur hocam. -
Okul neden 5 sene?quote:
Orijinalden alıntı: Kasvetli bir sabah
5 sene okul 1 sene gec yazilmis olsa 1 sene mezun 1 sene de kalsa 26 olur hocam. -
hazirlik -
Hocam hazirligi atlamanin bir zararini gordunuz mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Xakler
Ben şahsen takıntılıyım bu konuda; ilk senemde kazandım, hazırlığı atladım, tus’u da ilkinde bilemedin ikincide bir yer yazar giderim. Hayatı ertelemeyi sevmem. Öğrencilik hayatı Türkiyede zor, baba eline bakmak zor. Bir an önce maaşa geçmeli, bir an önce uzman olmalı diye bakıyorum olaya. 27-28 yaşında uzman olup kendi paranı kazanmaya başlamak güzel duruyor buradan bakınca. Hayat sadece sınavdan akademiden ibaret değil, 40 yaşına gelmeden istediğim evi arabayı alıp dünyayı gezmiş olmak istiyorum. Yok mezuna bırak, yok hazırlık oku, yok sınıfta kal falan böyle şeylerle iş yaş. 40 yaşında daha ailenin yanından yeni ayrılırız böyle giderse.
Ben 20 yaşından beri az çok kendi paramı kazanıyorum sırf babadan istememek için, millet 26-27 yaşında yeni öğrenciliğe başlayıp 30 yaşında nasıl babasının eline bakabiliyor hayret ediyorum. Yaşıtları dünyayı geziyor, ev araba alıyor, aile kuruyor çocuklarını okutuyor bunlar hala babadan para isteyip okula gidiyor. Bana garip geliyor yani asla yapamam, her şeyin bir yaşı olduğunu düşünüyorum 30 yaşında da babadan harçlık alıp masa başında oturup ezber yapıp sınava çalışamam açıkçası. Tamam hayat bir yarış değil benim bunları söylemekteki amacım zaten diğer kişilerle yarışmak değil ama bir iç geçirirsin yaşıtın arkadaşlarını görünce hayatlarıyla neler yaptıklarını görünce sonuçta kimse kendini kandırmasın.
-
Hayır zaten çok iyi ingilizcem vardı gereği yoktu hem de bölüm zaten 6 sene kim 7. seneyi de okuyacak diye bakıyorum olaya -
Hangi tıptaydın hocam -
26 bence geç hocam. Max 25 olmalı bence mühendis için. -
26 yı tıpa dedim -
4-4-2 iyidir -
Ben kendimden baz alarak söyledim 😅
Bu sene olsaydı 26 yasında mezundum. Çok geç olduğunun farkındaydım. -
Tıp pratisyen kalacaksa fark etmez uzm yapacaksa en geç 35 te tusa hazır olmalı
Müh 24
İibf bilgim yok
allah aşkına hiçbir mühendislik şirketinde emir verme yetkisine sahip biri iibf mezunu olabilir mi? gene mühendis olur yönetici mühendislik şirketinde.
|
Ben 20 yaşından beri az çok kendi paramı kazanıyorum sırf babadan istememek için, millet 26-27 yaşında yeni öğrenciliğe başlayıp 30 yaşında nasıl babasının eline bakabiliyor hayret ediyorum. Yaşıtları dünyayı geziyor, ev araba alıyor, aile kuruyor çocuklarını okutuyor bunlar hala babadan para isteyip okula gidiyor. Bana garip geliyor yani asla yapamam, her şeyin bir yaşı olduğunu düşünüyorum 30 yaşında da babadan harçlık alıp masa başında oturup ezber yapıp sınava çalışamam açıkçası. Tamam hayat bir yarış değil benim bunları söylemekteki amacım zaten diğer kişilerle yarışmak değil ama bir iç geçirirsin yaşıtın arkadaşlarını görünce hayatlarıyla neler yaptıklarını görünce sonuçta kimse kendini kandırmasın. |
ne kadar boş bir düşünce
|
-
|
-
|
Moralimi bozdu konu. Geç başlayanlar, üni bırakanlar vb durumlarda olup geç mezun olacaklar da var..
|
Koç iibf mezunu olup 15-20 yıl sonra sana emir verecek kişi olmaları
|
Benzer içerikler
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
- yatay geçişte sene kaybı olur mu
- raunt mu doping mi
- bursa deneme kulübü
- gata tıp msü ile mı alıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X